Ulice Ankh-Morpork Strona Główna Ulice Ankh-Morpork
Dyskowe Forum Dyskusyjne :: dyskowe.info

/subscribe.phpRSS  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
http://www.uam.dmkhosting.com/blade_master/

Czy taka stronka ma cel istnienia w sieci?
TAK
76%
 76%  [ 13 ]
NIE
0%
 0%  [ 0 ]
Jest mi obojętne...
23%
 23%  [ 4 ]
Głosowań: 17
Wszystkich Głosów: 17

Autor Wiadomość
Blade_Master 
VIP

Wysłany: 28 Styczeń 2006, 13:31   

Cytat:
Troszkę dziwnie wyglądają te wyjeżdżające napisy (Discworld Fan Page) poza ekran. Tak troszkę tienaturalnie to wygląda

Hm...? Whaza?

Cytat:
Blejd, zamiast tych ikonek windowsa mógłbys dać jakieś zrobione przez CIebie. Sam rysujesz, a to stronki o tej tematyce, takie rysowane własne ikonki byłyby w sam raz

Ano ubut zrobie tak jak mówisz, tylko znajdę trochę czasu...

Cytat:
Blade_Master napisał/a:
Liczę na to, że Krejt udostępni trochę miejsca "forumowego".

Zgłoś się z tym do QbaJaka. Przecież wiesz, że nie zrobię z tego żadnego problemu.

kk

Edit: No, stronka jest już dostępna pod adresem:
- http://www.uam.dmkhosting.com/blade_master/
Trochę długi, ale zrobię jakiś alias i będzie k.

SStefan 
VIP

Wysłany: 30 Styczeń 2006, 17:22   

Widzę, że dużo ludzi głosuje w ankiecie :wink:

Bardzo ładna stronka jest teraz, lubię proste layouty bez wodotrysków...

Mam nadzieję, że twórczy ludzie będą coś wysyłać... I faktycznie przydałoby się te ikonki zmienić.^^
"Zacznijmy od tego, że za czasów Józefa chłopaki wyprowadzili się do Egiptu jak w PRL-u za chlebem. Przez długi czas Izraelici i Egipcjanie byli ziomalami. Ale potem przyszła niewola izraelska. (Wiecie, widocznie zły diabeł zaczął działać)." <--N ie ma to jak wykwalifikowana katecheza XD

Słupek 
VIP

Wysłany: 30 Styczeń 2006, 22:37   

Blade_Master napisał/a:
Cytat:
Troszkę dziwnie wyglądają te wyjeżdżające napisy (Discworld Fan Page) poza ekran. Tak troszkę tienaturalnie to wygląda

Hm...? Whaza?

Ja na pierwszy rzut oka myślałem, że to menu mi się rozłazi bo mam jakąś niepasującą rozdzielczość.

Ikonki są koniecznie do zmiany, bo takie pasuja tylko do jakiejś stronki o tematyce okołokomputerowej, za to do Dysku już nie bardzo. Jeśli zrobisz jakieś estetyczne nowe, to będzie super.

A tematyka stronki super, trafiłeś w niszę. Za dużo materiałów fanowskich na innych polskich stronach nie widziałem, a tutaj to będzie wszystko w jednym miejscu. Przydałoby się jeszcze coś o piosenkach, żeby laskę maga albo jeża kontynuować :P

Maniaczek 

Wysłany: 31 Styczeń 2006, 00:10   

Doceniam twój wysiłek w stworzeniu strony o tematyce "okołodyskowej" jednakże ten layout to lekkie przegięcie. Jest prosty, żeby nie powiedzieć prostacki. No i w jaki sposób nawiązuje on do tematyki strony?

QbaJak 
Moderator

Wysłany: 31 Styczeń 2006, 12:38   

ja nei wiem, co Wy sie tak czepiacie, layout moze malo dyskowy, ale za to bardzo czytelny co dla mnie jest o wiele cenniejsze... zlaszcza jesli popatrzy sie na niektore strony dyskowe (i nie tylko)

Blade_Master 
VIP

Wysłany: 31 Styczeń 2006, 20:40   

Eh, to dopiero początek.

Maniaczek - wyluzuj, stronka będzie się rozwijała - potem zmienię trochę grafika. Z drugiej strony prostota jest bardzo wskazana.

Blade_Master 
VIP

Wysłany: 14 Marzec 2006, 20:34   

Strona ma zastój. Staram się otworzyć galerię Coppermine. Właściwie to już jest założona, tylko, że nie mogę za pyte dodać rysunków... Wie ktoś coś o tym? Zna się ktoś na tym? Proszę o pomoc.

Blade_Master 
VIP

Wysłany: 3 Kwiecień 2006, 18:35   

Postęp jest - udało mi się jakoś ujarzmić galerię. Można już na nią wchodzić pod adresem: http://www.uam.dmkhosting.com/bm/galeria/index.php
niedługo załatwię jakiś alias. Proszę wysyłać chęć umieszczenia swojej pracy (nie musi być ŚD - ale dobrze by było, gdyby były to prace Pratchettowskie ;]

Odpowiedz do tematu