|
Super pomysł na super zabawe?? |
| Autor |
Wiadomość |
Nacia

|
Wysłany: 9 Grudzień 2007, 22:05 Super pomysł na super zabawe??
|
|
|
No więc mam problem i stwierdzałam że tu dużo kreatywnych osobników jest więc mi pomożecie...
A więc postanowiłam zrobić małą imprezkę sylwestrową (zapraszam, zapraszam )
Ale nie chce by goście się a)nudzili b) roznieśli mi dom (mama by mnie zabiła)
I pomyślałam że można ich zająć jakimiś kreatywnymi miłymi grami...I jedyne co mi wpadło do głowy to Kalambury...
I tak się skromnie pytam macie jakieś jeszcze pomysły?? |
|
|
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 9 Grudzień 2007, 22:12
|
|
|
| wszystko zależy od tego ile przewidujesz i czy przewidujesz spożycie plugawych napojów.... |
_________________ |
|
|
|
 |
Nacia

|
Wysłany: 9 Grudzień 2007, 22:17
|
|
|
| wawrzyniec napisał/a: | | wszystko zależy od tego ile przewidujesz i czy przewidujesz spożycie plugawych napojów.... |
Przewiduje spożycie sporej ilości plugawych napojów a gości ok 20 |
|
|
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 9 Grudzień 2007, 22:24
|
|
|
rozłóż łoże [tm]
każda gra może opóźnić katastrofę...
nawet ta występna. |
_________________ |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 9 Grudzień 2007, 22:46
|
|
|
| Poszukaj w necie "gry barowej"! |
|
|
|
 |
Krasnola
Kochanica Kora

|
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 11 Grudzień 2007, 18:13
|
|
|
Nacia, jeśli masz skąd załatwić to proponuje Twistera. Zabawa przednia |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
Nacia

|
Wysłany: 11 Grudzień 2007, 19:05
|
|
|
Krasnola, mam mam na własność nawet za laminowane aby się podczas gry nie zalało ale nie chce by odpadli wszyscy przed 00.00
QbaJak, myślałam o tym intensywnie i już pytałam kumpeli Dzięki za pomysł
A co myślicie jakby mi się udało wypożyczyć stół do piłkarzyków?? Boje się tylko o usterki go... |
|
|
|
 |
aschar

|
Wysłany: 11 Grudzień 2007, 19:30
|
|
|
Zawsze możesz po prostu włączyć muzykę i pozwolić im zająć się sobą. To też jest świetna zabawa i w dodatku samoorganizująca się |
_________________ Jeśli za dużo sobie wyobrażasz, uważaj żeby nie zginąć w zderzeniu z Rzeczywistością |
|
|
|
 |
Nacia

|
Wysłany: 11 Grudzień 2007, 20:33
|
|
|
| Cytat: | Zawsze możesz po prostu włączyć muzykę i pozwolić im zająć się sobą. To też jest świetna zabawa i w dodatku samoorganizująca się |
Może i prosty pomysł ale nie chce by zajęcie się sobą mogło sprowadzić jakieś problemy...a tak się często dzieje
Ale może karaoke |
|
|
|
 |
aschar

|
Wysłany: 12 Grudzień 2007, 07:11
|
|
|
| Nacia napisał/a: | ale nie chce by zajęcie się sobą mogło sprowadzić jakieś problemy...a tak się często dzieje |
Wszystko zależy od tego jacy to będą ludzie...
Ewentualnie w razie czego, gdyby już nic Ci nie wypaliło, zrób popcorn i odpal jakiś film na kompie - super zabawa z tego może nie wyjdzie (chociaż różnie to bywało ) ale przynajmniej będziesz mieć względny spokój |
_________________ Jeśli za dużo sobie wyobrażasz, uważaj żeby nie zginąć w zderzeniu z Rzeczywistością |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 12 Grudzień 2007, 07:32
|
|
|
Ja kupiłem Twistera chrześnikowi i jego siostrze i zabawa jest super.
A już w ogóle jest super jak się bawią osoby płci przeciwnej w ... naszym wieku
Full Agreement with Qba |
|
|
|
 |
aschar

|
Wysłany: 12 Grudzień 2007, 09:13
|
|
|
A najlepsze w całym twisterze jest to, ze nawet jak człowiek nie kupi oryginału (rzędu 60zł) to zawsze można kupić tańszy odpowiednik za 20zł i też mieć jazdy Bo technologia tej gry nie jest jakaś powalająca
Maciek - popieram w zupełności to zdanie o odmiennych płciach Bo takich pozycji to nawet kamasutra nie przewiduje Najlepiej gra się w 3-4 osoby
Ehh... Kiedyś jeszcze były takie karty 'flirt' bodajże... też można było się uśmiać... Ale nie wiem czy jeszcze ktoś to posiada |
|
|
|
 |
Krasnola
Kochanica Kora

|
Wysłany: 15 Grudzień 2007, 18:43
|
|
|
Nacia, u nas, jak organizowałyśmy naszym chłopcom (w liceum!) zabawy na dzień chłopaka, to im się najbardziej podobała czekolada - wiecie, zakładasz rękawice narciarskie, szalik, czapkę i dopiero możesz zjeść czekoladę. Tzn. najpierw rzuca się kostką i trzeba wyrzucić 6...
Namieszałam |
_________________ Nie daj się zwieść polskim producentom cyckonoszy! Sprawdż swój PRAWDZIWY rozmiar! |
|
|
|
 |
|
|