|
Zwierzaki |
| Jakie zwierzęta lubisz najbardziej? |
| Koty |
|
45% |
[ 29 ] |
| Psy |
|
37% |
[ 24 ] |
| Rybki |
|
1% |
[ 1 ] |
| Żółwie |
|
1% |
[ 1 ] |
| Szczury, myszy, chomiki itd. |
|
6% |
[ 4 ] |
| Jaszczurki, węże itd. |
|
1% |
[ 1 ] |
| Fretki |
|
1% |
[ 1 ] |
| Inne niewymienione |
|
4% |
[ 3 ] |
| Nie lubię zwierząt w domu :( |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Głosowań: 64 |
| Wszystkich Głosów: 64 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Blade_Master
VIP

|
Wysłany: 19 Grudzień 2005, 15:56
|
|
|
| Cytat: | Re: Blade_Master
To normalnie plagiat, ale kto tu kogo? |
WHAZA?
---
Koty są głupie. Mam jednego to wiem. I najgorsze jest to, że mój kot chciał zamordować mojego królika! Wredne stworzenia, żeby swoich zębami traktować - nieładnie! Koty są Fe... |
_________________ Du ju lana it banana?
 |
|
|
|
 |
Gadzinisko
Aniołek Krejta

|
Wysłany: 19 Grudzień 2005, 16:07
|
|
|
plagiat, że też Rufus.
Wiesz Monkey, ja uważam, że w ogóle zwierzęta są lepsze od ludzi, przynajmniej nie kryją się ze swoimi zamiarami. Lubię psy, ale cóż poradzę, że koty wprost ubóstwiam. Jak mi usiądzie taki na kolanach i zacznie mruczeć, to jestem skłonny mu wszystko wybaczyć
I (tu do blademastera) koty są lepsze od np królików, bo się potrafią same obronić |
|
|
|
 |
Słupek
VIP

|
Wysłany: 19 Grudzień 2005, 17:19
|
|
|
A mi mój kotek dość niedawno zaginął i nie mam nadziei, by wrócił
Został durny pies, mieszaniec owczarka niemieckiego. Nie lubię go, zachowuje sie głupio i się ślini.
Mam jeszcze w domu dwie papużki faliste, ale to własność siostry. Nie mam nic przeciwko, ale nie mieszą się do nich, bo a) nie lubię sprzątania piór, b) nie przepadam za ptakami.
Settler, przykro mi z powodu Twojego szczura, a mówię to dlatego, że podobają mi się te zwierzaczki. Nie rozumiem niektórych forumowiczów, którzy mówią, ze by szczura nie chcieli. Z moich obserwacji wynika, że są one czyste i ładne. Zamierzam sobie kiedyś sprowadzić jakiegoś. |
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer |
|
|
|
 |
Gadzinisko
Aniołek Krejta

|
Wysłany: 19 Grudzień 2005, 18:59
|
|
|
| to lepiej sprowadź szczurzycę. Kolega kiedyś miał szczura i tak mu śmierdziało w pokoju, że ledwo można było wytrzymać... a w ogóle ja też nie mam nic przeciwko szczurom, ale u mnie to dostałby taki załamania nerwowego. Od kotów. |
|
|
|
 |
Boo

|
Wysłany: 19 Grudzień 2005, 21:07
|
|
|
Ja mam szczury w piwnicy, na balkonie gołębie i sikorki (w zimie) oraz jaskółki dymówki (lato), oprócz tego co jakiś czas opiekuję się jakimś "pokaleczonym" zwierzakiem (jak dotąd: 7 gołębi, 3 kawki, pliszka siwa, 2 sikorki, wróbelek, 2 sroki, gawron, jaskółka oknówka, sowa uszata i jeż - ten z piosenki ).
A na stałe mam pieska - grzywacz chiński "Bafi". Najdziwniejsze zwierzę pod słońcem - co chwila łazi na dwóch łapkach, woli mandarynki i marchewki niż mięso (!) i jest cały łysy (z wyjątkiem łapek, głowy i ogona). Dziwadełko... |
_________________ "FABRICATI DIEM PVNC"
"It's ginger beer time!" |
|
|
|
 |
settler
Pirat Rabarbar

|
Wysłany: 19 Grudzień 2005, 21:09
|
|
|
| Monkey napisał/a: | Psy są lepsze od ludzi |
| gadio napisał/a: | | ja uważam, że w ogóle zwierzęta są lepsze od ludzi |
:/ Wy to ludziska piszecie na serio? Bo jesli tak to wam wspolczuje.
Ja lubie zwierzeta i psy i koty i wszelkie inne. Oczywiscie im bardziej myslace tym milsze dla mnie. Moze wlasnie dla tego tak lubie szczury.
A ja mialem wlsanie szczurzyce. Naprawde czyste zwierzatko. Szczury nie sa duzo gorsze pod tym wzgledem. Tylko, jak ktos nie wymienia trocin co najmniej raz w tygodniu, to nic dziwnego, ze smierdzialo :/. Jak kotu bys w kuwecie nie zmienial piachu, albo pies by zalatwial swoje potrzeby w domu to na pewno by tez calkiem smierdzialo. |
|
|
|
 |
Uboot
Moderator

|
Wysłany: 19 Grudzień 2005, 21:34
|
|
|
| Boo napisał/a: | | i jest cały łysy (z wyjątkiem łapek, głowy i ogona). Dziwadełko... |
Aha...czyli ja na osiedlu spotkam kolesia z dziwnie wyglądającym i tu_i_uwdzie wygolonym psem to będę wiedział że to Boo
Zgadzam się z Settlerem...szczury sa fajowe, a przede wszystkim inteligentne bestie.
Nawet zastanawiam się od dłuższego czasu nad zakupem takiego szczurka...
Ja byłbym Pinki, a on Mózg i świat byłby nasz Buhahaha (teoretycznie ) |
|
|
|
 |
Boo

