Ulice Ankh-Morpork Strona Główna Ulice Ankh-Morpork
Dyskowe Forum Dyskusyjne :: dyskowe.info

/subscribe.phpRSS  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Super pomysł na super zabawe??
Autor Wiadomość
Nacia 

Wysłany: 9 Grudzień 2007, 22:05   Super pomysł na super zabawe??

No więc mam problem i stwierdzałam że tu dużo kreatywnych osobników jest więc mi pomożecie...

A więc postanowiłam zrobić małą imprezkę sylwestrową (zapraszam, zapraszam :wink: )
Ale nie chce by goście się a)nudzili b) roznieśli mi dom (mama by mnie zabiła)

I pomyślałam że można ich zająć jakimiś kreatywnymi miłymi grami...I jedyne co mi wpadło do głowy to Kalambury...

I tak się skromnie pytam macie jakieś jeszcze pomysły?? \:D/

wawrzyniec 
VIP

Wysłany: 9 Grudzień 2007, 22:12   

wszystko zależy od tego ile przewidujesz i czy przewidujesz spożycie plugawych napojów....

Nacia 

Wysłany: 9 Grudzień 2007, 22:17   

wawrzyniec napisał/a:
wszystko zależy od tego ile przewidujesz i czy przewidujesz spożycie plugawych napojów....

Przewiduje spożycie sporej ilości plugawych napojów :mrafroamerykanin: a gości ok 20 :mrgreen:

wawrzyniec 
VIP

Wysłany: 9 Grudzień 2007, 22:24   

rozłóż łoże [tm]

każda gra może opóźnić katastrofę...
nawet ta występna.

Kor 
Moderator

Wysłany: 9 Grudzień 2007, 22:46   

Poszukaj w necie "gry barowej"!

Krasnola 
Kochanica Kora

Wysłany: 11 Grudzień 2007, 16:12   

Enojy

QbaJak 
Moderator

Wysłany: 11 Grudzień 2007, 18:13   

Nacia, jeśli masz skąd załatwić to proponuje Twistera. Zabawa przednia :D

Nacia 

Wysłany: 11 Grudzień 2007, 19:05   

Krasnola, mam mam na własność nawet za laminowane aby się podczas gry nie zalało ale nie chce by odpadli wszyscy przed 00.00 :D
QbaJak, myślałam o tym intensywnie i już pytałam kumpeli :D Dzięki za pomysł :-)
A co myślicie jakby mi się udało wypożyczyć stół do piłkarzyków?? Boje się tylko o usterki go...

aschar 

Wysłany: 11 Grudzień 2007, 19:30   

Zawsze możesz po prostu włączyć muzykę i pozwolić im zająć się sobą. To też jest świetna zabawa i w dodatku samoorganizująca się :D

Nacia 

Wysłany: 11 Grudzień 2007, 20:33   

Cytat:
Zawsze możesz po prostu włączyć muzykę i pozwolić im zająć się sobą. To też jest świetna zabawa i w dodatku samoorganizująca się :D

Może i prosty pomysł ale nie chce by zajęcie się sobą mogło sprowadzić jakieś problemy...a tak się często dzieje :P
Ale może karaoke :P

aschar 

Wysłany: 12 Grudzień 2007, 07:11   

Nacia napisał/a:
ale nie chce by zajęcie się sobą mogło sprowadzić jakieś problemy...a tak się często dzieje :P

Wszystko zależy od tego jacy to będą ludzie... :)
Ewentualnie w razie czego, gdyby już nic Ci nie wypaliło, zrób popcorn i odpal jakiś film na kompie - super zabawa z tego może nie wyjdzie (chociaż różnie to bywało :P ) ale przynajmniej będziesz mieć względny spokój :P

Kor 
Moderator

Wysłany: 12 Grudzień 2007, 07:32   

Ja kupiłem Twistera chrześnikowi i jego siostrze i zabawa jest super.
A już w ogóle jest super jak się bawią osoby płci przeciwnej w ... naszym wieku :))
Full Agreement with Qba

aschar 

Wysłany: 12 Grudzień 2007, 09:13   

A najlepsze w całym twisterze jest to, ze nawet jak człowiek nie kupi oryginału (rzędu 60zł) to zawsze można kupić tańszy odpowiednik za 20zł i też mieć jazdy :P Bo technologia tej gry nie jest jakaś powalająca :D

Maciek - popieram w zupełności to zdanie o odmiennych płciach :D Bo takich pozycji to nawet kamasutra nie przewiduje :P Najlepiej gra się w 3-4 osoby :)

Ehh... Kiedyś jeszcze były takie karty 'flirt' bodajże... też można było się uśmiać... Ale nie wiem czy jeszcze ktoś to posiada :P

Krasnola 
Kochanica Kora

Wysłany: 15 Grudzień 2007, 18:43   

Nacia, u nas, jak organizowałyśmy naszym chłopcom (w liceum!) zabawy na dzień chłopaka, to im się najbardziej podobała czekolada - wiecie, zakładasz rękawice narciarskie, szalik, czapkę i dopiero możesz zjeść czekoladę. Tzn. najpierw rzuca się kostką i trzeba wyrzucić 6...
Namieszałam :P

Odpowiedz do tematu