Ulice Ankh-Morpork Strona Główna Ulice Ankh-Morpork
Dyskowe Forum Dyskusyjne :: dyskowe.info

/subscribe.phpRSS  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Anima Liberti
Autor Wiadomość
aschar 

Wysłany: 7 Grudzień 2007, 16:48   

wawrzyniec napisał/a:
czy Obywatel Kor mógłby zamieścić link bezpośredni do pliku?

W zupełności popieram :)

Krejt 
Administrator

Wysłany: 7 Grudzień 2007, 16:50   

Zasysanie po jednym pliku z zawrooootną prędkością 2,5 KB/s (bo paczka nie działa) to jakaś próba wierności dla fanów?
Wrzuć to Korze na serwer UAM albo jakiegoś innego Rapida/MyTempDir.

EDIT:
Masz wj&%# za to, że nie dałeś znać o koncercie w Nysie. Przecież to tuż za miedzą i na pewno bym przyjechał...

Krasnola 
Kochanica Kora

Wysłany: 7 Grudzień 2007, 20:40   

Cytat:
Na ulicy mnie nie poznasz

A w piosence jest "Nie poznasz mnie na ulicy" - why? Błąd na stronie czy osobista ingerencja w tekst Kuby?
Prędkość ściągania geeenialnaaa, a link do całości nie działa :|

Henna 
Moderator

Wysłany: 7 Grudzień 2007, 22:59   

Mi nie działał do pojedynczych, a cała paczka w jakieś 10min. się ściągnęła :P

"Już lepiej powiedz Feniks. Fenomen to diabli wiedzą, co to jest, może jakieś świństwo" -
A Midsummer Night's Dream

Kor 
Moderator

Wysłany: 13 Styczeń 2008, 10:59   

Krasnolu, to chyba nasz Rafał sobie przestawił, żeby mu się lepiej śpiewało :cry:

A jak ktoś mieszka blisko Olesna, to zapraszam na concerto tonite, z ramienia WOŚP-u 8-)
Gramy jako star :mrgreen:

Spite 

Wysłany: 13 Styczeń 2008, 13:19   

Arghhh:). Graliście w Nysie?. No nieźle. Szkoda tylko, że w zeszłym roku skończyłem tam studiować, bo nie omieszkałbym przyjść was posłuchać. Zasysam materiał, później wyraże swoje zdanie.
PS. Udanego grania na WOŚPie.

Krasnola 
Kochanica Kora

Wysłany: 13 Styczeń 2008, 21:43   

Szkolna anegdotka :D :
Ja: Zgrałam Ci Kaczmarskiego, ale było jeszcze sporo miejsca, więc dograłam Ci piosenki Anima Liberti, to taki zespół kolegi...
Kumpel: A, znam.
Ja: Skąd?!
Kumpel: A, bo Kuba Ćwiek, wiesz, autor "Kłamcy" jedną piosenkę napisał o Lokim i oni to grali...
:D
Poznań Rulez po prostu :)

Kor 
Moderator

Wysłany: 22 Lipiec 2008, 08:46   

Okazało się że w ten oto weekend co będzie, tvp nagra nam teledysk w Katowicach i w Chorzowie :)) Na jakimś wieżowcu i w jakimś mieszkaniu. Jestem podniecony, czuję się jak zwierzę.

Niestety, mój scenariusz został odrzucony, jako niemożliwy do nakręcenia w tak krótkim czasie, ale wizja reżysera nie jest taka zła - wiadomo nie taka genialna jak moja, no ale coś tam jest 8-) . Także trzymajcie kciuki za Korosłowa! Jak będę wiedział coś więcej, to napiszę, gdzie jest plan.

Jak ktoś stał się szczęśliwym posiadaczem NDŚ naszego, to clip będzie kręcony do 5 kawałka 8-)

Apaczyk 
VIP

Wysłany: 22 Lipiec 2008, 15:33   

No no no, może na jakiś festiwal większy się wkręcicie wkrótce? Przyszłoroczny Open'er, scena młodych talentów? Off Festiwal? (OT: naprawdę nikt się w tym roku nie wybiera do Mysłowic? Na British Sea Power? Na Of Montreal? Na Iron&Wine?? Na Mogwai???). Albo chociaż jakiś Jarocin czy Węgorzewo? :)

Moje Dziewczęta updated!

