http://gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,7507588,GTA_IV__Episodes_of_Liberty_City_takze_na_PC_i_na.html
Cóż za wspaniała informacja.
Będzie giercowanie
Ciekawe czy będzie trzeba instalować na plejaku i ile instalka zajmie, bo mi się powoli miejsce na dysku kończy. Muszę go w końcu wymienić na większy
Wysłany: 22 Marzec 2010, 19:08 Rośłiny obroną przed Zombie
Wydaje mi się, że nie było tu jeszcze wspominanej gry Plants vs. Zombies. Gra typu tower defence jednak mocno zmodyfikowanego. Chodzi o to aby sadzić rośliny, które rozwalą nacierające na nasz dom zombiaki. Oprócz zwykłego trybu adventure gdzie przechodzimy po kolei następne etapy mamy również system mini-gier oraz tryb survival. Cała oprawa wygląda świetnie z dużą dawką humoru. Zachęcam do przejścia gry, na koniec dostajemy bonus w postaci teledysku . Różne serwisy gre definiują jako casualówą jednak ostrzegam, że wciąga i zanim się spostrzeżecie minie wam kilka ładnych godzin.
Zombies ate your brain!
_________________ This is all get a little bit complicated.
Póg Mo Thón.
Wydaje mi się, że nie było tu jeszcze wspominanej gry Plants vs. Zombies.
Faktycznie nie było, ale uwierz mi, że spora część forumowego półświatka zagrywała się w tę grę i to całkiem na serio.
Agata na przykład przeszła ją już parę razy. Mnie niestety się nie udało, ale gra leży zainstalowana na dysku i czeka na mój powrót do niej.
Emulacja to ZUO w czystej postaci - lepiej kup sobie DeeSa i carta z grą
Swoją drogą - ja miesiąc temu wyrwałem w jednym z warszawskich Empików Disgaea DS za 30 złociszy i pykam sobie co jakiś czas. Zacny tRPG to jest
_________________ And I know that we've still got time
But I do not think we're invincible
"Juggernauts" Enter Shikari
Wysłany: 11 Kwiecień 2010, 13:11
Nie wiem czym się kierujesz najbardziej przy wyborze, ale na pewno wydajniejsza będzie ta od radeonka o zużyciu energii i niezawodności niestety wiele nie mogę powiedzieć. Polecam Ci poczytać o nich tutaj:
Jakby ktoś nie wiedział, to wczoraj ruszył preorder Wiedźmina 2. Wersja kolekcjonerska (z głową Geralta ) za około 230 złotych. Jakież było moje zdziwienie, że koledze udało się zamówić zaraz po rozpoczęciu, bez żadnych problemów z serwerem gram.pl...
Akuratnie komputer którym dzisiaj dysponuję ciut słabuje, ale mozliwe, że w przeciągu miesiąca sprowadzę z Bydgoszczy swoją wysłużoną szwarc maszynę i będziemy mogli pograć.