Ulice Ankh-Morpork Strona Główna Ulice Ankh-Morpork
Dyskowe Forum Dyskusyjne :: dyskowe.info

/subscribe.phpRSS  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Kolejne ziarna w klepsydrze...
Autor Wiadomość
Uboot 
Moderator

Wysłany: 20 Maj 2006, 20:06   

Dziękuję jeszcze raz wszystkim zaangażowanym w tą jakże wspaniałomyślną akcję składania mi życzeń. (aż żałuję że nie ma opcji składania sobie życzeń :mrgreen: )

Gdybym wiedział, że tyle ich będzie to bym to zorganizował troszkę inaczej. Np póściłbym listę z przykładowymi prezentami. A tak dostałem prawie tylko grabie. No fpytkę jak na weselu, 20 mikserów.
Ale nie ma zmartwienia, od poniedziałku otwieram sklep ogrodniczy. :mrgreen:
Modo to Modo!

Keyff 
Moderator

Wysłany: 20 Maj 2006, 20:15   

To ja chciałem przeprosić wszystkich którym nie wysłałem zyczeń i wszystkim tym co im życzeń nie wyślę. Za karę proponuję nie wysyłac mi życzeń :)

pozdrawiam i sto lat.

Tymon Sawicz
[*]http://arturpartyka.pl/blog

Vanti 
Moderator

Wysłany: 22 Maj 2006, 08:39   

Nieco spóźnione życzenia (w Koninie nie mam dostępu do neta), ale jak najbardziej szczere - wszystkiego najlepszego Uboociku :wink: Spełnienia wszystkich marzeń, dostania wymarzonych Super Grabek i takie tam :P
uboot:
Dzięki Dzięki :wink: . Adres pod jaki masz mi wysłać prezent dostaniesz na PM :mrgreen:

And I know that we've still got time
But I do not think we're invincible

"Juggernauts" Enter Shikari

Słupek 
VIP

Wysłany: 23 Maj 2006, 14:29   

A ja bym chciał wszystkim pięknie podziękować za życzenia, których się w takiej ilości nie spodziewałem :) Szkoda tylko, ze nikt nie podesłał prezentu w załączniku, bo mi się marzyły te różowe skarpetki (najlepiej z ocieplaczem na uszy).

Krasnola 
Kochanica Kora

Wysłany: 23 Maj 2006, 16:30   

Wszystkiego najlepszego, spóźnionego, ale szczerego :mrgreen:

QbaJak 
Moderator

Wysłany: 26 Maj 2006, 23:23   

dziemkujem wszystkim za zyczenia :)

Kor 
Moderator

Wysłany: 26 Maj 2006, 23:31   

Co dziękuję? Jak dziękuję? Za dziękuję sobie Nestea cytrynowej nie kupimy na następnym spotkaniu QbaJakko Faralldo! :mrgreen:

Aida 
Moderator

Wysłany: 31 Maj 2006, 21:35   

A ja będę b. złośliwa i złożę Wawrzyńcowi życzenia! I nawet go z dużej litery napiszę, o! Stu lat! (Sto Lat?!) :yes: :jupi:
Sa o Roma babo babo, sa o Roma o daje, sa o Roma babo babo, sa o Roma daje.

wawrzyniec 
VIP

Wysłany: 1 Czerwiec 2006, 08:11   

Stu Helit chyba Aido;-) Dziękuje Tobie i jeszcze raz Wszystkim, którzy zasypali mnie różnorakimi życzeniami, od silnej woli do eliksiru młodości poprzez mój ulubiony napój i różne takie. Frekwencja była bliska głosowaniu w ankiecie na domenę :mrgreen:

Łukasz 
Aniołek Krejta

Wysłany: 6 Czerwiec 2006, 21:48   

Z tego miejsca chciałbym oficjalnie podziękować za życzenia tym, ktorzy mi je już złożyli, i tym, którzy dopiero to zrobią. ;) Tak się jakoś żłożyło, że dzisiaj miał być koniec świata, ale Lucek zamarudził nieco na mojej imprezce i stwierdził, że "co za różnica, teraz czy za tysiąc lat?" (powiedział tak głównie dla tego, że nie był dziś w stanie "pracować") :mrgreen: A tak w ogóle 16 lat to okrągły jubileusz dla informatyka. BTW: Ktoś wie gdzie mogę znaleźć czarnego banana?

