|
Piłka nożna |
| Autor |
Wiadomość |
Keyff
Moderator

|
Wysłany: 19 Kwiecień 2007, 11:33
|
|
|
proponuję każdemu malkontentowi dać po oście a przy nadarzającej się okazji w r*j.
btw. Chyba nikt tak naprawdę w to nie iwrzył. Ale grunt że ci co nie wierzyli robili dobre wrażenie na świecie |
|
 |
Krejt
Administrator

|
Wysłany: 19 Kwiecień 2007, 11:40
|
|
|
| Keyff napisał/a: | | proponuję każdemu malkontentowi dać po oście a przy nadarzającej się okazji w r*j. |
A nawet w ryj.
Mamy doskonałą szansę na rozwój infrastruktury. Szansę, której w zasadzie zmarnować się nie da, bo przez cały czas będzie nad nami wisiał bicz upływającego czasu oraz ciągłych kontroli stanu prac.
Będą nowe miejsca pracy.
Chyba nie muszę wspominać o kasie, którą zostawią w Polsce i na Ukrainie zagraniczni turyści.
| Cytat: | | Nie wyobrażam sobie sytuacji w której mielibyśmy w 5 lat wybudować kilka stadionów. |
A to w ogóle jakaś bzdura. How hard can it be? |
|
|
|
 |
Aida
|
Wysłany: 20 Kwiecień 2007, 10:37
|
|
|
Jak dadzą euro to się da.
W Wawie zamiast Stadionu Dziesięciolecia ma nowy stadion być, nowoczesny. Się będzie zwał Narodowy. (O tempora o mores.) Pisałam, że nie będzie dżinsów na Stadionie. Czytać posty lenie. |
_________________ Sa o Roma babo, e bakren chinen, a me chorro, dural vesava.
Sa me amala oro kelena, oro kelena, dive kerena.
Ediwado babo, amenge bakro, sa o Roma babo, e bakren chinen.
Sa o Roma babo babo, sa o Roma o daje, sa o Roma babo babo, sa o Roma daje. |
|
|
|
 |
Lu-Tze
VIP

|
Wysłany: 20 Kwiecień 2007, 11:32
|
|
|
"It's impossible! It's doable!" tak w jednym filmie ktoś powiedział (wiecie kto?)
i tak też to wygląda. najbardziej mi się śmiać chce z handlarzy stadionowych, którzy straszą wyjściem na ulice. jeśli ktoś spełni ich żądania to na stadiony i hotele może kasy nie starczyć
[ Komentarz dodany przez: Aida: 20 Kwiecień 2007, 11:44 ]
To zapraszam do Piaseczna, u nas bazarowcy jak im zagrozili likwidacją założyli spółdzielnię "Bazarek" i dalej handlują w tym samym miejscu, a do tego w lepszych warunkach, bo pod dachem i na czystym terenie. |
_________________ Too old to Rock'n'Roll,
too young to die
|
|
|
|
 |
Uboot
Moderator

|
Wysłany: 7 Czerwiec 2008, 20:14
|
|
|
Czesi prawie dorobili.
Pewnie na forum tylko część osób wie, że pracuję w Pubie (+Buk) w każde niedziele i poniedziałki, a jutro mecz Polaków! Czym sobie zasłużyłem?!
Zamiast oglądać mecz przy piwku to będę latał po kufle i nalewał. |
|
|
|
 |
arekrem

|
Wysłany: 7 Czerwiec 2008, 23:22
|
|
|
... no i jeżeli nie daj Boże "Leo Łaj" się skompromisuje, to na barze będzie wyładowywana złość.
W dzisiejszych meczach wygrali:
- dzieciak ze łzami w oczach po każdym nieudanym dryblingu
- reprezentacja, która była gorsza na boisku, ale jednak lepsza
Tyle |
_________________ "Wiele może się wydarzyć rzeczy niespodziewanych między ustami a brzegiem pucharu." |
|
|
|
 |
Walter

