|
Poznajmy Się |
| Autor |
Wiadomość |
XXXX-janka

|
Wysłany: 22 Sierpień 2006, 22:18 Poznajmy Się
|
|
|
Założyłam ten temat, bo pomyślałam sobie, że w sumie jest nas na tym forum ponad dwie setki osób i nie wszyscy się znają, więc żeby poznać się bliżej zadamy sobie nawzajem kilka pytań Taki mały wywiadzik można powiedzieć.
No więc to działa tak:
- zadaję komuś pytanie, a ta osoba w swoim poście odpowiada i pyta o coś dowolnego użytkownika, ten odpowiada i pyta następnego... no i w sumie mamy taki łańcuszek
Zatem żeby nie przedłużać - pytanie do Settlera:
- wymień trzy rzeczy, które zabrałbyś na bezludną wyspę
|
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 22 Sierpień 2006, 22:26
|
|
|
| Troche to głupie bo jesli wybiore na chybił traił jakiegoś użytkownika to na 70% zabije temat na zawsze... z drugiej strony jeśli będziemy zadawali pytanie konkretnym osobą, które pojawiają się na forum doprowadzi to do tego, że inni będą pomijani. Po trzecie uważam, że jak chesz zadać komuś pytanie to z powodzenim można to zrobić przez PM... po czwarte, WIEM jak zwykle sie na niczym nie znam |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 22 Sierpień 2006, 22:36
|
|
|
Byłby może śmieszny/ciekawy temat, jeśli założyć, że odpowiada pierwsza zainteresowana nim osoba. Nie wskazana (vide: post Qby). A poza tym tego się można dowiedzieć czytając posty pozostawione przez użytkowników Sett zabrałby pewnie..... No co?;-) |
_________________ |
|
|
|
 |
XXXX-janka

|
Wysłany: 22 Sierpień 2006, 22:37
|
|
|
Nie bądź taki sceptyczny, przecież zawsze możesz zerknąć kto odwiedził forum w ciągu ostatnich 24 godzin i po sprawie Widzisz kto jest aktywny i możesz sobie wybrać delikwenta
W sumie trochę zastój się zrobił i chciałam rozruszać towarzystwo, a tak z drugiej strony dziwnie by to wyglądało jakbym ni to z gruszki ni z pietruszki zaczęła pisać do wiary, żeby się spytać co by zabrali na bezludną wyspę i w ogóle. Tak jest większy ubaw
----------------
w sumie ciekawy pomysł, żeby odpowiadał kto pierwszy ten lepszy |
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 22 Sierpień 2006, 22:43
|
|
|
| Od Gruszek prosze mi się odpiórkować, a Waw jak zwykle poraża swoim doświadczeniem życiowym. Tyle że doświadczenie moheratorskie podpowiadami mi że jeśli odzywalaby się w nim pierwsza zainteresowana osoba po paru dniach mialbyśmy niezly bajzel i prawdopodobnie ciąg 20-30 odpowiedzi 2, góra 3 osób a potem zmiana na inną trójkę i tak w kółko... w dalszym ciągu jestem na NIE. |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
XXXX-janka

|
Wysłany: 22 Sierpień 2006, 22:54
|
|
|
Nie bądź taki, za przeproszeniem, sztywny, zawsze można temat przechrzcić albo wykorzystać do innych celów. Bo jak ktoś che się zapytać np. czy ktoś woli bardziej kisiel czy budyń, albo coś w tym stylu to nie musi zakładać nowego tematu, można tu wrzucać wszystkie banały i spoko wodza jak to mówią...
Będę się bronić jak niepodległości |
|
|
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 22 Sierpień 2006, 22:54
|
|
|
| QbaJak napisał/a: | | Od Gruszek prosze mi się odpiórkować |
offtop, wiem, ale też sobię tego zażyczę jako to jest Panieńskie Nazwisko Mojej Żony;-)
| QbaJak napisał/a: | | Waw jak zwykle poraża swoim doświadczeniem życiowym |
przesada....
Jak już jest temat - niech odpowiada kto chce, albo Do Zamknięcia :mr_znowu_jak_sobie_wymyślisz: |
_________________ |
|
|
|
 |
XXXX-janka

