|
Inne fora |
| Autor |
Wiadomość |
Agata_G
Moderator

|
Wysłany: 22 Marzec 2006, 20:34
|
|
|
Toteż właśnie. Ciężko znaleźć forum pełne ludzi światłych i mądrych... Czy nam się to udało?
A w przypadku for o grach, to są one użytkowane właśnie przez miłośników giercowania (ale niespodzianka, co? ), a to najczęściej nastolatki o ekstremalnie niskim poziomie inteligencji (mają jej tyle, żeby mogli zrozumieć, że klawisze WSAD i LPM wystarczą do przejścia jakiegoś FPS-a). Oczywiście, zdarzają się też ludzie inteligentni, ale to kropla wody w morzu. Trudniej przeczytać książkę niż przejść grę, dlatego nasze forum jest lepsze |
|
 |
Gadzinisko
Moderator

|
Wysłany: 22 Marzec 2006, 20:38
|
|
|
| Agata_G napisał/a: | | a to najczęściej nastolatki o ekstremalnie niskim poziomie inteligencji |
Spojrzyj sobie |
|
|
 |
Uboot
Moderator

|
Wysłany: 22 Marzec 2006, 23:32
|
|
|
| Agata_G napisał/a: | | Trudniej przeczytać książkę niż przejść grę, |
To Twój punkt widzienia
Mój jest troszkę inny, bo i czytam ksiażki i czesto gram i muszę Ci powiedzieć ze nie jedna przygodówka sprawiła że siedziałem nad grą wytęzając swoje szare komórki w pocie czoła.
Ale koniec OT, bo nie o tym jest ten temat.
A nawiazując do innych forów to muszę się przyznać ze aktywnie uczestniczę tylko na UAM.
Powiem szczerze że ciezko było by mi w takim samym stopniu udzielać się na innym forum. Leniuch jestem ot co.
Na inne włażę gdy szukam rozwiazania problemu dotyczącego jakiejś gry, programu czy sprzętu.
Ale ze strikte tematycznych to tylko UAM |
| |
|
|
|
 |
Agata_G
Moderator

|
Wysłany: 23 Marzec 2006, 09:33
|
|
|
Sprecyzuję - takie nastolatki częściej siedzą na różnych forach niż osoby dorosłe.
I przecież ja nie piszę o przygodówkach!!! Ja kocham przygodówki! wiem, że one wymagają myślenia, kombinowania i ogólnie wysilania szarych komórek! A ilu jest fanów przygodówek, a ilu fanów bezmyślnych rzeźni FPP, gdzie wystarczy tylko używać 4 klawiszy i opcji "fire" (co nie znaczy, że mam coś przeciwko FPP - takie gry też są fajne, ale nie mogą umywać się wg. mnie do przygodówek)?
Na temat: UAM to dla mnie jak na razie jedyne forum, głównie z braku czasu na cokolwiek innego. Bywałam też na innych forach (nie związanych z tematyką ŚD), ale teraz chyba z nich wyrosłam . Cóż, człowiek się zmienia...
I czy naprawdę nie możnaby zmienić tematu Na: "Inne FORA"? Obecna wersja razi moje poczucie estetyki |
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 23 Marzec 2006, 14:22
|
|
|
| Agata_G napisał/a: | I czy naprawdę nie możnaby zmienić tematu Na: "Inne FORA"? Obecna wersja razi moje poczucie estetyki |
wersja uprzednia tematu niniejszego wątku (inne forumy. zdrada.zdrada.zdrada) była wersją humorystyczną, ale rozumiem, że Odpowiednie Władze uległy presji Płci Pięknej więc potulnie kulę uszy po sobie.....
EDIT Kor!
A mi się tamta podobała akurat i od razu widać kto pantoflarz |
_________________ |
|
|
|
 |
Agata_G
Moderator

|
Wysłany: 25 Marzec 2006, 21:58
|
|
|
To "zdrada, zdrada, zdrada" mi też się podobało . Po prostu wyszłam z założenia, ze jak już poprawia się błędy ortograficzne w innych tematach, to czemu nie w tym? No bo te "forum'y"... |
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 27 Marzec 2006, 00:19
|
|
|
"forumy'y" były celowe;-)
ja naprawdę wiem jak odmienia się słowo FORUM (inni użytkownicy też, prawda?)
ale to już OT i w ogóle
(zdrada była ok....;-) |
_________________ |
|
|
|
 |
Lady Luck

