|
Gamesy czyli w co gracie? |
| Czy używasz kodów do gier? |
| Tak |
|
15% |
[ 12 ] |
| Nie |
|
72% |
[ 55 ] |
| Tylko te "dodatkowe" |
|
11% |
[ 9 ] |
|
| Głosowań: 76 |
| Wszystkich Głosów: 76 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Blade_Master
VIP

|
Wysłany: 23 Luty 2005, 16:05
|
|
|
| Coś nowego. Kurcze, a tak bardzo sobie chciałem w to pograć ... |
_________________ Du ju lana it banana?
 |
|
|
|
 |
banita

|
Wysłany: 23 Luty 2005, 16:12
|
|
|
| Gra kosztuje 180 złotych w tym pierwszy miesiąc gry za darmo. Później trzeba płacić abonament. Wychodzi koło 50 PLN miesięcznie. Mogę tylko powiedzieć, że mimo kosztów WoW jest warta swojej ceny. |
|
|
 |
Blade_Master
VIP

|
Wysłany: 23 Luty 2005, 19:54
|
|
|
WoW : Jednym słowem : Beznadzieja - No chyba, że kogoś stać na taki wydatek.
---
A grał ktoś kiedyś w Elastomanie ? W skrócie Elma / fajna gierka zręcznościowa / |
 |
|
|
|
 |
Krejt
Administrator

|
Wysłany: 23 Luty 2005, 22:40
|
|
|
| 179 za klienta (miesiąc grania wliczony), potem można płacić kartą (nie orientuję się ile) lub zamawiać sobie w cd-projekcie zdrapki prepaidowe za 109 zł sztuka (przedłużają ważność konta o 2 miesiące). |
|
|
|
 |
Vanti
Moderator

|
Wysłany: 24 Luty 2005, 01:05
|
|
|
Niania Ogg, Kormaciek, Blade Master: Taaaak.... Przygodowki 2D to cos, co lubie najbardziej. Dla mnie niedoscignionym wzorem jest Monkey Island 2. Ta gra ma swietny scenariusz (najbardziej mnie rozwalila koncowka gry), grafike (jak dla mnie to ona nadal rzadzi, a dzieki ScummVM i mozliwosci jej "podrasowania" wyglada jeszcze lepiej) jak i muzyczke (chyba nigdy nie zapomne motywu przewodniego ). Po prostu cud-miod i orzeszki Szkoda tylko, ze czwarta czesc Malpiej Wyspy wyszla w 3D - dla mnie to juz nie ta sama gra... |
|
|
|
 |
Blade_Master
VIP

|
Wysłany: 24 Luty 2005, 13:13
|
|
|
| Cytat: | | Po prostu cud-miod i orzeszki Szkoda tylko, ze czwarta czesc Malpiej Wyspy wyszla w 3D - dla mnie to juz nie ta sama gra... |
- No to tak samo jak z Simon The Sorcerer 3d ... - Czego oni nam to robią ? |
 |
|
|
|
 |
efzetiks
VIP

|
Wysłany: 24 Luty 2005, 17:10
|
|
|
| ale np. taki Broken Sword 3 .. byl w miare fajny, mimo Tomb Raiderowych zagrywek. Ale rzeczywiscie trend wsadzanie wszystko (czest nieudolnie) w trzy wymiary tez mi sie zbytnio nie podoba.. Gry sa z reguly wtedy hmm sterylne i pozbawione klimatu.. Wyobrazacie sobie np. Legend of Kyrandia w trojwymiarze.. bleee... |
|
|
|
 |
I.Inni

|
Wysłany: 26 Luty 2005, 19:47
|
|
|
| Skoro o przygodówkach mowa - ja dziś ukończyłem "Tony Tough i Noc Pieczonych ŚCiem". Bardzo zabawne, rzecz obowiązkowa dla fanów zabawnych przygodówek. Do tego nieźle przetłumaczona (BTW: Czy ktoś zauważył, że zabawne przygodówki mają w naszym kraju szczęście do lokalizacji [poza ponoć strasznym tłumaczeniem Westernera]?) |
_________________ Curses upon you, Thomas Construction! Humanity will remember you as another Judas, if we aren’t all destroyed! |
|
|
|
 |
Blade_Master
VIP

|
Wysłany: 8 Marzec 2005, 21:43
|
|
|
| Cytat: | | Tony Tough i Noc Pieczonych ŚCiem |
A, no właśnie , to jest dowód, że jednak wychodzą dobre gierki w 2d...
Szkoda tylko, że tak ich mało ... |
 |
|
|
|
 |
I.Inni