|
Wysłany: 22 Sierpień 2006, 23:03
|
|
|
Bez nerwów, przecież rzeczy w stylu "co robiłem zanim się obudziłem", "co jadłem na śniadanie", czy "nie uwierzycie co mi się przydarzyło w drodze do marketu" też pozwolą nam się poznać (przynajmniej dowiemy się kto cierpni na bezsenność i kto preferuje owsiankę jako niezwykle dobry sposób zaczęcia dnia) |
|
|
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 22 Sierpień 2006, 23:27
|
|
|
| XXXX-janka napisał/a: | | Bez nerwów |
ale dlaczego? Tym bardziej, że nikt się nie denerwuje....
Najlepszym sposobem poznania się (wrocławia się?) jest słuchanie/czytanie drugiego cżłowieka [/zgred mode off] |
_________________ |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 22 Sierpień 2006, 23:37
|
|
|
3 rzeczy:
1) moja kradziona gitara klasyczna po przejściach Matylda
2) brulion i dlugopis
3) Kosiarz - Terry'ego Pratchetta
Jaka ostatnio piosenka chodzi Ci po głowie, że nie możesz przestać nucić? |
|
|
|
 |
Uboot
Moderator

|
Wysłany: 23 Sierpień 2006, 00:12
|
|
|
| Kormaciek napisał/a: | | Jaka ostatnio piosenka chodzi Ci po głowie, że nie możesz przestać nucić? |
"Kiedyś za nas cierpiał rany...." Mam nowego pana stomatologa, który fanatycznie słucha RM, i ostatnio jak 3 razy u niego byłem to trafiałem na tą pieśń- dziwne bo wielkanocna, ale moze puszczałto sobie z cdka
Jaki jest dochód na jednego członka Twojej rodziny, gdzie mieszkasz i kiedy można was nie zastać w domu? |
|
|
|
 |
Słupek
VIP

|
Wysłany: 23 Sierpień 2006, 00:19
|
|
|
| Cytat: | | Jaki jest dochód na jednego członka Twojej rodziny, gdzie mieszkasz i kiedy można was nie zastać w domu? |
Nie mam pojęcia, na wsi, wszystko trzymamy na koncie
Czy chciałbyś być Murzynem*?
* tribute to Afro Kolektyw |
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer |
|
|
|
 |
Blade_Master
VIP

|
Wysłany: 23 Sierpień 2006, 00:38
|
|
|
Tak. Ale nie zamierzam sobie robić żadnych operacji
---
Wolałbyś uścisnąć dłoń Bushowi, czy Pratchettowi? |
_________________ Du ju lana it banana?
 |
|
|
|
 |
Aureus
|
Wysłany: 23 Sierpień 2006, 08:58
|
|
|
Bushowi. Wtedy mógłbym napluć mu do oka ; )
-----
Czy jest jakikolwiek racjonalny powód, dla którego każdy wie, kim jest Britney Spears, a zaledwie jeden Polak na tysiąc się orientuje, co to jest Dead Can Dance? ^^ |
|
|
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 23 Sierpień 2006, 09:51
|
|
|
Oczywiście, że tak.
Nie zapytałeś - jaki to powód, więc nie odpowiadam;-)
_______
Jeśli istnieje reinkarnacja, to kim lub czym chciał(a)byś zostać w przyszłych trzech wcieleniach? |
_________________ |
|
|
|
 |
Gadzinisko
Moderator

|
Wysłany: 23 Sierpień 2006, 13:44
|
|
|
1. Kotem
2. Następcą Pratchetta
3. Geniuszem z 300 IQ i 30 fakultetami
______
Czy czasem chciałbyś/chciałabyś przeżyć swoje życie od początku, aby poprawić w nim jakieś elementy? |
|
|
 |
XXXX-janka

|
Wysłany: 23 Sierpień 2006, 14:16
|
|
|
Czasami nachodzą mnie takie myśli, ale w sumie strasznie długo by to trwało takie życie od początku (a ja nie mam cierpliwości...)
...................
Kim (lub czym) chciałbyś/chciałabyś być w przyszłym wcieleniu?
|
|
|
|
 |
Sayoko
VIP

|
Wysłany: 23 Sierpień 2006, 14:41
|
|
|
Mary Sue. Taka to nie ma problemów z sianem na głowie i ostatecznie zawsze jej się wszystko układa.
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 23 Sierpień 2006, 15:37
|
|
|
Małego Księcia. Nie chciałbym, żeby na cokolwiek mi odpowiadał. Chciałbym z nim po prostu podróżować i rozmawiać.
Jak jest najglupsza rzecz jaką zrobiłeś/aś w szkole? |
|
|
|
 |
Sayoko
VIP

|
Wysłany: 23 Sierpień 2006, 16:32
|
|
|
Wybacz taką częstotliwość odpowiedzi.
Powiedziałam "ulubionej" nauczycielce, że jest baka. I wyjaśniłam, że to po japońsku znaczy fajna.
|
|
|
 |
|
|