|
Wysłany: 1 Kwiecień 2006, 14:43
|
|
|
| Agata_G napisał/a: | | A w przypadku for o grach, to są one użytkowane właśnie przez miłośników giercowania (ale niespodzianka, co? ), a to najczęściej nastolatki o ekstremalnie niskim poziomie inteligencji (mają jej tyle, żeby mogli zrozumieć, że klawisze WSAD i LPM wystarczą do przejścia jakiegoś FPS-a). |
dziękuję.
Za granie jeszcze nikt mnie nie zgnoił
| Agata_G napisał/a: | | A ilu jest fanów przygodówek, a ilu fanów bezmyślnych rzeźni FPP |
Z obu stron masa. Zapewniam.
| Agata_G napisał/a: | | Trudniej przeczytać książkę niż przejść grę, |
Spróbuj pograć w RPGa nie czytając dialogów jedyna możliwość to bezmyślne speedy.
EOT.
Ostatnio bywam też na Forum Ultimate Fantasy (UF). Całkiem sympatycznie, choć ruch mały.
A tutaj zaglądam stanowczo za mało... Jestem przez to w tyle z książkami.... |
_________________ Wystarczy zmieniać kraje i imiona, a jeśli ma się odpowiedni sposób bycia, świat jest otwartym mięczakiem. Na przykład wystarczyło przejechać ledwie sto mil, by stać się lady.. |
|
|
|
 |
Sayoko
VIP

|
Wysłany: 25 Kwiecień 2006, 08:50
|
|
|
www.sylville.fora.pl Zbiorowisko Wariatów. Bywam, acz ne przepadam. Równocześnie i za duże i za hermetyczne.
www.maraunders.fora.pl forum moich koleżanek. Zaglądam średnio raz na dwa miesiace...
Pfff. Myślałam, że bycie modem to większa frajda A tam nawet nie mogę sobie samej ostrzeżenia dać! |
_________________ space may be the final frontier
but it's made in a Hollywood basement |
|
|
|
 |
Apaczyk
VIP

|
Wysłany: 28 Sierpień 2006, 16:56 Re: Inne fora
|
|
|
| wawrzyniec napisał/a: | | kiedyś w miarę aktywnie uczestniczyłem w dyskusjach na forum Sapkowskiego (to nawet była jeszcze lista dyskusyjna, nie forum, o ile pamiętam |
Hmm, a pod jakim nickiem udzielałeś się w Wieży Błaznów? Bo to jest, że tak powiem, moje forum "macierzyste", ale Twojego nicka nie pamiętam... Chyba że w istocie mówimy o samych początkach tego forum z 2002 roku i okolic. |
_________________ Moje Dziewczęta!
Moje Dziewczęta updated! |
|
|
|
 |
Ninquelen

|
Wysłany: 4 Styczeń 2007, 01:16
|
|
|
Moja styczność z netem zaczęła sie od forum sekcji tolkienowskiej ŚKF -elendili Forum mądre, światłe i dbające o pisownię
Inne miejsca, w których można mnie znaleźć:
F1
Zło
Jest też pare innnych for ( Forów? Forumów? ), forum NF, pewne Bardzo Złe Forum, forum Blind guardian... |
_________________ Tyle jest tego, co nie znajduje sobie miejsca ani latem, ani jesienią, ani na wiosnę. To wszystko, co jest nieśmiałe i zagubione. Niektóre rodzaje nocnych zwierząt i tacy, którzy nigdzie nie pasują i w których nikt nie wierzy…Trzymają się na uboczu przez cały rok. A potem, kiedy jest spokojnie i biało i kiedy noce stają się długie a wszyscy posnęli snem zimowym-wtedy wychodzą.
 |
|
|
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 4 Styczeń 2007, 10:53
|
|
|
| Apaczyk napisał/a: | | Hmm, a pod jakim nickiem udzielałeś się w Wieży Błaznów? Bo to jest, że tak powiem, moje forum "macierzyste", ale Twojego nicka nie pamiętam... Chyba że w istocie mówimy o samych początkach tego forum z 2002 roku i okolic. |
Tym samym Apaczyku (dopiero teraz dostrzegłem, że o to pytałeś), jednakże było to w czasach kiedy dzisiejsze forum było faktycznie mailową listą dyskusyjną. Bardzo rzadko zdarza się, że występuję pod innym nickiem. Jakoś tak się ze sobą utożsamiam:-)
| Ninquelen napisał/a: | | Moja styczność z netem zaczęła sie od forum sekcji tolkienowskiej ŚKF -elendili Forum mądre, światłe i dbające o pisownię |
każdy szanujący się fan Tolkiena powinien tam trafić, jednakże - po eksplozji zainteresowania tematem jaka nastąpiła po pojawieniu się ekranizacji LOTR - w zasadzie mój udział w nim spadł do zera. |
_________________ |
|
|
|
 |
Jadwiga

