Słyszałem, że Islandczycy nie przejmują się wulkanem, bo i tak nie mieli już kasy na latanie.
Chodzą też słuchy, że rządy wielu krajów dostały anonimowe listy mówiące, że wulkan zostanie wyłączony po dostarczeniu odpowiedniej sumy do ambasady Islandii.
Cała Europa czeka na rozwój sytuacji.
_________________ Gehenna: ciekawe czego to centrum ten Żółwin
Gehenna: chyba kołchozu
Słyszałem, że Islandczycy nie przejmują się wulkanem, bo i tak nie mieli już kasy na latanie.
Chodzą też słuchy, że rządy wielu krajów dostały anonimowe listy mówiące, że wulkan zostanie wyłączony po dostarczeniu odpowiedniej sumy do ambasady Islandii.
Cała Europa czeka na rozwój sytuacji.
i jakoś tak mi się skojarzyło z Johann Gambolputty de von Ausfern- schplenden- schlitter- crasscrenbon- fried- digger- dingle- dangle- dongle- dungle- burstein- von- knacker- thrasher- apple- banger- horowitz- ticolensic- grander- knotty- spelltinkle- grandlich- grumblemeyer- spelterwasser- kurstlich- himbleeisen- bahnwagen- gutenabend- bitte- ein- nürnburger- bratwustle- gerspurten- mitz- weimache- luber- hundsfut- gumberaber- shönedanker- kalbsfleisch- mittler- aucher von Hautkopft z Ulm
Wysłany: 12 Lipiec 2010, 12:39
; O <facepalm> Hej, hej peryskopy! : )
Złożyłem na dziennikarstwo do Poznania, Wrocławia, Krakowa i Łodzi... Z czego już wiem, że do 3 pierwszych się nie dostanę... Jak się nie dostanę do Łodzi to co mogę zrobić, żeby iść na studia publiczne z jakimś kierunkiem hum? Są 2 nabory? Czy mam czekać rok? Osz w pytkę.
Strach wyjść do bankomatu po 18.00 jeżeli jesteś kobietą, dużo grupek trzymających lokalną władzę, powiedzmy władzę na klatce, mało jakichkolwiek ciekawych miejsc do socjalizowania się z innymi, mało koncertów, performenców czy jakichkolwiek innych fajnych tegesów. Aha, no i Łódź jest wiecznie zakorkowana - to akurat wiem z własnego doświadczenia, resztę wiem z opowieści moich znajomych.Po prostu o Łodzi słyszałem same takie rzeczy
Jestem skłonny jednak zaufać swoim oczom i uroczyście oświadczyć, że Blade jest chyba jednak mężczyzną.
Kiedy pierwszy raz się spotkaliśmy w Ostrowcu to był jeszcze przed mutacją i to mogło zmylić, ale już rok później się zrehabilitował i przyszedł na bilard z odpowiednim tembrem głosu.
ja w Łodzi widziałem Festiwal Komiksu, Festiwal Designu, Festiwal Fotografii, targi FVF i jeszcze kilka imprez. i Piotrkowską też bardzo miło wspominam - również ze spotkań ze studentami. nie mieszkałem tam nigdy dłużej niż 3 dni, ale czarny krajobraz malowany ręką Kora traktowałbym najwyżej jako jedną stronę medalu, niekoniecznie większą.
a, i jeszcze ogólnopolska giełda zoologiczna w czwartki - drugiej takiej w kraju nie ma.
_________________ Too old to Rock'n'Roll,
too young to die