|
Anima Liberti |
| Autor |
Wiadomość |
aschar

|
Wysłany: 7 Grudzień 2007, 16:48
|
|
|
| wawrzyniec napisał/a: | | czy Obywatel Kor mógłby zamieścić link bezpośredni do pliku? |
W zupełności popieram |
_________________ Jeśli za dużo sobie wyobrażasz, uważaj żeby nie zginąć w zderzeniu z Rzeczywistością |
|
|
|
 |
Krejt
Administrator

|
Wysłany: 7 Grudzień 2007, 16:50
|
|
|
Zasysanie po jednym pliku z zawrooootną prędkością 2,5 KB/s (bo paczka nie działa) to jakaś próba wierności dla fanów?
Wrzuć to Korze na serwer UAM albo jakiegoś innego Rapida/MyTempDir.
EDIT:
Masz wj&%# za to, że nie dałeś znać o koncercie w Nysie. Przecież to tuż za miedzą i na pewno bym przyjechał... |
|
|
|
 |
Krasnola
Kochanica Kora

|
|
|
|
 |
Henna
Moderator

|
Wysłany: 7 Grudzień 2007, 22:59
|
|
|
Mi nie działał do pojedynczych, a cała paczka w jakieś 10min. się ściągnęła |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 13 Styczeń 2008, 10:59
|
|
|
Krasnolu, to chyba nasz Rafał sobie przestawił, żeby mu się lepiej śpiewało
A jak ktoś mieszka blisko Olesna, to zapraszam na concerto tonite, z ramienia WOŚP-u
Gramy jako star |
|
|
|
 |
Spite

|
Wysłany: 13 Styczeń 2008, 13:19
|
|
|
Arghhh:). Graliście w Nysie?. No nieźle. Szkoda tylko, że w zeszłym roku skończyłem tam studiować, bo nie omieszkałbym przyjść was posłuchać. Zasysam materiał, później wyraże swoje zdanie.
PS. Udanego grania na WOŚPie. |
|
|
|
 |
Krasnola
Kochanica Kora

|
Wysłany: 13 Styczeń 2008, 21:43
|
|
|
Szkolna anegdotka :
Ja: Zgrałam Ci Kaczmarskiego, ale było jeszcze sporo miejsca, więc dograłam Ci piosenki Anima Liberti, to taki zespół kolegi...
Kumpel: A, znam.
Ja: Skąd?!
Kumpel: A, bo Kuba Ćwiek, wiesz, autor "Kłamcy" jedną piosenkę napisał o Lokim i oni to grali...
Poznań Rulez po prostu |
_________________ Nie daj się zwieść polskim producentom cyckonoszy! Sprawdż swój PRAWDZIWY rozmiar! |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 22 Lipiec 2008, 08:46
|
|
|
Okazało się że w ten oto weekend co będzie, tvp nagra nam teledysk w Katowicach i w Chorzowie Na jakimś wieżowcu i w jakimś mieszkaniu. Jestem podniecony, czuję się jak zwierzę.
Niestety, mój scenariusz został odrzucony, jako niemożliwy do nakręcenia w tak krótkim czasie, ale wizja reżysera nie jest taka zła - wiadomo nie taka genialna jak moja, no ale coś tam jest . Także trzymajcie kciuki za Korosłowa! Jak będę wiedział coś więcej, to napiszę, gdzie jest plan.
Jak ktoś stał się szczęśliwym posiadaczem NDŚ naszego, to clip będzie kręcony do 5 kawałka |
|
|
|
 |
Apaczyk
VIP

|
Wysłany: 22 Lipiec 2008, 15:33
|
|
|
No no no, może na jakiś festiwal większy się wkręcicie wkrótce? Przyszłoroczny Open'er, scena młodych talentów? Off Festiwal? (OT: naprawdę nikt się w tym roku nie wybiera do Mysłowic? Na British Sea Power? Na Of Montreal? Na Iron&Wine?? Na Mogwai???). Albo chociaż jakiś Jarocin czy Węgorzewo? |
_________________ Moje Dziewczęta!
Moje Dziewczęta updated! |
|
|
|
 |
LudoS

|
Wysłany: 25 Lipiec 2008, 19:16
|
|
|
| O zespole dowiedziałem się tydzień temu i musze przyznać, że piosenki całkiem udane, szczególnie "Uważaj Gwiezdny Chłopaku". Zespół grał w moich okolicach (Pszów?) a ja nie wiedziałem o jego istnieniu. Oczywiście czekam na następne koncerty, być może sie wybiore jeśli dam rade. Pozdrawiam i życze dalszych sukcesów. |
_________________ This is all get a little bit complicated.
Póg Mo Thón. |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 25 Lipiec 2008, 19:22
|
|
|
Tak, graliśmy w Pszowie, fajny koncert był A do piosenki, o której wspomniałeś, jutor kręcimy teledysk na dachu budynku telewizji Katowice |
|
|
|
 |
nanom