|
Wysłany: 19 Grudzień 2005, 21:39
|
|
|
| Cytat: | | Aha...czyli ja na osiedlu spotkam kolesia z dziwnie wyglądającym i tu_i_uwdzie wygolonym psem to będę wiedział że to Boo |
Akurat... Ja się "łysym" nie pokazuję publicznie. Już i bez tego ludzie gadają...
[ |
_________________ "FABRICATI DIEM PVNC"
"It's ginger beer time!" |
| |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 19 Grudzień 2005, 23:21
|
|
|
Pamiętaj Uboot, ty jesteś Pinki, ja jestem Mózg |
|
|
|
 |
Straszydło

|
Wysłany: 20 Grudzień 2005, 09:00
|
|
|
| Boo napisał/a: | | jeż - ten z piosenki Smile |
Sprawdzałeś, ze się nie da? |
|
|
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 20 Grudzień 2005, 09:22
|
|
|
Psy górą, zdecydowanie.
U mnie pies - labrador w kolorze korka do wina
i stąd imię - Korek
40 kilo sympatii dla świata
ale kot też się pojawi, nie ma wyjścia;-) |
_________________ |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 20 Grudzień 2005, 10:02
|
|
|
| Straszydło napisał/a: |
| Boo napisał/a: |
jeż - ten z piosenki Smile
|
Sprawdzałeś, ze się nie da? |
LOL |
|
|
|
 |
Słupek
VIP

|
Wysłany: 20 Grudzień 2005, 15:33
|
|
|
Tak, niedługo ten temat zejdzie na zoofilię, i kto z jakim zwierzątkiem woli. Otóż jeża nie da się przelecieć, inaczej juz dawno istniały by parady równosci jeży, jeżyca to co innego.
Ogólnie, o różne perwersje lepiej nie pytać Boo, ale kogoś z fanklubu Uboota. |
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer |
|
|
|
 |
Keyff
Moderator

|
Wysłany: 21 Grudzień 2005, 17:33
|
|
|
generalnie koty zawsze mi towarzyszyły. ale aktualnie nie mam wlasnego i chyba nie będę miał tak dlugo aż nie będę miał czasu sie nim choc trochę zająć.
aktualnie mam za to dwa sumy (jeden sumik afrykański, drugi sum europejski). mało komunikatywne, ale troche radości dają. |
|
|
|
 |
Gadzinisko
Aniołek Krejta

|
Wysłany: 21 Grudzień 2005, 17:50
|
|
|
to dokup jeszcze sumiczkę... będziesz miał małe sumki.
a jak miałbyś mieć kota, to sumy będą musiały się wyprowadzić |
|
|
|
 |
Straszydło

|
Wysłany: 21 Grudzień 2005, 18:11
|
|
|
A ma ktoś karpia żywego?
<Omie, przez te całe świeta zaczyna mi odbijać> |
|
|
|
 |
Gadzinisko
Aniołek Krejta

|
Wysłany: 21 Grudzień 2005, 22:55
|
|
|
O nie na takie tematy nie rozmawiamy...... TO JEST TAKIE OKRUCIEŃSTWO, ŻE BRAK MI SŁÓW. UWOLNIĆ KARPIE!!! UWOLNIĆ KARPIE!!!UWOLNIĆ KARPIE!!!UWOLNIĆ KARPIE!!!UWOLNIĆ KARPIE!!!UWOLNIĆ KARPIE!!!UWOLNIĆ KARPIE!!!UWOLNIĆ KARPIE!!!UWOLNIĆ KARPIE!!!UWOLNIĆ KARPIE!!!UWOLNIĆ KARPIE!!!UWOLNIĆ KARPIE!!!UWOLNIĆ KARPIE!!!UWOLNIĆ KARPIE!!!UWOLNIĆ KARPIE!!!
Jak by ktoś się pytał, to nie jest żart. |
|
|
|
 |
Straszydło

|
Wysłany: 22 Grudzień 2005, 08:18
|
|
|
A kto mówi o zabijaniu karpiów? Też tego nie popieram.
Chodzi mi o posiadanie... |
|
|
|
 |
Blade_Master
VIP

|
Wysłany: 22 Grudzień 2005, 08:18
|
|
|
Trochę przesadziłeś Nie offtopikujmy lepiej ...
---
Ja nie lubię ryb (jeść). Wręcz nienawidzę (jeść). Łowić to co innego :]
Zresztą co jest fajnego w rybach? Łuskate, czasami kolorowe, z głupimi nazwami, takimi jak miecze czy coś takiego... - ale afkrz rozumiem, że komuś się mogą potobać, ale to jest moje własne zdanie. Wolałbym, żebyście się na mnie nie rzucili... |
_________________ Du ju lana it banana?
 |
|
|
|
 |
Gadzinisko
Aniołek Krejta

|
Wysłany: 22 Grudzień 2005, 14:40
|
|
|
może z deczka, ale jest to w tej chwili rzecz, która mnie najbardziej w świeci wkurza. W przyszłym roku manifestuję przed hipermarketami...
Twierdzisz, że nazwy ryb są głupie. To nie one je sobie nadały. A wędkarze też mnie wkurzają, bo robią z zabijania sport i zabawę. |
|
|
|
 |
|
|