|
Anima Liberti |
| Autor |
Wiadomość |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 17 Listopad 2007, 11:52 Anima Liberti
|
|
|
Ja to sobie w ogóle gram w zespole co się nazywa Anima Liberti
I tak z racji tego, iż dzisiaj jedziemy do radia (internetowego) udzielić wywiadu i będą pierwszy raz puszczane kawałki z naszego dema, to mówię: pochwalę, się, a co!
Był plan, że osoby które do mnie przyjechały układać sztukę na ostatnie spotkanie mogły zobaczyć Animę w akcji, ale nie doszło niestety do koncertu. A szkoda, bo specjalnie zrobiliśmy jeża na więcej instrumentów
W każdym bądź razie, jak ktoś nie ma co robić, to może sobie wejść na stronkę Animy, poszperać tam i takie inne różne. A jak ktoś totalnie nie ma co robić, to dzisiaj jest z nami wywiad w radio www.fastdj.pl (kanał WFC) i będę mówił nawet ja i może pozdrowię naszego admina czarnucha |
|
|
|
 |
Krejt
Administrator

|
Wysłany: 17 Listopad 2007, 18:17
|
|
|
| Mam nadzieję że słuchacie, bo są jaja. |
|
|
|
 |
PP

|
Wysłany: 17 Listopad 2007, 18:51
|
|
|
Życiem Kora z pewnością rządzi coś (a właściwie ktoś) na "P" |
|
|
|
 |
settler
Administrator

|
Wysłany: 17 Listopad 2007, 20:06
|
|
|
Wywiadzik nagrany i do sciganiecia. Czas trwania to godzina i 15 minut. Plik ma 25,7 MB.
http://uam.dmkhosting.com/settler/anima48.mp3 |
_________________ Gehenna: ciekawe czego to centrum ten Żółwin
Gehenna: chyba kołchozu |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 18 Listopad 2007, 10:10
|
|
|
W studio było świetnie. Powiedzieli nam, że spodziewali się zwykłego, spokojnego wywiadu, tak jak wcześniej przychodzili politycy, albo jakieś osobistości. A tak to my laliśmy tak ze śmiechu, oni też i było śmiesznie. Muszę sobie ściągnąć co chłopaki nagrali i posłuchać, jakie pierdoły tam mówiliśmy
W każdym bądź razie, jest to b. młode radio, od miesiąca pełną parą dopiero leci a słuchało nas 50 pare osób, czyli rekord jak na razie. Nie byłoby takiego wyniku, gdyby nie lole takie jak U, Set, Krejthu, czy Uuk-asz. Chłopaki, dzięki za pytania i za pozdrowienia. A, no i piosenki też mam nadzieję, że wam się podobały. |
|
|
|
 |
Uboot
Moderator

|
Wysłany: 18 Listopad 2007, 11:14
|
|
|
| Kormaciek napisał/a: | W studio było świetnie. Powiedzieli nam, że spodziewali się zwykłego, spokojnego wywiadu, tak jak wcześniej przychodzili politycy, albo jakieś osobistości. A tak to my laliśmy tak ze śmiechu, oni też i było śmiesznie. Muszę sobie ściągnąć co chłopaki nagrali i posłuchać, jakie pierdoły tam mówiliśmy
W każdym bądź razie, jest to b. młode radio, od miesiąca pełną parą dopiero leci a słuchało nas 50 pare osób, czyli rekord jak na razie. Nie byłoby takiego wyniku, gdyby nie lole takie jak U, Set, Krejthu, czy Uuk-asz. Chłopaki, dzięki za pytania i za pozdrowienia. A, no i piosenki też mam nadzieję, że wam się podobały |
I jeszcze Gadio. Jakby co to z 6 pytań było od nas.
Aha, warto ściągnąć, bo Kor dużo mówi o Praczu, a przede wszystkim o forum.
No i zostali przez nas namówieni do zaśpiewania JEŻA na żywo!!
Btw, Kor był najlepszy. Gdyby nie on to wywiad byłby raki sobie, a tak wyszedł super.
Ps. Gdybyś chciał Korku to ja mam zapis całej audycji. Seciu powycinał jakieś piosenki, które nie były Wasze, ale nie byliśmy też pewni czy dobre wywalił. Przesłuchaj i daj znać. |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 18 Listopad 2007, 12:57
|
|
|
Jest ok właśnie, bo po prostu nie mieliśmy skończonych wszystkich naszych ze studia i musieli sie potem w przerwach posiłkować innymi piosenkami Ale jeż acapella live wyszedł nawet spoko. Tylko żeśmy się w klaskaniu pomylili |
|
|
|
 |
settler
Administrator

