|
Travian |
| Autor |
Wiadomość |
Łukasz
Moderator

|
Wysłany: 31 Sierpień 2007, 13:02
|
|
|
| wawrzyniec napisał/a: | | Edit: oczywiście - nie zarejestrowałem się na nowej wersji serwera i nie zrobię tego |
I ja takoż. Chociaż mile wspominam tych kilka miesięcy współpracy, to jednak nieco mi się znudziło. Poza tym wracam do internatu i nie będę miał regularnego dostępu do komputera. |
|
 |
Lu-Tze
VIP

|
Wysłany: 31 Sierpień 2007, 18:47
|
|
|
ciągniemy w kilka osób nasz wózek na S6. w sumie to nawet nieźle idzie biorąc wszystko pod uwagę
ale na ponowne S1 również nie reflektuję.
kiedyś byłoby fajnie powołać ponownie do życia taką super grupę, do której miałem przyjemność dołączyć. coraz bardziej doceniam unikalność sojuszu nacmac w Travianie. może się uda to kiedyś powtórzyć.
ale chyba jeszcze nie teraz. |
_________________ Too old to Rock'n'Roll,
too young to die
|
|
|
|
 |
Lu-Tze
VIP

|
Wysłany: 20 Sierpień 2008, 23:01
|
|
|
niech mnie skleją jak trzeba od czego mamy krejtów w końcu
S6 zakończyliśmy (wszystkie początkowe Feegle) na zaszczytnym drugim miejscu, ale już jako Czerwone Smoki, po konsolidacjach, fuzjach, merge'ach itp. wyszło nienajgorzej, a szala zwycięstwa przechylała się gdzieś obok, nie mieliśmy na to wpływu.
ja już w Traviana nie zagram. ale gdyby się kiedyś zdarzyła UAMowa inicjatywa w jakiejś grze to w miarę możliwości będę pomagał |
_________________ Too old to Rock'n'Roll,
too young to die
|
|
|
|
 |
ciacho00

|
Wysłany: 20 Sierpień 2008, 23:31
|
|
|
Gdyby nie ty Lu, to wieksza czesc Figli odpadłaby dość szybko wiec dzieki za pomoc |
|
|
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 21 Sierpień 2008, 00:25
|
|
|
gratuluję;-)