Ulice Ankh-Morpork Strona Główna Ulice Ankh-Morpork
Dyskowe Forum Dyskusyjne :: dyskowe.info

/subscribe.phpRSS  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Anima Liberti
Autor Wiadomość
Kor 
Moderator

Wysłany: 17 Listopad 2007, 11:52   Anima Liberti

Ja to sobie w ogóle gram w zespole co się nazywa Anima Liberti :))

I tak z racji tego, iż dzisiaj jedziemy do radia (internetowego) udzielić wywiadu i będą pierwszy raz puszczane kawałki z naszego dema, to mówię: pochwalę, się, a co!

Był plan, że osoby które do mnie przyjechały układać sztukę na ostatnie spotkanie mogły zobaczyć Animę w akcji, ale nie doszło niestety do koncertu. A szkoda, bo specjalnie zrobiliśmy jeża na więcej instrumentów :))

W każdym bądź razie, jak ktoś nie ma co robić, to może sobie wejść na stronkę Animy, poszperać tam i takie inne różne. A jak ktoś totalnie nie ma co robić, to dzisiaj jest z nami wywiad w radio www.fastdj.pl (kanał WFC) i będę mówił nawet ja i może pozdrowię naszego admina czarnucha :mrafroamerykanin:

Krejt 
Administrator

Wysłany: 17 Listopad 2007, 18:17   

Mam nadzieję że słuchacie, bo są jaja.

PP 

Wysłany: 17 Listopad 2007, 18:51   

Życiem Kora z pewnością rządzi coś (a właściwie ktoś) na "P" :P

settler 
Administrator

Wysłany: 17 Listopad 2007, 20:06   

Wywiadzik nagrany i do sciganiecia. Czas trwania to godzina i 15 minut. Plik ma 25,7 MB.

http://uam.dmkhosting.com/settler/anima48.mp3

Kor 
Moderator

Wysłany: 18 Listopad 2007, 10:10   

W studio było świetnie. Powiedzieli nam, że spodziewali się zwykłego, spokojnego wywiadu, tak jak wcześniej przychodzili politycy, albo jakieś osobistości. A tak to my laliśmy tak ze śmiechu, oni też i było śmiesznie. Muszę sobie ściągnąć co chłopaki nagrali i posłuchać, jakie pierdoły tam mówiliśmy :))

W każdym bądź razie, jest to b. młode radio, od miesiąca pełną parą dopiero leci a słuchało nas 50 pare osób, czyli rekord jak na razie. Nie byłoby takiego wyniku, gdyby nie lole takie jak U, Set, Krejthu, czy Uuk-asz. Chłopaki, dzięki za pytania i za pozdrowienia. A, no i piosenki też mam nadzieję, że wam się podobały.

Uboot 
Moderator

Wysłany: 18 Listopad 2007, 11:14   

Kormaciek napisał/a:
W studio było świetnie. Powiedzieli nam, że spodziewali się zwykłego, spokojnego wywiadu, tak jak wcześniej przychodzili politycy, albo jakieś osobistości. A tak to my laliśmy tak ze śmiechu, oni też i było śmiesznie. Muszę sobie ściągnąć co chłopaki nagrali i posłuchać, jakie pierdoły tam mówiliśmy :))

W każdym bądź razie, jest to b. młode radio, od miesiąca pełną parą dopiero leci a słuchało nas 50 pare osób, czyli rekord jak na razie. Nie byłoby takiego wyniku, gdyby nie lole takie jak U, Set, Krejthu, czy Uuk-asz. Chłopaki, dzięki za pytania i za pozdrowienia. A, no i piosenki też mam nadzieję, że wam się podobały

I jeszcze Gadio. Jakby co to z 6 pytań było od nas. :))
Aha, warto ściągnąć, bo Kor dużo mówi o Praczu, a przede wszystkim o forum. :)
No i zostali przez nas namówieni do zaśpiewania JEŻA na żywo!!

Btw, Kor był najlepszy. Gdyby nie on to wywiad byłby raki sobie, a tak wyszedł super.

Ps. Gdybyś chciał Korku to ja mam zapis całej audycji. Seciu powycinał jakieś piosenki, które nie były Wasze, ale nie byliśmy też pewni czy dobre wywalił. Przesłuchaj i daj znać.