|
Wysłany: 4 Styczeń 2007, 20:04
|
|
|
Forum dla kobiet, głównie młodych lub przyszłych matek. Ale nie tylko. Kilku ojców też tam jest. e-caffe |
|
|
|
 |
TeaTime
VIP

|
Wysłany: 14 Luty 2007, 15:16
|
|
|
| Ja korzystam czasem z forum blizzarda, oraz http://forums.d2jsp.org/i forum na którym handluje się przedmiotami z gry diablo 2 ^^, chociaż już nie gram, bo jestem w maturalnej klasie i trzeba troszke czasu na nauke poświęcić, to jednak zaglądam dalej na te fora .(zobaczyć co w trawie piszczy xP) |
|
|
|
 |
Sayoko
VIP

|
Wysłany: 18 Luty 2007, 10:56
|
|
|
www.xiaolin-showodwn.phorum.pl
Wielce Ambitne forum o kreskówce Xiaolin Showdown. Wiele o nim mówi sam błąd w adresie strony.
Onet to przy tym totalne zero. Gorąco zapraszam fanów komedii...
Mój najulubieńszy post:
| Cytat: | Mistrz dashi poja wił się po raz pierwszy w odc.Podruż 1000 mil ale na wielkim zwoju który pokazuje S.G.W .Potem w przeszłych dniach i W cytadeli zagłady potem pojawił się Omi Dashi leżał obok świń potem zjawił
się Dojo i powiedział że ukrył skrzydła tanadi Omi się skapł że to Dashi bo Dojo powiedział gdzie ukrył skrzydła i powiedział Dashi i Omi poprośił o szkatułkę i stoczył się o niom pojedynek mistrzów Omi wygrał a dashi wyczarował szkatułkę bo ma magiczną moc i lubi żartować. |
Całe forum to jeden wielki kfiatek...
Dostałam propozycję zostania tam adminem, bo nie robię błędów ortograficznych we wszystkich postach |
_________________ space may be the final frontier
but it's made in a Hollywood basement |
| |
|
|
|
 |
Walter

|
Wysłany: 18 Luty 2007, 11:05
|
|
|
| Sayoko napisał/a: | | bo nie robię błędów ortograficznych we wszystkich postach | No rzeczywiście ambitne forum.
Ale żeby OT nie było to ja udzielam się na http://www.asgbielsko.glt.pl/ (bo tu raczej o wyższości CA nad TM nie podyskutuje ) i zaglądam na http://www.wmasg.pl/forum/ |
_________________ "I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę."
Nie płakałem po Kaczyńskim.
|
|
|
|
 |
VenaKruczowłosa
VIP

|
Wysłany: 8 Marzec 2007, 21:24
|
|
|
Jeżeli ktoś kiedyś bywał na forum tolkienowskim Elendili, to zawiadamiam, że od jakiegoś czasu popołudniami nadaje internetowe radio Elendili
Właśnie ładnie grają. |
|
|
|
 |
Tler

|
Wysłany: 14 Marzec 2007, 05:24
|
|
|
| Agata_G napisał/a: | Toteż właśnie. Ciężko znaleźć forum pełne ludzi światłych i mądrych... Czy nam się to udało?
|
hehe
Może, może..
Choć raczej to nam się udało:
http://www.cantr.net/forum/ |
_________________ Śmierć mym życiem,
przemoc moim natchnieniem,
...na każdy dzień mój.
http://uwagaprzyjechalteatr.blog.onet.pl/ |
|
|
|
 |
skrajna

Wiek: 23 Dołączyła: 07 Sty 2007 Skąd: z kukułczego gniazda
|
Wysłany: 18 Marzec 2007, 18:35
|
|
|
a ja się wyłamię:
http://www.psychologia.apl.pl/forum/index.php - forum o tematyce psychologiczno-psychiatrycznej, niegdyś bywałam, teraz nie wiem jak się tam sytuacja przedstawia.
http://bpd.9g.pl/Forum/in...6a62fc94e97428c - tu zdarza mi się bywać do tej pory. nawet nie pytajcie. |
_________________ jeśli z Tobą, to oczy wypatrzeć
po manowcach się snuć
i po snach
jeśli z Tobą, to drogę bez butów
i płaszcza... |
|
|
|
 |
Agata_G
Moderator

|
Wysłany: 22 Marzec 2007, 19:18
|
|
|
Forum anglojęzyczne, w którym podane są linki do różnych gier dostępnych za darmo w sieci.
Odpowiednia podstrona
Szczególnie polecam gry z działu: riddle (np. Zest) |
|
|
|
 |
|
|