|
Propozycja |
| Autor |
Wiadomość |
Krasnola
Kochanica Kora

|
Wysłany: 14 Lipiec 2006, 09:13
|
|
|
| Uboot napisał/a: | | Chcesz być korektorem od newsów ? A może właściciele stron które wejdą w skład portalu pozwolą Ci na korektę swoich stronek? |
Nie rozumiem, skąd ta ironia.
| settler napisał/a: | Uboot, na mojej stronie wiekszosc tektow przeszlo przez korekte. Zobacz, ze wsrod osob zajmujacych sie strona jest osoba od korekty . |
O!
| settler napisał/a: | | Podoba mi sie rozwiazanie Keyffa. O ile dobrze zrozumialem chodzi o to, ze poprostu mod mogly okreslic danego posta jako 'news' i wtedy by sie pojawial na stronie newsowej. |
Mi się to również podoba i jest to bardzo mądry pomysł. Na forum mojej szkoły też tak jest i ułatwia to wiele. Po długiej nieobecności w Internecie patrzę najpierw, co jest na stronie głównej - czyli newsy, rzeczy najważniejsze, a potem dopiero zagłębiam się w inne tematy do podyskutowania. To byłoby tutaj dobre, bo właściwie jeśli chodzi o mnie to kolejność czytania tematów jest taka sama - najpierw czytam informacje, rzeczy najważniejsze, a potem resztę zaczynając od tego, co mnie najbardziej interesuje. Wiele osób tak robi.
Możnaby też zrobić dział download i powrzucać tam wszystko, co powstało przez czas trwania forum- tapety, grafiki, film, piosenkę o Jeżu... |
_________________ Nie daj się zwieść polskim producentom cyckonoszy! Sprawdż swój PRAWDZIWY rozmiar! |
|
|
|
 |
Uboot
Moderator

|
Wysłany: 14 Lipiec 2006, 09:53
|
|
|
| Cytat: | | Nie rozumiem, skąd ta ironia. |
Druga część pytania była właśnie do owych właścicieli stron. Jeżeli jest wśród nich taka wola jak w przypadku Settlera to nie ma sprawy.
Chodziło mi o to że na początku nie będzie zbyt wiele zajęć dla korektora.
To nie będzie tak wielki portal jak poltergeist czy tawerna, więc modzi powinni sobie poradzić.
Tfu, co ja mówię.Przecież będą nowe stanowiska w portalu prawda ?
Jeżeli tak to masz moje poparcie Krasnolu |
|
|
|
 |
settler
Pirat Rabarbar

|
Wysłany: 14 Lipiec 2006, 10:00
|
|
|
| Uboot napisał/a: | | Przecież będą nowe stanowiska w portalu prawda ? |
A politolog, to tylko o jednym... widac, dobrze was tam na tych studiach przygotowuja
Ktos mi powie w koncu, jak ten portal mialby w ogole wygladac? Bo caly czas nie rozumiem :/ Keyffowa propozycja z newsami-postami jest ok, ale co jeszcze? |
_________________ Gehenna: ciekawe czego to centrum ten Żółwin
Gehenna: chyba kołchozu |
|
|
|
 |
Krejt
Administrator

|
Wysłany: 14 Lipiec 2006, 10:19
|
|
|
NZP, APF, WESD, Discworld Covers, OPC i cośtam jeszcze, wszystko pod jednym szyldem.
Prosiłem dawno temu w Tech Supporcie o ładne buttony (do linkowania działów na forum, żeby nie wisiały tak sieroco jak NZP na liście) i nie doczekałem się.
[ Komentarz dodany przez: Uboot: Pią Lip 14, 2006 11:26 am ]
Zrobie w paincie lol |
|
|
|
 |
Lukasch89

|
Wysłany: 4 Styczeń 2007, 15:33
|
|
|
Słuchajcie, jak coś mogę pomóc znam się na HTML (średnio) oraz uczę się PHP. Pracuję na EdHTML 5.0 i Webmajster, a buttony mogę zrobic w Photoshopie jak by trzeba było. |
|
|
|
 |
Blade_Master
VIP

|
Wysłany: 7 Styczeń 2007, 14:05
|
|
|
| Krejt napisał/a: | NZP, APF, WESD, Discworld Covers, OPC i cośtam jeszcze, wszystko pod jednym szyldem.
Prosiłem dawno temu w Tech Supporcie o ładne buttony (do linkowania działów na forum, żeby nie wisiały tak sieroco jak NZP na liście) i nie doczekałem się. |
Jeśli aktualne to mogę zrobić, tylko powiedz o co dokładnie chodzi |
_________________ Du ju lana it banana?
 |
|
|
|
 |
Krejt
Administrator

|
Wysłany: 7 Styczeń 2007, 18:42
|
|
|
O, obudzili się.
Teraz to już nie potrzeba, jak będzie domena to się walnie wybierałkę na szczycie indeksu.
[ Komentarz dodany przez: Uboot: 7 Styczeń 2007, 18:46 ]
foszek? |
|
|
|
 |
Keyff
Moderator

|
|
|
|