LudoS 

Wysłany: 25 Lipiec 2008, 19:16   

O zespole dowiedziałem się tydzień temu i musze przyznać, że piosenki całkiem udane, szczególnie "Uważaj Gwiezdny Chłopaku". Zespół grał w moich okolicach (Pszów?) a ja nie wiedziałem o jego istnieniu. Oczywiście czekam na następne koncerty, być może sie wybiore jeśli dam rade. Pozdrawiam i życze dalszych sukcesów.

Kor 
Moderator

Wysłany: 25 Lipiec 2008, 19:22   

Tak, graliśmy w Pszowie, fajny koncert był 8-) A do piosenki, o której wspomniałeś, jutor kręcimy teledysk na dachu budynku telewizji Katowice :))

nanom 

Wysłany: 25 Lipiec 2008, 20:47   

hmm, czyżby jakaś inspiracja serialem "39 i pół" ;)
twój okrzyk śmierci grzmi:
GIŃ PSIE !!!!

LudoS 

Wysłany: 25 Lipiec 2008, 22:06   

Pasikorek napisał/a:
A do piosenki, o której wspomniałeś, jutor kręcimy teledysk na dachu budynku telewizji Katowice :))

To życze wam dobrej pogody, bo dzisiaj to konkretne burze nad Śląskiem przeszły.

Łukasz 
Moderator

Wysłany: 25 Lipiec 2008, 22:18   

LudoS napisał/a:
To życze wam dobrej pogody

Burzowa pogoda to spektakularna pogoda. Przynajmniej by na efektach specjalnych zaoszczędzili.
:mrgreen:

Kor 
Moderator

Wysłany: 27 Lipiec 2008, 18:41   

13 godzin kręcenia. Świetna pogoda, reżyser z wizją, dach tvp i ciasny pokój. Jak tylko zmontują to zapodam linkensa. W każdym bądź razie, "erotyczne" wcinki nasz wokalista kręcił z pogodynką z Katowic 8-)

Uboot 
Moderator

Wysłany: 27 Lipiec 2008, 18:44   

Cytat:
13 godzin kręcenia. Świetna pogoda, reżyser z wizją, dach tvp i ciasny pokój. Jak tylko zmontują to zapodam linkensa. W każdym bądź razie, "erotyczne" wcinki nasz wokalista kręcił z pogodynką z Katowic

Z jakiej okazji tvp nakręciła wam teledysk? Jakiś program szykują, zamierzają Was promować? Mógłbyś coś o tym napisać?

Kor 
Moderator

Wysłany: 27 Lipiec 2008, 19:47   

TVP Katowice ma wakacyjną akcję promowania młodych kapel, poprzez kręcenie im teledysków i puszczanie na antenie. Zespoły wysyłają nagrania oni słuchają i na zasadzie co im się podoba (a szukają kapel z różnych stylistyk) i do czego reżyser miałby wizję to kręcą. Widziałem dotychczasowe teledyski (kapela bluesowa, metalowa - gotyk - i punk-rock) i muszę przyznać, że całkiem fajnie wyglądają te klipy, poziom zawodowy. My kręciliśmy wczoraj, czyli w sobotę i z tej racji reżser był sam, a ja stałem się dźwiękowcem, oświetleniowcem, technicznym itp, bo bohaterem teledysku będzie nasz wokalista a cały zespół gra tylko we wstawkach. I powiem wam, ciężko kawałek chleba taka praca 8-)

settler 
Administrator

Wysłany: 28 Lipiec 2008, 11:39   

Pasikorek napisał/a:
reżser był sam

lul

Pasikorek napisał/a:
I powiem wam, ciężko kawałek chleba taka praca

E tam fajna robota. W ogole to super, ze sie wam udalo na cos takiego zalapac, can't wait, zeby zobaczyc wynik prac.

Kor 
Moderator

Wysłany: 28 Lipiec 2008, 15:32   

Ano tak, bo przeciez Set się zna na takich rzeczach, biegał z trumną po Pomorzu, jakżebym mógł zapomnieć. Spoko, wczoraj już na Katowicach była zapowiedź, także jak tylko będe znał konkretne daty emisji, to dam znać :))

Uboot 
Moderator

Wysłany: 28 Lipiec 2008, 16:38   

Pasikorek napisał/a:
także jak tylko będe znał konkretne daty emisji, to dam znać

Oczywista w internecie, bo emisja w TVP Katowice nic nam nie daje. :oops:

[ Komentarz dodany przez: Krejt: 28 Lipiec 2008, 23:37 ]
Hello Youtubes!

Odpowiedz do tematu