|
Wysłany: 25 Lipiec 2008, 20:47
|
|
|
hmm, czyżby jakaś inspiracja serialem "39 i pół" |
_________________ stalowe ostrze twojego miecza
tysiące głów kruszy i tnie
niewinna krew, tysiące ciał
twój okrzyk śmierci grzmi:
GIŃ PSIE !!!! |
|
|
|
 |
LudoS

|
Wysłany: 25 Lipiec 2008, 22:06
|
|
|
| Pasikorek napisał/a: | A do piosenki, o której wspomniałeś, jutor kręcimy teledysk na dachu budynku telewizji Katowice |
To życze wam dobrej pogody, bo dzisiaj to konkretne burze nad Śląskiem przeszły. |
_________________ This is all get a little bit complicated.
Póg Mo Thón. |
|
|
|
 |
Łukasz
Moderator

|
Wysłany: 25 Lipiec 2008, 22:18
|
|
|
| LudoS napisał/a: | | To życze wam dobrej pogody |
Burzowa pogoda to spektakularna pogoda. Przynajmniej by na efektach specjalnych zaoszczędzili.
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 27 Lipiec 2008, 18:41
|
|
|
13 godzin kręcenia. Świetna pogoda, reżyser z wizją, dach tvp i ciasny pokój. Jak tylko zmontują to zapodam linkensa. W każdym bądź razie, "erotyczne" wcinki nasz wokalista kręcił z pogodynką z Katowic |
|
|
|
 |
Uboot
Moderator

|
Wysłany: 27 Lipiec 2008, 18:44
|
|
|
| Cytat: | | 13 godzin kręcenia. Świetna pogoda, reżyser z wizją, dach tvp i ciasny pokój. Jak tylko zmontują to zapodam linkensa. W każdym bądź razie, "erotyczne" wcinki nasz wokalista kręcił z pogodynką z Katowic |
Z jakiej okazji tvp nakręciła wam teledysk? Jakiś program szykują, zamierzają Was promować? Mógłbyś coś o tym napisać? |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 27 Lipiec 2008, 19:47
|
|
|
TVP Katowice ma wakacyjną akcję promowania młodych kapel, poprzez kręcenie im teledysków i puszczanie na antenie. Zespoły wysyłają nagrania oni słuchają i na zasadzie co im się podoba (a szukają kapel z różnych stylistyk) i do czego reżyser miałby wizję to kręcą. Widziałem dotychczasowe teledyski (kapela bluesowa, metalowa - gotyk - i punk-rock) i muszę przyznać, że całkiem fajnie wyglądają te klipy, poziom zawodowy. My kręciliśmy wczoraj, czyli w sobotę i z tej racji reżser był sam, a ja stałem się dźwiękowcem, oświetleniowcem, technicznym itp, bo bohaterem teledysku będzie nasz wokalista a cały zespół gra tylko we wstawkach. I powiem wam, ciężko kawałek chleba taka praca |
|
|
|
 |
settler
Administrator

|
Wysłany: 28 Lipiec 2008, 11:39
|
|
|
| Pasikorek napisał/a: | | reżser był sam |
lul
| Pasikorek napisał/a: | | I powiem wam, ciężko kawałek chleba taka praca |
E tam fajna robota. W ogole to super, ze sie wam udalo na cos takiego zalapac, can't wait, zeby zobaczyc wynik prac. |
_________________ Gehenna: ciekawe czego to centrum ten Żółwin
Gehenna: chyba kołchozu |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 28 Lipiec 2008, 15:32
|
|
|
Ano tak, bo przeciez Set się zna na takich rzeczach, biegał z trumną po Pomorzu, jakżebym mógł zapomnieć. Spoko, wczoraj już na Katowicach była zapowiedź, także jak tylko będe znał konkretne daty emisji, to dam znać |
|
|
|
 |
Uboot
Moderator

|
Wysłany: 28 Lipiec 2008, 16:38
|
|
|
| Pasikorek napisał/a: | | także jak tylko będe znał konkretne daty emisji, to dam znać |
Oczywista w internecie, bo emisja w TVP Katowice nic nam nie daje.
[ Komentarz dodany przez: Krejt: 28 Lipiec 2008, 23:37 ]
Hello Youtubes! |
|
|
|
 |
|
|