|
Inne fora |
| Autor |
Wiadomość |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 3 Styczeń 2006, 13:04 Inne fora
|
|
|
Tak z ciekawości - uczestniczycie w innych forach internetowych? A może uczetsniczyliście kiedyś i macie na ten temat coś ciekawego do powiedzenia. Ja powiem tyle, że ostatnio zapisałem się na forum Science Fiction (taka gazeta kiedyś była, na chwilę zmarła, ale powstała z prochu przeistoczona) i po niedługim czasie od ostatniej wizyty zalogowałem się i co widzę. Jedyne 13574 posty od ostatniej wizyty......
A kiedyś w miarę aktywnie uczestniczyłem w dyskusjach na forum Sapkowskiego (to nawet była jeszcze lista dyskusyjna, nie forum, o ile pamiętam), do tej pory sporadycznie odwiedzam fora tolkienowskie (wiwat Elendili!).
O "kulTurze" nie napisałem, bo to forum bliźniacze;-)
edit called "the day after"....: od mojej wczorajszej wizyty na forum SF - 478 postów, nie ma szans nawet żeby to przeczytać |
_________________ |
|
|
|
 |
Gadzinisko
Moderator

|
Wysłany: 3 Styczeń 2006, 14:04
|
|
|
http://www.osiol.com/
forum o tematyce wszelkiej. Prawie. |
|
|
 |
Blade_Master
VIP

|
Wysłany: 3 Styczeń 2006, 14:32
|
|
|
kiedyś się udzielalem, oraz byłem modem na warserwise...
www.warserwis.pl ...
Nadal zachował się mój rysunek chłopa, który zrobił wielką furorę |
_________________ Du ju lana it banana?
 |
|
|
|
 |
Krasnola
Kochanica Kora

|
|
|
|
 |
Łukasz
Moderator

|
|
|
|
 |
Słupek
VIP

|
Wysłany: 3 Styczeń 2006, 15:48
|
|
|
| wawrzyniec napisał/a: | | O "kulTurze" nie napisałem, bo to forum bliźniacze;-) |
KulTura to po pierwsze forum martwe, a szkoda
| Łukasz napisał/a: | | http://forum.actionmag.pl - całkiem niezłe forum genialnego zinu Action Mag (Polecam! www.actionmag.net) |
Niezłe klimaty tam mają. Jak jest jakiś fajny temat to dostaję cynk od kumpla co się tam udziela. Jeszcze w ramach offtopicu powiem, że jeden mój tekst pojawił się w AM w czasach sprzed poluzowania norm przyjmowania tekstów.
Kiedyś siedziałem na ISA, ale teraz to zarzuciłem. I jakoś na żadnym forum poza naszym nie siedzę, moze czasem na jakieś Waneko albo JPF zajrzę. Jak mi sie jakieś z Waszych forów spodoba, to moze się zarejestruję |
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer |
|
|
|
 |
settler
Administrator

|
Wysłany: 3 Styczeń 2006, 16:17
|
|
|
Ja za bardzo forumowy nie jestem. UAM mi wystarcza.
Ta to tylko forum roku na studiach, coby niektorym glu... mniej madrym dawac prace domowe (a co! dobre serce mam, a do tego licze, ze sie odwdziecza w potrzebie...).
Wyznaje zasade - jak mnie nie chce zrobic modem, to po co byc na forum . |
_________________ Gehenna: ciekawe czego to centrum ten Żółwin
Gehenna: chyba kołchozu |
|
|
|
 |
VenaKruczowłosa
VIP

|
Wysłany: 3 Styczeń 2006, 16:31
|
|
|
| Kiedyś pisałam na liście dyskusyjnej sf-f, ale ta lista generuje taki ruch, że zrezygnowałam. Byłam na liście dyskusyjnej tolkien.pl, ale ta obumarła. Zaglądam na forum tolkienowskie http://forum.tolkien.com.pl i forum elendilich. Dziś urodziny Tolkiena... |
| |
|
|
|
 |
Krejt
Administrator

|
|
|
|
 |
SKRP

|
Wysłany: 3 Styczeń 2006, 19:11
|
|
|
Forum Twój.net - ze względów historycznych - tam UA-M zaistniały po raz pierwszy. To były czasy
Forum Wizardsów - forum będące własnością wydawców różnych pożeraczy czasu, w tym również D&D, ktore może nie jest najlepszym systemem, ale i nienajgorszym |
|
 |
Kor
Moderator

