|
www.pratchettswiatdysku.prv.pl |
| Autor |
Wiadomość |
||c [Usunięty]
|
Wysłany: 11 Kwiecień 2004, 20:29 www.pratchettswiatdysku.prv.pl
|
|
|
| Zachęcam do obejrzenia mojej strony o ŚD. Mam nadzieję, że wam się spodoba. |
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 11 Kwiecień 2004, 21:31
|
|
|
fiiuuuuuuu
taki gwizd wydobył sie z moich ust jak stronke zobaczyłem, po prostu cudo pod wzgledem graficznym (i pasuje do UAM )
zawartosc stonki juz troche mnie interesujaca ale to dopiero poczatek wiec mam nadzieje ze sie bedzie rozwijać
tylko czemu nie ma linka do moich okładek
jakby co to:
http://www.discworldcover...s/baner_dwc.gif
albo troche mniejszy
http://www.discworldcover...baner_dwc_2.gif |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
Saviq

|
Wysłany: 12 Kwiecień 2004, 00:09
|
|
|
No ładna, ładna
Prosta, przejrzysta
Tylko czcionka w piosenkach (przynajmniej w Mozilli) jakaś strasznie niepotrzebnie wypasiona... |
_________________ 42! |
|
|
|
 |
Black Dagger

|
Wysłany: 12 Kwiecień 2004, 13:58
|
|
|
Stronka swietna i nie mowie tak dlatego ze znam IIc´ego bardzo dlugo oraz ze wzgledu na sliczne podziekowanko na stronie glownej Jak dla mnie strona to mistrzowstwo, sliczna mapka, sporo opisow, oraz oczywiscie genialne opracowanie graficzne |
|
|
|
 |
Antrajk

|
Wysłany: 12 Kwiecień 2004, 15:48
|
|
|
moze bede marudny... ale czy ta mapka to czasem nie jest skan angielskiej wersji Mappy Swiata Dysku?
Jesli tak, to chyba dawanie skana na stronie lamie pewne (nieznaczace ) prawa autorskie...
Grafika b. ladna tak pozatym |
_________________ Antrajkus Masterus Koderus stapajacy Na Glinianych Nogach, Arcykaplan Pomniejszych Bostw, Honorowy czlonek Strazy Miejskiej Ankh-Morpork, ulubieniec patrycjusza, itp etc |
|
|
|
 |
||c [Usunięty]
|
Wysłany: 12 Kwiecień 2004, 19:17
|
|
|
| tak to skan, ale nieco go zmienilem. Sprobuj sam to zeskanowac, a zobaczysz ile z tym roboty jak robi sie to w 12 kawalkach i trzeba laczyc w photoshopie. Koszmar. |
|
|
|
 |
||c [Usunięty]
|
Wysłany: 12 Kwiecień 2004, 19:36
|
|
|
Oto moj banner. Mozecie go zamiescic na swoich stronach.
 |
|
|
|
 |
OPeCe
|
Wysłany: 12 Kwiecień 2004, 23:02
|
|
|
znowu bede czepialski, ale nie bylo lepszego adresu? :/
proponuje wymyslic cos krotszego |
|
|
|
 |
||c [Usunięty]
|
Wysłany: 13 Kwiecień 2004, 11:13
|
|
|
jak ktos ma slaba pamiec moze go zapisac na takich zoltych przylepnych karteczkach |
|
|
|
 |
OPeCe
|
Wysłany: 13 Kwiecień 2004, 18:40
|
|
|
oo, bardzo sluszna koncepcja, dziekuje.
(moze dopisz jeszcze do srodka "rincewindipaczka"? niezle komponuje sie z caloscia) |
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 13 Kwiecień 2004, 19:14
|
|
|
OPC nie marudz wstaw sobie do ulubionych i bedzie po klopocie |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
Aida
Gość
|
Wysłany: 13 Kwiecień 2004, 22:30
|
|
|
| Miodzio! |
|
|
|
 |
Antrajk

|
Wysłany: 14 Kwiecień 2004, 06:09
|
|
|
re Aida: nie ma to jak wiele wnoszace do tematu notki o dlugiej i konstruktywnej tresci, co? |
_________________ Antrajkus Masterus Koderus stapajacy Na Glinianych Nogach, Arcykaplan Pomniejszych Bostw, Honorowy czlonek Strazy Miejskiej Ankh-Morpork, ulubieniec patrycjusza, itp etc |
|
|
|
 |
Aida
Gość
|
Wysłany: 14 Kwiecień 2004, 11:12
|
|
|
A co? Krótko i węzłowato! |
|
|
|
 |
OPeCe
|
Wysłany: 14 Kwiecień 2004, 13:14
|
|
|
w ulubionych juz siedzi jakis czas, lubie sie czepiac po prostu |
|
|
|
 |
Antrajk

|
Wysłany: 14 Kwiecień 2004, 13:27
|
|
|
Antrajk, dobrze chociaz, ze nie dlatego ze zupa byla za slona |
|
|
|
 |
||c [Usunięty]
|
Wysłany: 14 Kwiecień 2004, 15:58
|
|
|
| I tak musze zmienic adres bo moja strona jest na innej stronie. |
|
|
|
 |
Vanti
Moderator

|
Wysłany: 15 Kwiecień 2004, 09:50
|
|
|
Kolejna konkurencyjna stronka. Fajnie! Podoba mi sie design strony - jest taki... fajny I baner do mojej stronki jest na drugim miejscu Na duzy plus zasluguje umieszczenie map Dysku i Ankh-Morpork. Pewnie sie troche nameczyles, co? Ja wrzuce banerka na moja strone przy najblizszej aktualizacji - czyli mam nadzieje juz niedlugo. |
|
|
|
 |
Antrajk

|
Wysłany: 15 Kwiecień 2004, 12:52
|
|
|
| poczciwce a ma ktos kontakt z autorka discworld.scifi.pl? Jesli tak bede wdzieczny za PMa |
|
|
|
 |
Antrajk

|
Wysłany: 15 Kwiecień 2004, 12:54
|
|
|
o, powiedzcie mi jeszcze misie-pysie, jest jakis webring, toplista etc stron o ¦D w polsce?
A jesli nie to czemu - nikomu sie nie chcialo, czy wszyscy wszystko robia tylko dla zabawy, w przyjacielskiej atmosferze i rankingi popularnosci was drodzy webmasterzy nie interesuja? |
|
|
|
 |
|
|