|
Wysłany: 5 Czerwiec 2005, 11:19
|
|
|
Ja ostatnio pykam sobie w "Scraplanda" - takie bardziej liniowe GTA w świecie robotów z mnóstwem nawiązań do książek, filmów itp. (główny bohater nazywa się D-Tritus...). Ale wciąga.
Czekam na: "The Movies" Petera Molyneux (jeżeli tylko będą bogate możliwości kręcenia filmów, to może i własne "Discworld the Movie" będzie można zrobić?) i Tony Tough 2 [czyli (chyba) prequel pierwszej części - oby były równie dowcipne... Ale może być dobrze, bo po screenach sądząc, zapowiada się jakby parodia "Syberii"]. |
_________________ Curses upon you, Thomas Construction! Humanity will remember you as another Judas, if we aren’t all destroyed! |
|
|
|
 |
Blade_Master
VIP

|
Wysłany: 5 Czerwiec 2005, 12:00
|
|
|
Eee.. a możesz rozwinąć to, o tym The Movies, bo ciekawe ...
Czyli rozumiem, że to jest program do kręcenia filmików ? |
 |
|
|
|
 |
Krejt
Administrator

|
Wysłany: 5 Czerwiec 2005, 12:26
|
|
|
| Blade_Master napisał/a: | | Czyli rozumiem, że to jest program do kręcenia filmików ? |
Zlituj się...
The Movies to nowa gra Petera Molyneux - symulacja studia filmowego z możliwością "produkcji" własnych filmów. Nie wiedziałem, że ktoś jeszcze o tym nie wie.
http://www.lionhead.com/themovies/ - oficjalna strona. |
|
|
|
 |
Blade_Master
VIP

|
Wysłany: 5 Czerwiec 2005, 12:30
|
|
|
No, ja nie wiedziałem Ale już nadrobiłem zaległość ... |
 |
|
|
|
 |
Krejt
Administrator

|
Wysłany: 17 Czerwiec 2005, 08:14
|
|
|
GTA: San Andreas.
Panowie, bomba!
Mam nadzieję, że nikt mnie nie posądzi o rasizm, bo mówię to z pełnym zachwytem: granie w GTA niggasem to zupełnie nowa jakość.
Co więcej, z głównym hero można zrobić dosłownie wszystko. Z cienkiego wymoczka na początku gry zrobiłem przypakowanego motherfuc**ra z afro na głowie, chodzącego z nagim torsem i wydziaranego w każdym mozliwym miejscu. Sweet. |
|
|
|
 |
efzetiks
VIP

|
Wysłany: 25 Czerwiec 2005, 13:17
|
|
|
| piekna gra piekna, tez sie zagrywam ostatnimi czasy.. nawet odpuscilem ogame.pl (ale akurat tam mam depresje, bo gdy wylegiwalem sie nietrzezw na plazy zniszczyli mi cala flote, obrone i ograbili kilka razy) klimacik jest przesadzony a elementy "simsowate" dodaja smaczku |
|
|
|
 |
Blade_Master
VIP

|
Wysłany: 25 Czerwiec 2005, 14:43
|
|
|
A właśnie - ja ostatnio grałem w Ogame...
Niestety usuneli mi konto - sam nawet nie wiem za co
Co do GTA:SA
Hm.. Bardzo fajne - tak to można określić. |
 |
|
|
|
 |
eragon
|
Wysłany: 27 Czerwiec 2005, 09:04
|
|
|
Ja nałogowo gram w CS..
Ale teraz czasami pykam w GTA:SA |
|
 |
Blade_Master
VIP

|
Wysłany: 27 Czerwiec 2005, 16:56
|
|
|
Ludzie - jak wam sie CS nie znudził ?
Ja znam gości, co grają w CS codziennie po kilka godzin - maniacy, albo gorzej...
Przecież jak to sie moze im nie nudzic. Cały czas to samo - celownik, wybor broni, bumcycyk - HEADSHOT - Game over ... |
 |
|
|
|
 |
settler
Pirat Rabarbar

|
Wysłany: 27 Czerwiec 2005, 17:26
|
|
|
Ostatnio mam na tapecie San Andreas (thx dla pewnej osoby ).
Miodzio . |
_________________ Gehenna: ciekawe czego to centrum ten Żółwin
Gehenna: chyba kołchozu |
|
|
|
 |
Uboot
Moderator

|
Wysłany: 27 Czerwiec 2005, 22:03
|
|
|
A ja ostatnio (przed miesiacem) wyszperałem płytkę CDA a na niej Enemy Territory i od tamtego czasu zagrywam w nieskończoność. Niestety (a może stety) ET musiało ustąpić miejsca znakomitemu GTA: SA. Ta gra nie wymaga chyba rekomendacji, wystarczy powiedzieć że zawiera w sobie to wszystko co miały jej poprzednie części + nowe rzeczy, jak choćby wojny gangów i dowolne modyfikacje CJ'a, i wiele wiele innych smaczkow. No i te misje. Np misja w krórej uciekamy na "motocrosie" przez opuszczoną kanalizację , przed ciężarówką, która spada z mostu ( scena żywcem wzięta z drugiego Terminatora). Takich scen jest zapewnie więcej, ale cały czas w nią gram i wszystko przedemną. Pozatym od czasu do czasu grywam w nieśmiertelnego Frozen Throna, ta gra mi sie nigdy nie znudzi. |
|
|
|
 |
|
|