|
Wysłany: 18 Listopad 2007, 16:55
|
|
|
Nom z klaskaniem raz bylo lepiej raz gorzej Ten kiepski cover Marleya to mam nadzieje, ze nie wy, bo wycialem go.
I co by nie mowic Kor wypadl najlepiej z calego zespolu. Do tego sie dowiedzielismy, ze to praktycznie tworczosc Kora, a reszta tylko tam gra. |
|
|
|
 |
Krasnola
Kochanica Kora

|
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 19 Listopad 2007, 15:33
|
|
|
| Krasnola napisał/a: | | Drugi kawałek puszczony podczas wywiadu jest świetny |
Rozumiem, że chcesz być naszą groupies? |
|
|
|
 |
Krasnola
Kochanica Kora

|
|
|
|
 |
Agata_G
Moderator

|
Wysłany: 19 Listopad 2007, 15:48
|
|
|
Też przesłuchałam i żałuję, że nie mogłam słuchać w sobotę. Już sobie postanowiłam, że nie odpuszczę i kiedyś przyjadę na koncert do was! [nawet do częstochowy! ] |
|
 |
Krasnola
Kochanica Kora

|
|
|
|
 |
Acibuk

|
Wysłany: 27 Listopad 2007, 20:16
|
|
|
hehe a ja byłem na PRL-u w Pszowie Wiecie już coś o Punky Reggae Live 2008?? I koniecznie wpadnijcie do nas znów |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 28 Listopad 2007, 08:09
|
|
|
Fajnie było w Pszowie. Fajny koncert, fajna publika A o PRL to musisz czytać na stronie głównej imprezy. |
|
|
|
 |
Artek

|
Wysłany: 30 Listopad 2007, 19:55
|
|
|
| Kawał pozytywnej muzyki. Szacunek Panowie |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 7 Grudzień 2007, 07:31
|
|
|
Łał. Wreszcie mamy nasze Najdłuższe Demo Świata. Nazwane tak z racji tego, że nagrywaliśmy je z różnych powodów ponad pół roku, a jak obliczyliśmy, to dałoby radę w tydzień
Wchodźcie na stronkie: www.animaliberti.prv.pl do działu MEDIA zasysajcie, posłuchajcie i oceniajcie. Nie muszę mówić, że NO WASELIN! Można chwalić i besztać |
|
|
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 7 Grudzień 2007, 15:19
|
|
|
| Cytat: | | .. but the website you are looking for is no longer available on Tripod (or you may have mistyped the URL). |
argh!? |
_________________ |
|
|
|
 |
settler
Administrator

|
Wysłany: 7 Grudzień 2007, 15:27
|
|
|
| wawrzyniec napisał/a: | | argh!? |
U mnie działa. (tm) |
|
|
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 7 Grudzień 2007, 15:35
|
|
|
U mnie nie. [tm]
Przeczyściłem kaszę, bo próbowałem wcześniej ściągnąć jak działało, ale zerwało mi połączenie. Nadal nie działa [tm]
czy Obywatel Kor mógłby zamieścić link bezpośredni do pliku? |
_________________ |
|
|
|
 |
|
|