|
|
|
|
 |
I.Inni

|
Wysłany: 4 Styczeń 2006, 17:50
|
|
|
| Słupek napisał/a: | | KulTura to po pierwsze forum martwe, a szkoda |
Bez przesady, po prostu jest tam mały ruch (pisać tam ludzie, pisać!!!). |
_________________ Curses upon you, Thomas Construction! Humanity will remember you as another Judas, if we aren’t all destroyed! |
|
|
|
 |
Słupek
VIP

|
Wysłany: 4 Styczeń 2006, 18:57
|
|
|
Taa, mały ruch. NIe chcę nic mówić, ale w tym temacie 2 osoby napisały nieprawidłowo adres KulTury. Wszyscy tam są zarejestrowani niby, ale nikt nie pisze |
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer |
|
|
|
 |
I.Inni

|
Wysłany: 4 Styczeń 2006, 19:01
|
|
|
No to podam prawidłowy : www.kultura.forum.abc.pl
Więc jeżeli jeszcze-niezarejestrowany-tam-forumowiczu chcesz pogawędzić o kulturze na największym w Polsce forum dotyczącym tego tematu, na co czekasz? Leć się zarejestrować!
(To była reklama). |
_________________ Curses upon you, Thomas Construction! Humanity will remember you as another Judas, if we aren’t all destroyed! |
|
|
|
 |
Lady Luck

|
Wysłany: 18 Styczeń 2006, 22:26
|
|
|
http://www.neo-plus.pl/forum/index.php <== oficjalne forum Neo+
jak ktoś lubi konsole i samo pismo, to warto tam zajrzeć i popisać |
_________________ Wystarczy zmieniać kraje i imiona, a jeśli ma się odpowiedni sposób bycia, świat jest otwartym mięczakiem. Na przykład wystarczyło przejechać ledwie sto mil, by stać się lady.. |
|
|
|
 |
Nobby

|
Wysłany: 7 Marzec 2006, 20:19
|
|
|
| Słupek napisał/a: | | Kiedyś siedziałem na ISA, |
wiedzialem ze skads Cie znam ;P
Zapraszam na: http://fantastyka.net.pl/forum/ - forum o ogólno pojetej fanastyce, grach i kulturze nie tylko codziennej |
_________________ Wykluczony z gatunku ludzkiego za faule. |
|
|
|
 |
Łukasz
Moderator

|
Wysłany: 21 Marzec 2006, 21:01
|
|
|
Zauważyłem, że sporo osób z tego forum (w tym osoby kierujące ) czyta CDA. Oto forum, na które powinni zajżeć -> www.antycda.prv.pl
Jak wygrzebiecie coś ciekawego to dajcie znać. |
|
 |
Agata_G
Moderator

|
Wysłany: 22 Marzec 2006, 10:02
|
|
|
| Najciekawsze jest to, że na tym forum jest kilkakrotnie więcej FANÓW CDA, którzy mają niezłą zabawę z "anty". |
|
 |
Łukasz
Moderator

|
Wysłany: 22 Marzec 2006, 15:15
|
|
|
| Agata_G napisał/a: | | Najciekawsze jest to, że na tym forum jest kilkakrotnie więcej FANÓW CDA, którzy mają niezłą zabawę z "anty". |
I to właśnie psuje całą śmiechawę z antyfanów. A Smuggler prosił, żeby ich nie atakować zanim się nie rozrosną. Chyba tam się wbiję i zrobię podpuchę na całego, tzn. będę udawał antyfana. Na bezrybiu i rak ryba. |
|
 |
Krejt
Administrator

|
Wysłany: 22 Marzec 2006, 16:27
|
|
|
Ja bardzo lubię CDA. Natomiast NIENAWIDZĘ Forum Actionum, a i Anty-CDA mnie nie przekonuje. Na pierwszym nazi-modzi żrą się z userami-kretynami, drugie pełne jest/bedzie fanatyków z obu stron barykady.
Zbyt płytkie bajorka intelektualne... |
|
|
|
 |
|
|