|
Wysłany: 9 Czerwiec 2008, 19:59
|
|
|
Pozytywne strony dnia wczorajszego:
Niemcy znowu udowodnili że są wolniejsi od Polaków. ROBERT!!! ROBERT!!!!
Niemcy znowu udowodnili że nie potrafia strzelić Polakom gola. Volksdojcz jeden!
I paranoja meczu:
Bramki strzela Polak który śpiewa hymn niemiecki, a najlepszym polskim zawodnikiem jest Polak co hymny nie umie i gada po hiszpańsku :ściana:
[ Komentarz dodany przez: Agata_G: 9 Czerwiec 2008, 20:43 ]
Rozumiem gorycz przegranej, ale co za dużo, to niezdrowo. Wyzywanie od "volksdojczów" niebezpiecznie zbliżyło cię do poziomu pana Orzechowskiego. Skończ już z tymi śmiesznymi pretensjami [to samo się odnosi do reszty, która ma takie ciągoty] - ten temat to miejsce na poważne [poważne!] dyskusje, a nie idiotyczne wyzywanie się od zdrajców. |
_________________ "I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę."
Nie płakałem po Kaczyńskim.
|
|
|
|
 |
settler
Administrator

|
Wysłany: 9 Czerwiec 2008, 20:51
|
|
|
| Walter napisał/a: | | Niemcy znowu udowodnili że są wolniejsi od Polaków. |
Jak juz pisalem na gadu - na niemieckim sprzecie.
| Walter napisał/a: | | Polak co hymny nie umie i gada po hiszpańsku :ściana: |
Portugalsku jesli juz. Nie badz jak Kor. |
_________________ Gehenna: ciekawe czego to centrum ten Żółwin
Gehenna: chyba kołchozu |
|
|
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 9 Czerwiec 2008, 21:27
|
|
|
a tak przy okazji:
trzymajmy się terminologii....
edit waw: aha! nie ma takiego słowa jak hymna, ale jest hymen;-) Tym niemniej przegraliśmy podobno i na tym też czasami polega sport (w niektórych wypadkach - zazwyczaj). |
_________________ |
|
|
|
 |
Lorien
|
Wysłany: 9 Czerwiec 2008, 21:44
|
|
|
Nie rozumiem, dlaczego niby mam się obrażać na to, że zawodnicy z podwójnym obywatelstwem lub urodzeni w Polsce, a z zagranicznymi paszportami grają w drużynie narodowej tego drugiego kraju. Jakoś nie przypominam sobie protestów i wyzwisk gdy zawodnicy urodzeni poza naszymi granicami dostawali polskie paszporty. Może zabrzmi to nieco protekcjonalnie, ale drogi Walterze przed wysłaniem posta zastanów się czy bierzesz 100% odpowiedzialności za to co piszesz.
PS. Jeśli się dobrze orientuję to Walter jest imieniem pochodzenia niemieckiego. |
|
|
|
 |
Walter

|
Wysłany: 9 Czerwiec 2008, 22:13
|
|
|
Do diabła! Czy Terry używa emotów? Nie? A rozumiecie jego dowcipy, prawda? To był dowcip! (no patrzcie, patrzcie)
Wiem że bywam na forum niezbyt często ostatnimi czasy ale nie spodziewałem sie że, aż tak sie tu zmieni. Z dystansem.
Taka prawda, że mam pojęcia po jakiemu gadają w Brazylii, naprawdę byłem święcie przekonany że "polak" jako rzeczownik dość pospolity (30 milionów) pisze się z małej. Zwłaszcza że Word (zuo! microshit!) nie podkreślił. Sorry niektórzy lubią język polski, ale z zasadami są na bakier.
| Lorien napisał/a: | | czy bierzesz 100% odpowiedzialności za to co piszesz. | Hmmmmm... Tak. Bo to był dowcip i to nie tak chamski jak nasz Kaczor naczelny.
| Lorien napisał/a: | | Jeśli się dobrze orientuję to Walter jest imieniem pochodzenia niemieckiego. |
Brawo! Tak sie składa, że mój pradziad (Walter notabene) był oficerem Wermachtu, co nie przeszkadza mi być prawicującym patriotą.
Kończąc to chciałbym powiedzieć, że reprezentacja Polski w piłkę kopaną mnie rozczarowała.
Narazie, nie wiem kiedy wpadnę tu znowu bo skoro moje posty wywołują takie niezdrowe emocję może zamilknę. |
_________________ "I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę."
Nie płakałem po Kaczyńskim.
|
|
|
|
 |
settler
Administrator