Kor 
Moderator

Wysłany: 6 Czerwiec 2006, 22:09   

Poszukaj u Admina w maj... małym pudełeczku pod biurkiem :mrgreen:

Vanti 
Moderator

Wysłany: 9 Czerwiec 2006, 13:28   

Dziękuję wszystkim za te wszystkie życzenia urodzinowe jakie od Was otrzymałem. Kurde, jeszcze nigdy nie dostałem aż tylu mejli z życzeniami ;)

VenaKruczowłosa 
VIP

Wysłany: 9 Czerwiec 2006, 13:46   

Ejże! Środek dnia, a Ty już dziękujesz za życzenia? Nie chcesz już więcej? :mrgreen:

Vanti 
Moderator

Wysłany: 9 Czerwiec 2006, 14:26   

Chcę, chcę :P Tyle, że niedługo wybywam do domku i do niedzieli wieczorem nie będę miał dostępu do netu. A wypadałoby jeszcze na forum podziękować za życzenia, nie? ;)

Henna 
Aniołek Krejta

Wysłany: 10 Czerwiec 2006, 15:18   

Ja również dziekuję wszystkim za życzenia. Pierwszy dzień dorosłości był pełen wrażeń. Zupełnie nagle i jeszcze bardziej niespodziewanie na imprezie pojawił się sam Pratchett :!: Nie wierzycie? Oto dowody: (tyle że zdjątka zostały zrobione dzień po, więc się nie dziwcie, że jest trochę sflaczały :wink: )
http://img134.imageshack....e=pterry3xv.jpg
http://img134.imageshack....ge=peace0ll.jpg
http://img124.imageshack....=portret4al.jpg

PS A naprawdę to było tak: moje przyjaciółki zrobiły dla mnie mojego własnego, osobistego Pratchetta w skali 1:1 :P Możecie sobie wyobrazić moją rekację kiedy weszły z nim do klubu :P Ludzie się na początu dziwnie patrzyli, ale co tam. Dzięki bogom nikt nie miał aparatu :P Najciekawszy był powrót do domu - ja i druga solenizantka postanowiłysmy wracać do domu nocnym autobusem coby na taksówce zaoszczędzić. Pomijając fakt, że bus spóźnił się jakieś 10min., przyjechał wypchany po brzegi niezadowolonymi kibicami w biało - czerwonych szaliczkach, śpiewających lekko podchmielonymi głosami piosenki typu "Areczka jest w pierwszej lidze" :P , Pratchett cieszył się ogromnym powodzeniem. Szkoda tylko że zgubił w autobusie lewą rękę... Ale mimo wszystko prezentuje się wspaniale :mrgreen:

"Już lepiej powiedz Feniks. Fenomen to diabli wiedzą, co to jest, może jakieś świństwo" -
A Midsummer Night's Dream

Uboot 
Moderator

Wysłany: 10 Czerwiec 2006, 19:26   

Z czego jest zrobiony "Teri" ? Bo chyba nie z kartonu? Rozleciał by się raz-dwa.
I co trzyma w swojej jedynej ręcę ? :P

Słupek 
VIP

Wysłany: 10 Czerwiec 2006, 19:58   

I dlaczego nie ma kapelusza? Bez kapelusza to podróbka taka :)

Henna 
Aniołek Krejta

Wysłany: 10 Czerwiec 2006, 21:23   

Uboot napisał/a:
Z czego jest zrobiony "Teri" ? Bo chyba nie z kartonu?

Byś się zdziwił - balistyczny karton :P

Uboot napisał/a:
I co trzyma w swojej jedynej ręcę ?

Trzyma osiemnaście grosików na szczęście. Ja osobiście żałuję, że nie osiemnaście stówek, ale cóż :P

Słupek napisał/a:
I dlaczego nie ma kapelusza?

Zgubił, bo trzymał go w lewej ręce :mrgreen:

"Już lepiej powiedz Feniks. Fenomen to diabli wiedzą, co to jest, może jakieś świństwo" -
A Midsummer Night's Dream

Łukasz 
Aniołek Krejta

Wysłany: 11 Czerwiec 2006, 06:51   

Spóźnione Sto Lat dla Vantiego I Gehenny. :wink: Wszystkiego najlepszego i najzieleńszego.

efzetiks 
VIP

Wysłany: 22 Lipiec 2006, 19:28   

a dzisiaj jadac sobie tramwajem ujrzalem, iz imieniny maja niejacy Wawrzyncowie (?) dlatego tez chcialbym Naszemu przedstawicielowi w.w. spolecznosci zlozyc wszystkiego dobrego i to zyczenia (goraco jest)

Odpowiedz do tematu