|
Gamesy czyli w co gracie? |
| Czy używasz kodów do gier? |
| Tak |
|
15% |
[ 12 ] |
| Nie |
|
72% |
[ 55 ] |
| Tylko te "dodatkowe" |
|
11% |
[ 9 ] |
|
| Głosowań: 76 |
| Wszystkich Głosów: 76 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Gadzinisko
Moderator

|
Wysłany: 16 Październik 2011, 22:38
|
|
|
A to jak widzę, już ostatnia misja
Dlaczego nigdy nie wyszła dwójka? |
|
|
 |
Agata_G
Moderator

|
Wysłany: 16 Październik 2011, 23:23
|
|
|
No właśnie, DLACZEGO? Taka fajna i taka satysfakcjonująca gra... |
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 25 Październik 2011, 09:16
|
|
|
I am everywhere |
|
|
|
 |
Krejt
Administrator

|
Wysłany: 26 Grudzień 2011, 19:39
|
|
|
SKYRIMMMM!
(Żebym miał tylko czas wyciągnąć go z folii...)
Na razie na tapecie przecudowne Uncharted 3: Oszustwo Drake'a. Nie dla arachnofobów. |
|
|
|
 |
hamlet

|
Wysłany: 27 Grudzień 2011, 10:43
|
|
|
The Old Republic.
Miodzio. Pierwsza MMORPG od czasu gimnazjum, które kradnie zdecydowanie za duże ilości mojego czasu.
A żeby nie było kompletnie oderwane od tematyki forum, to za każdym razem jak moim Sith Sorcererem uskuteczniam taktyczny odwrót widzę uciekającego Rincewinda, nawet kiecka się zgadza i z pyska podobnawy |
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 27 Grudzień 2011, 22:33
|
|
|
| Od paru miesięcy League of Legends. Na prawdę świetna gra on-line, a co dla mnie najważniejsze pojedyncza rozgrywka w granicach 30-40 minut. Gra na prawdę super dla ludzi, który nie dysponują masą czasu. |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
ciacho00

|
Wysłany: 28 Grudzień 2011, 00:27
|
|
|
LoL rzeczywiście wciąga, tylko każdy update powodował u mnie spadek płynności. A gdy nieszczególnie urodziwa, dwuwymiarowa gra potrafi zarżnąć czterordzeniowy procesor, to znaczy że coś jest wybitnie nie tak i z LoLem musiałem się pożegnać.
Dodam, że na fali popularności League of Legends i podobnych gier, Valve wzięło się za własną grę - Dota 2, wersja beta już jest*.
*jak ktoś ma na zbyciu gifta, to chętnie przyjmę
[ Komentarz dodany przez: Krejt: 29 Grudzień 2011, 00:20 ]
DOTA 2 właśnie się ściąga, wygrana w The Great Gift Pile.
Typowe... http://0.asset.soup.io/as...4_cb19_500.jpeg |
| |
|
|
|
 |
hamlet

|
Wysłany: 29 Grudzień 2011, 12:21
|
|
|
Heh, fart Chociaż ja na wczorajszego Bioshocka też nie narzekam Jakoś za 3 miesiące sobie pogram |
|
|
|
 |
ciacho00

|
Wysłany: 30 Grudzień 2011, 22:01
|
|
|
| Trochę sobie pohandlowałem na steamie i w efekcie mam na zbyciu Empire Total War i jakiegoś Dogfightera. Za strategiami nie przepadam, więc wymienie total wara za coś ciekawego. Dodatkowo odkupię czapki z Team Fortress, które wpadają za achievementy. |
|
|
|
 |
Keyff
Moderator

|
Wysłany: 12 Luty 2012, 15:52
|
|
|
dla mnie ostatnie dwa lata były ciekawym maratonem z wieloma zmianami
najpierw była fascynacja WII
tenis, ping-pong, wioślarstwo i inne. spotykanie się ze znajomymi i granie do rana. Kupa fajnej zabawy.
Potem dostałem Borderlands na PS3 i namówiłem małżonkę do przejścia tej gry na splitscreenie w trybie co-op - gra jak gra - ale zabawa w trybie co-op niesamowita, niestety po zakończeniu głównego wątku musieliśmy przestać bo za dużo nam to czasu zabierało.
Wtedy przyszedł czas na Guitar Hero - perkusja gitara i bas - kupa zabawy i znowu - znajomi i imprezy.
następny w kolejce był Fallout 3 - wiedziałem już że szykuje się kolejna odsłona Elderscrolls a przecież nowe dwa fallout na tym samym silniku zrobione - gra ciekawa nie powiem dużo fajnych klimatów- przeszedłem mainquesta i może ze trzy dodatki - potem już pass, zresztą wyszedł wspomniany Skyrim i wziąłem się za niego. Taa - kowalstwo, gotowanie i zabijanie smoków z przerwami mainquesta skończyłem dzisiaj - ogrze można powiedzieć wiele, ale przede wszystkim - grafika jest cudowna, świat przepiękny itp
jeśli chodzi o fun - lepsza od Obliviona o klasę, ale wciąż o klasę gorsza od Morrowinda.
no i wreszcie Civilization IV - słyszałem trochę o tej grze i postanowiłem spróbować (zwłaszcza że konsolową Civ Revolution - przeszedłem kilka razy i się znudziłem)
odpaliłem gierkę wrzuciłem poziom "Prince" i heja... pierwsze 5 razy moja cywilizacja została zmieciona zanim dotarłem do Apollo Program. No dobra, coś robię nie tak, net czytanie, o co chodzi udało mi się dotrwać do momentu w którym któryś AI wygrywa... ech."noble" żeby wygrać.
Ponoć Civ V jest uproszczone - dobrze - bo w IV grywalność jakoś spadła, za dużo tego - religie, maintenance i mnóstwo dodatkowych reguł jak rozdzielenie ustroju an 5 kategorii. itp.
może za jakieś pół roku sięgnę po Civ V,
a w kolecje czeka jeszcze Fallout: New Vegas - zwłaszcza pociągająca jest koncepcja "hardcore mode" gdzie trzeba jeść, pić, spać bo jak nie to się po prostu.. umiera, gdzie amunicja waży i nie można dźwigać ton sprzętu na plecach |
|
 |
Krejt
Administrator

|
Wysłany: 18 Kwiecień 2012, 18:56
|
|
|
Jeśli ktoś ma ochotę, mam dwie sztuki Dota 2 na Steamie do oddania.
Pierwsze dwie osoby dostaną ode mnie po gifcie. Zapraszam. |
|
|
|
 |
Łukasz
Moderator

|
Wysłany: 18 Kwiecień 2012, 21:31
|
|
|
A ja niedawno przeszedłem Chrono Triggera. JRPG SQUARESOFTu z '95 na SNESa, choć jest też wersja na PSXa. Przeklęta gra ukradła mi 20 godzin z życia. Stara, sprite'owa grafika przeszkadzała mi przez jakieś 10 minut, później przestała być ważna. Co ciekawe za projekty postaci odpowiedzialny był Akira Toriyama. Oglądając FMVki (tylko w wersji na PSXia, a w moim przypadku na youtubie, bo grałem na emulatorze SNESa) ma się wrażenie, że są to fragmenty wycięte żywcem z Dragon Balla. Gra ta moim skromnym zdaniem fabułę ma lepszą niż większość współczesnych gier, ale to chyba dość oczywiste dla ludzi, którzy mieli styczność z innymi dziełami tego studia. Dla ludzi lubiących jRPGi pozycja obowiązkowa. |
|
 |
|
|