|
Wysłany: 9 Czerwiec 2008, 22:26
|
|
|
| Walter napisał/a: | | Do diabła! |
Spoko, ja zrozumialem.
Tylko wypada wiedziec, ze w Brazyli mowi sie po portugalsku.
No i wypada wiedziec gdzie jest Poznan. |
_________________ Gehenna: ciekawe czego to centrum ten Żółwin
Gehenna: chyba kołchozu |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 10 Czerwiec 2008, 08:10
|
|
|
Panowie, spokojnie.
Wracając do tematu, Holendrzy pokazali co to jest piłka. A Włosi na kolanach. |
|
|
|
 |
Nobbs
|
Wysłany: 10 Czerwiec 2008, 08:30
|
|
|
Za to Francja po raz kolejny pokazała że nie umie grać w piłkę. I to jedyna dla mnie osłoda (mam nadzieję że Hiszpania chociaż mnie nie zawiedzie i pokaże klasę jak na tę drużynę przystało).
| Cytat: |
W dzisiejszych meczach wygrali:
- dzieciak ze łzami w oczach po każdym nieudanym dryblingu
- reprezentacja, która była gorsza na boisku, ale jednak lepsza |
Pięknie powiedziane. Aż dziw że "boski" Cristiano tak mało się przewracał
A tak przy okazji. Może ktoś mi wytłumaczyć za co Smolarek dostał kartkę? I dlaczego sędzia był stronniczy? (ech, Colina, dlaczego już nie sędziujesz... ) |
_________________ "Gdyby tylko było tam trochę majonezu... Całe życie mogłoby okazać się całkiem inne. Może bardziej pikantne, może z niewielkim dodatkiem śmietany."
NIL MORTIEM SINE LUCRE |
|
|
|
 |
Keyff
Moderator

|
Wysłany: 10 Czerwiec 2008, 08:43
|
|
|
Holendrzy po prostu zmiażdżyli "so-called" mistrzów świata
i pięknie. w tej grupie kibicuję tylko im. i ewentualnie Rumunii |
|
 |
Uboot
Moderator

|
Wysłany: 10 Czerwiec 2008, 09:54
|
|
|
| Keyff napisał/a: | | i pięknie. w tej grupie kibicuję tylko im. i ewentualnie Rumunii |
I się nie zdziwię jeżeli wyjdą z 2 miejsca zaraz za Holendrami. Wczorajszy mecz bardzo mi się podobał. Jak dotychczas najlepszy. |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 12 Czerwiec 2008, 23:30
|
|
|
|
|
|
|
 |
arekrem

|
Wysłany: 12 Czerwiec 2008, 23:35
|
|
|
Korek doskonale podsumował mecz -
Sędzia męski organ rozrodczy! Sędzia męski organ rozrodczy! Sędzia męski organ rozrodczy! |
_________________ "Wiele może się wydarzyć rzeczy niespodziewanych między ustami a brzegiem pucharu." |
|
|
|
 |
nanom

|
Wysłany: 12 Czerwiec 2008, 23:51
|
|
|
Holandia górą!
Niestety, jak dumny posiadacz Cyfry+ całe mistrzostwa mam tylko na eurosportowych retransmisjach :] Ale szczerze mówiąc, to meczu z Niemcami nawet mi się nie chciało oglądać. Mecz z Austrią chyba obejrzę.
| arekrem napisał/a: | | Sędzia męski organ rozrodczy! Sędzia męski organ rozrodczy! Sędzia męski organ rozrodczy! |
Tja, a na gg 1/5 moich znajomych ma w opisie slangową nazwę tego organu... |
_________________ stalowe ostrze twojego miecza
tysiące głów kruszy i tnie
niewinna krew, tysiące ciał
twój okrzyk śmierci grzmi:
GIŃ PSIE !!!! |
|
|
|
 |
|
|