|
Zaproszenie |
| Autor |
Wiadomość |
VenaKruczowłosa
VIP

|
Wysłany: 16 Styczeń 2007, 13:21
|
|
|
Gratuluję, Mab. Gratuluję, Keyff. Oby gwiazdy zawsze świeciły nad Waszymi ścieżkami.
A z doświadczenia wiem, że najgorsze pierwsze 20 lat, potem już samo jakoś leci. |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 16 Styczeń 2007, 15:35
|
|
|
Potem problematyczne staja się naprawde nieistotne kwestie, typu:
| Cytat: | - Babo! A gdzieżeś zapodziała moją sztuczną, szczeną, babsztylu ty! I co tak paradujesz po chałupie w tych samiutkich rajtuzach.
- A idź ty stary capie kisić ogórki. Znówżeś chodził półtora tygodnia w jednych majtach, |
|
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 24 Styczeń 2007, 15:02
|
|
|
Hmmm a ja zadam głupie pytanie... Dlaczego Mab jest blondynką skoro w Katowicach wcale nie była? (albo ja mam słabą pamięć)
Keyff - przytyłeś
No i najważniejsze: Wszystkiego najlepszego! |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 24 Styczeń 2007, 16:08
|
|
|
O to samo się pytałem, Qbajaku, dokładnie o to samo Też mi się coś ten kolor włosów nie zgadzał. Ale jak to mówią; La Donna e mobile |
|
|
|
 |
Krejt
Administrator

|
Wysłany: 25 Styczeń 2007, 11:36
|
|
|
| QbaJak napisał/a: | | Dlaczego Mab jest blondynką skoro w Katowicach wcale nie była? (albo ja mam słabą pamięć) |
Może to zupełnie inna Mab?
Albo po prostu zmieniła kolor? Kobiety (i Blejdy) tak mają, wiem że ciężko to zrozumieć. |
|
|
|
 |
Keyff
Moderator

|
Wysłany: 26 Styczeń 2007, 21:43
|
|
|
ej no bez przesady. trochę jaśniejsze miała do ślubu ale bez przesady. zawsze była blondynką chyba że ja coś przeoczyłem.
qba> |
|
 |
Krasnola
Kochanica Kora

|
|
|
|
 |
|
|