|
Zwierzaki |
| Jakie zwierzęta lubisz najbardziej? |
| Koty |
|
45% |
[ 29 ] |
| Psy |
|
37% |
[ 24 ] |
| Rybki |
|
1% |
[ 1 ] |
| Żółwie |
|
1% |
[ 1 ] |
| Szczury, myszy, chomiki itd. |
|
6% |
[ 4 ] |
| Jaszczurki, węże itd. |
|
1% |
[ 1 ] |
| Fretki |
|
1% |
[ 1 ] |
| Inne niewymienione |
|
4% |
[ 3 ] |
| Nie lubię zwierząt w domu :( |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Głosowań: 64 |
| Wszystkich Głosów: 64 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Krejt
Administrator

|
Wysłany: 6 Styczeń 2009, 19:20
|
|
|
| Hiczkok |
|
|
|
 |
Łukasz
Aniołek Krejta

|
Wysłany: 6 Styczeń 2009, 19:30
|
|
|
Ha, przynajmniej oszczędzasz czas na czyszczeniu podłóg, jeśli masz w domu takiego mopa automatycznego. ^^ |
|
 |
Krejt
Administrator

|
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 13 Październik 2009, 23:35
|
|
|
| Zgłaszam niedziałanie mopów... Widać zostały wyparte przez tradycyjne miotły wiklinowe. |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
Uboot
Moderator

|
|
|
|
 |
Łukasz
Aniołek Krejta

|
Wysłany: 30 Styczeń 2010, 10:42
|
|
|
Kot! Kot! Kot! Fajny, ale ma minę pod tytułem: "A zasadził Ci ktoś kiedyś kopa?". ^^
Ja mam trzy. Dwa się kiedyś przybłąkały, a trzeci to kombinacja najprawdopodobniej tych dwóch. |
|
 |
Sayoko
VIP

|
Wysłany: 11 Styczeń 2011, 18:31
|
|
|
Moi drodzy, mam ogromny apel do mieszkańców Krakowa.
Słońce mojego życia, Pasztet, umarł mi na zawał. Od razu zaczęłam więc poszukiwania kolejnego kota, bo po jednym dniu bez Pasztecika już było w domu koszmarnie pusto.
Zaczęłam więc przeglądać ogłoszenia ze schroniska i w końcu ich liczbę sprowadziłam do dwóch, między którymi dokonać trzeba było wyboru. W schronisku mi powiedziano, by brać ośmiomiesięczne rodzeństwo (ogłoszenie numer jeden) i w końcu na tym chyba staje. Ale w ten sposób ogłoszenie numer dwa pozostaje nieszczęśliwe i samotne. Postawiłam sobie więc za punkt honoru znaleźć mu dom.
Olaf to przepiękny, młody kocur, właśnie wykastrowany. Został oddany do schroniska z całym miotem, więc raczej nie sprawiał problemów w pierwszym domu, tylko właścicielom zabrakło miejsca. Siedzi na Rybnej od listopada. Jest zdrowy i miły. Może ktoś z forumowiczów zająłby się słodziakiem?
http://www.adopcje.org/adopcja63309.html |
_________________ space may be the final frontier
but it's made in a Hollywood basement |
|
|
|
 |
baffi
|
Wysłany: 31 Maj 2011, 06:04
|
|
|
Nie lubie kotów , miałem dwa , chodziłem wiecznie podrapany , nawet w nocy potrafiły rzucać się np na stopę , którą wystawiłem spod kołdry .
Mam obecnie dwa psy -
9-letniego kundelka ze schroniska i 4-letniego labradora . Mmmy z nim w domu ubaw po pachy. |
|
|
|
 |
|
|