|
Inne fora |
| Autor |
Wiadomość |
VenaKruczowłosa
VIP

|
Wysłany: 12 Kwiecień 2007, 10:10
|
|
|
| Forum elendili wypączkowało i stworzyło Elendilion, serwis informacyjny. |
|
|
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 12 Kwiecień 2007, 11:20
|
|
|
| dziękuję Veno, nie wiedziałem o Dzieciach Hurina....! Ale fajnie;) |
_________________ |
|
|
|
 |
Ninquelen

|
Wysłany: 13 Kwiecień 2007, 21:31
|
|
|
Nyo, forum wypączkowało I już się parę osób zdązyło pokłócić przez ten pączek
Porzucam linkami
Librae Forum literackie
Alqualonde Małe, towarzyskie forum tolkienowskie.
Lotr Kolejne tolkienowskie forum, ale całkiem inne od LNDL, rządzi tam zło i Inkwizycja elficka
Forum BG |
_________________ Tyle jest tego, co nie znajduje sobie miejsca ani latem, ani jesienią, ani na wiosnę. To wszystko, co jest nieśmiałe i zagubione. Niektóre rodzaje nocnych zwierząt i tacy, którzy nigdzie nie pasują i w których nikt nie wierzy…Trzymają się na uboczu przez cały rok. A potem, kiedy jest spokojnie i biało i kiedy noce stają się długie a wszyscy posnęli snem zimowym-wtedy wychodzą.
 |
|
|
|
 |
nanom

|
Wysłany: 1 Sierpień 2008, 00:17
|
|
|
Antyforum CDA -> śmiechowe, ale wolę oryginalne SWS
Forum Actionum i Forum Action Maga sobie odpuszczam - oryginały, tj czasopismo i zin są jednak lepsze
Elendili odwiedziłem kiedyś przelotem, ale tam są za twardzi hardcore'owcy jak na mój gust (mimo że sam Tolkiena i dzieł około-Śródziemnych mam w domu sporo)
gram.pl spróbowałem, ale mi się nie podobało ani ani. Wolę grać (i wypraszam sobie opinię, że graczy na forach reprezentują bezmózgie nastolatki) niż o grach pisać.
Tak w zasadzie jedyne moje forum teraz to UAM. I fajnie jest
Kiedyś miałem też forum, na którym udzielałem się czynnie, które najsampierw było forum o Nirvanie (5 lat temu), potem się zrobiło ogólnotematycznym. Przez ostatnie 2 lata w zasadzie byłem tam jedyną władzą (i zostałem pieszczotliwie określony "rządzi twardym kapciem"), ale teraz forum zmarło i niedługo zamykają nam serwer... |
_________________ stalowe ostrze twojego miecza
tysiące głów kruszy i tnie
niewinna krew, tysiące ciał
twój okrzyk śmierci grzmi:
GIŃ PSIE !!!! |
| |
|
|
|
 |
Agata_G
Moderator

|
Wysłany: 1 Sierpień 2008, 15:32
|
|
|
http://forum.przygodowki.pl/
Bardzo dobre dla miłośników przygodówek - ma masę użytkowników i jeżeli gdzieś utkniesz beznadziejnie, masz ogromne szanse, że błyskawicznie [nawet w przeciągu godziny] dostaniesz save'a, podpowiedź czy rozwiązanie problemu - nie wspominając już o dostępnych tam solucjach. Poza tym bardzo często ma fajne konkursy w których można wygrać naprawdę niezłe gry [wystarczy być zarejestrowanym na forum].
I jeszcze tak trochę offtopicując powiem, że cieszę się z tego, że nasze forum jest raczej małe i uznawane za "elitarne" [chociaż nie wiem, co jest elitarnego w wymaganiach, żeby pisać na temat, sensownie i w miarę ortograficznie]. Już wyjaśniam - forum z przygodówkami jest ogromne - ma kilkanaście tysięcy użytkowników [z czego parę tysięcy aktywnych] i niestety panuje tam z tego powodu niezły bałagan - każdy zakłada tematy jakie tylko chce, posty roją się od błędów ortograficznych, dziennie powstaje nawet kilkaset [!] postów, z czego niestety większość na tematy "dowolne" - takie jak "dopisz słowo, jakie ci się kojarzy". Żeby to wszystko kontrolować, potrzeba by masy ludzi. Dlatego to forum jest świetne, jeżeli chcesz uzyskać pomoc, natomiast jako miejsce wymany poglądów jest raczej bezużyteczne - chyba, że śledzisz tylko wybrane tematy.
[a może ja za bardzo lubię ład i porządek na forum? ] |
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 6 Sierpień 2008, 14:50
|
|
|
Ostatnio się dopisałem (zaciekawiony przez szwagra), na forum miłośników noży i tam wygrzebałem o takiego Żółwika
Taka ciekawostka, a co do ciekawości Uboota:
Tutaj
z całą pewnością znajdziesz tam nowe i niewygniecione skarpety.] |
_________________ |
|
|
|
 |
Słupek
VIP

|
Wysłany: 14 Wrzesień 2008, 13:49
|
|
|
Aktualnie próbuję z garstką ludzi rozkręcić świeże forum wolnorynkowe:
http://liberalne.pl
W chwili obecnej mamy 50 użytkowników i prawie 1500 postów. |
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer |
|
|
|
 |
nanom

|
Wysłany: 19 Wrzesień 2008, 20:03
|
|
|
zacząłem się pojawiać na BFT. Cóż to? Branżowe Forum Tłumaczy, dobre jeśli się szuka pomocy (lub chce się jej udzielić), acz nie tylko. Nigdzie indziej nie można tak dokładnie poznać uroków mojej pracy...
www.forumtlumaczy.pl |
_________________ stalowe ostrze twojego miecza
tysiące głów kruszy i tnie
niewinna krew, tysiące ciał
twój okrzyk śmierci grzmi:
GIŃ PSIE !!!! |
|
|
|
 |
anonimowa
|
Wysłany: 15 Styczeń 2011, 21:09
|
|
|
Był ktoś na forum IPZ'u. Sytuacja jest jaka jest, ale można tam znaleźć kogoś, kto mądrze pisze jednocześnie nie docinając zbytnio użytkownikowi. Mój tata tam czasami wchodził.
Śmiesznie jest sobie poczytać jak poważni ludzie kłócą się na poważnym forum. Trochę ironizuję |
|
|
|
 |
|
|