Kor 
Moderator

Wysłany: 18 Listopad 2007, 12:57   

Jest ok właśnie, bo po prostu nie mieliśmy skończonych wszystkich naszych ze studia i musieli sie potem w przerwach posiłkować innymi piosenkami :-) Ale jeż acapella live wyszedł nawet spoko. Tylko żeśmy się w klaskaniu pomylili :mrgreen:

settler 
Administrator

Wysłany: 18 Listopad 2007, 16:55   

Nom z klaskaniem raz bylo lepiej raz gorzej :P Ten kiepski cover Marleya to mam nadzieje, ze nie wy, bo wycialem go.

I co by nie mowic Kor wypadl najlepiej z calego zespolu. Do tego sie dowiedzielismy, ze to praktycznie tworczosc Kora, a reszta tylko tam gra. \m/

Krasnola 
Kochanica Kora

Wysłany: 19 Listopad 2007, 14:06   

Aaa! To teraz rozumiem o co chodziło z Jeżem w shoucie :D Już słucham was :)
(ostatnio wuchta moich znajomych do różnych radyjów jest zapraszana, jakiś tydzień temu psiółę z klasy w Radiu Bis słuchałam :) )

Drugi kawałek puszczony podczas wywiadu jest świetny :D

Kor 
Moderator

Wysłany: 19 Listopad 2007, 15:33   

Krasnola napisał/a:
Drugi kawałek puszczony podczas wywiadu jest świetny

Rozumiem, że chcesz być naszą groupies?

Krasnola 
Kochanica Kora

Wysłany: 19 Listopad 2007, 15:42   

Ba! Ja się Wami od dawna zachwycam :)
(watch your GG!)

Agata_G 
Moderator

Wysłany: 19 Listopad 2007, 15:48   

Też przesłuchałam i żałuję, że nie mogłam słuchać w sobotę. Już sobie postanowiłam, że nie odpuszczę i kiedyś przyjadę na koncert do was! [nawet do częstochowy! :P ]

Krasnola 
Kochanica Kora

Wysłany: 19 Listopad 2007, 17:04   

Agata, to jedziemy razem, bo ja też chcę :) Chociaż oni chyba koło Ciebie czasem grają, a do Poznania przyjechać nie chcą :)

Acibuk 

Wysłany: 27 Listopad 2007, 20:16   

hehe a ja byłem na PRL-u w Pszowie ;) Wiecie już coś o Punky Reggae Live 2008?? I koniecznie wpadnijcie do nas znów ;)

Kor 
Moderator

Wysłany: 28 Listopad 2007, 08:09   

Fajnie było w Pszowie. Fajny koncert, fajna publika :)) A o PRL to musisz czytać na stronie głównej imprezy.

Artek 

Wysłany: 30 Listopad 2007, 19:55   

Kawał pozytywnej muzyki. Szacunek Panowie

Kor 
Moderator

Wysłany: 7 Grudzień 2007, 07:31   

Łał. Wreszcie mamy nasze Najdłuższe Demo Świata. Nazwane tak z racji tego, że nagrywaliśmy je z różnych powodów ponad pół roku, a jak obliczyliśmy, to dałoby radę w tydzień 8-)

Wchodźcie na stronkie: www.animaliberti.prv.pl do działu MEDIA zasysajcie, posłuchajcie i oceniajcie. Nie muszę mówić, że NO WASELIN! Można chwalić i besztać :wink:

wawrzyniec 
VIP

Wysłany: 7 Grudzień 2007, 15:19   

Cytat:
.. but the website you are looking for is no longer available on Tripod (or you may have mistyped the URL).

argh!?

settler 
Administrator

Wysłany: 7 Grudzień 2007, 15:27   

wawrzyniec napisał/a:
argh!?

U mnie działa. (tm)

wawrzyniec 
VIP

Wysłany: 7 Grudzień 2007, 15:35   

U mnie nie. [tm]
Przeczyściłem kaszę, bo próbowałem wcześniej ściągnąć jak działało, ale zerwało mi połączenie. Nadal nie działa [tm]
czy Obywatel Kor mógłby zamieścić link bezpośredni do pliku?

Odpowiedz do tematu