|
PRATCHETT.PRV.PL - temat do kosza ;) |
| Autor |
Wiadomość |
Anakolut

|
Wysłany: 3 Lipiec 2007, 15:58 PRATCHETT.PRV.PL - temat do kosza ;)
|
|
|
Witam wszystkich po raz kolejny
Nie bede sie tu rozpisywal za wiele, tylko odsylam do stronki:
www.pratchett.prv.pl
Prosze o przeczytanie newsa i odpowiedz tutaj :]
Pozdrawiam! |
_________________ "Spotkamy się u studni i będziemy znów tacy młodzi... "
http://discworld.pl |
| |
|
|
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 3 Lipiec 2007, 16:28 Re: PRATCHETT.PRV.PL
|
|
|
| floyd napisał/a: | Poza wymieniOnymi książkami Terry Pratchett napisał również:
Cykl o Johnym Maxwellu ("Only You Can Save Mankind", "Johnny and the Dead", "Johnny and the Bomb"), "Bromeliad Trilogy", "Diggers", "Wings", oraz cykl o Nomach (Nomów Księga Wyjścia, Księga Kopania i Księga Odlotu) i inne... |
według mojej wiedzy Bromeliad Trilogy=cykl o Nomach
tutaj szczegóły;-) |
_________________ |
|
|
|
 |
Anakolut

|
Wysłany: 3 Lipiec 2007, 16:29 Re: PRATCHETT.PRV.PL
|
|
|
| wawrzyniec napisał/a: | | floyd napisał/a: | Poza wymieniOnymi książkami Terry Pratchett napisał również:
Cykl o Johnym Maxwellu ("Only You Can Save Mankind", "Johnny and the Dead", "Johnny and the Bomb"), "Bromeliad Trilogy", "Diggers", "Wings", oraz cykl o Nomach (Nomów Księga Wyjścia, Księga Kopania i Księga Odlotu) i inne... |
według mojej wiedzy Bromeliad Trilogy=cykl o Nomach |
mm.. patrz na ostatni akapit newsa na glownej stronie :p
mozliwe, ze zamiast 'oraz' mialo byc 'czyli', ale glowy nie daje, pisalem to daaawano temu wiec moglem strzelic niejedna glupote |
|
|
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 3 Lipiec 2007, 16:40
|
|
|
od klauzul to jestem ja;-)!;-)
tym niemniej wartałoby poprawić.... |
_________________ |
|
|
|
 |
Anakolut

|
Wysłany: 3 Lipiec 2007, 16:43
|
|
|
Przyjdzie na to czas, narazie przerobilem to wszystko na nowy wyglad i tak, zeby dzialalo pod FF i IE. W teksty jeszcze sie nie zaglebialem |
|
|
|
 |
Keyff
Moderator

|
Wysłany: 3 Lipiec 2007, 16:55
|
|
|
hej floyd.
całkiem niedawno vyła tu rozmowa o stronach pratchettowych i wyszło, że w zasadzie nia ma żadnej aktualizowanej i porządnej stronki. Jeśli masz zapał - uważam, że tak, stronka jest potrzebna. Niestety nie mogę ci służyć własnym zaangażowaniem bo jestem zgrzybiałym dziadem któremu się nie chce [lub ma masę innych spraw na łbie - co na to samo wychodzi] Na pewno możesz liczyć na to forum jako recenzenta i "bugzillę" - nie liczyłbym zbytnio na wsparcie administratorów i moderatorów co do tworzenia stronek bo to też zgrzybiałe dziady którym już się nie chce własnych stronek prowadzić...
Za to niniejszym zgłaszam apel do wszelkich młodszych użytkowników (tak do 3 roku studiów): jeśli macie tylko ochotę coś zrobić związanego z pterrym - jest świetna okazja, podłaczyć się pod stronkę floyda i zorganizować dobry zespół redakcyjny.
i jeszcze: jak się coś ruszy to pewnie więcej będzie zainteresowania i kontrowersji... |
|
|
|
 |
settler
Pirat Rabarbar

|
Wysłany: 3 Lipiec 2007, 18:42
|
|
|
Czesc Floyd. Wielki come back?
Cos ostatnio starych UAMowiczow przywiewa do nas. Niedawno Zielu się przewinął. Mam nadzieję, że ty na dłużej już zostaniesz. No i oczywiscie powodzenia przy wskrzeszaniu strony. |
_________________ Gehenna: ciekawe czego to centrum ten Żółwin
Gehenna: chyba kołchozu |
|
|
|
 |
Anakolut

|
Wysłany: 7 Lipiec 2007, 18:08
|
|
|
No coz.. widze, ze sredniawo was to zachwycilo Choc wypowiedz Keyffa, musze przyznac, troche mnie podbudowuje, ale nie wiem czy bede mial dosc zapalu zeby zajmowac sie wszystkim sam...
Bede takze wdzieczny za opinie troche 'swiezszych' uzytkownikow ;P |
|
|
|
 |
Kenny
|
Wysłany: 15 Lipiec 2007, 18:46
|
|
|
Właściwie to Twoja strona Floyd była dla mnie pierwszym, większym kompedium wiedzy na temat Pratchetta. Kiedy postanowiłem zabrać się za jego książki, to właśnie na Twojej stronie szukałem jakiś konkretnych informacji. Jaka jest moja opinia na temat tej strony? Bardzo pozytywna. Jej reaktywacja to napewno doskonały pomysł. Bądźmy jednak szczerzy, że sama zmiana designu nie wystarczy. Ludzie poszukują bowiem informacji! Działaj więc i reaktywuj stronę!
PS. W razie czego mogę chętnie wspomóc . |
|
|
|
 |
Anakolut

|
Wysłany: 15 Lipiec 2007, 19:02
|
|
|
| Kenny napisał/a: | Właściwie to Twoja strona Floyd była dla mnie pierwszym, większym kompedium wiedzy na temat Pratchetta. Kiedy postanowiłem zabrać się za jego książki, to właśnie na Twojej stronie szukałem jakiś konkretnych informacji. Jaka jest moja opinia na temat tej strony? Bardzo pozytywna. Jej reaktywacja to napewno doskonały pomysł. Bądźmy jednak szczerzy, że sama zmiana designu nie wystarczy. Ludzie poszukują bowiem informacji! Działaj więc i reaktywuj stronę!
PS. W razie czego mogę chętnie wspomóc . |
Bardzo sie ciesze z tego, jakie jest Twoje zdanie o stronie i jej przyszlosci. Jesli chodzi o rozwoj strony - jak najbardziej zdaje sobie z tego sprawe, ze to, co jest tam obecnie zawarte to o wiele za malo.. Planuje aktualizacje i uzupelniania brakow, poki co jednak to byl start testowy - zeby poznac zdanie ludzi i wybadac popyt na serwis okolodyskowy.
Poza tym planuje zakup domeny [zapewne net.pl lub com.pl, bo niestety .pl juz zajeta ] bo serwis prv.pl stal sie troche zbyt obladowany reklamami, co mnie samego odrzuca przy wchodzeniu na strone i domyslam sie, ze innych moze to draznic jeszcze bardziej
Co do pomocy - chetnie przyjme, jesli masz jakies gotowe pomysly to zapraszam na PW lub gg - 1741823 |
|
|
|
 |
|
|