|
http://www.uam.dmkhosting.com/blade_master/ |
| Czy taka stronka ma cel istnienia w sieci? |
| TAK |
|
76% |
[ 13 ] |
| NIE |
|
0% |
[ 0 ] |
| Jest mi obojętne... |
|
23% |
[ 4 ] |
|
| Głosowań: 17 |
| Wszystkich Głosów: 17 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Blade_Master
VIP

|
Wysłany: 28 Styczeń 2006, 13:31
|
|
|
| Cytat: | | Troszkę dziwnie wyglądają te wyjeżdżające napisy (Discworld Fan Page) poza ekran. Tak troszkę tienaturalnie to wygląda |
Hm...? Whaza?
| Cytat: | | Blejd, zamiast tych ikonek windowsa mógłbys dać jakieś zrobione przez CIebie. Sam rysujesz, a to stronki o tej tematyce, takie rysowane własne ikonki byłyby w sam raz |
Ano ubut zrobie tak jak mówisz, tylko znajdę trochę czasu...
| Cytat: | Blade_Master napisał/a:
Liczę na to, że Krejt udostępni trochę miejsca "forumowego".
Zgłoś się z tym do QbaJaka. Przecież wiesz, że nie zrobię z tego żadnego problemu. |
kk
Edit: No, stronka jest już dostępna pod adresem:
- http://www.uam.dmkhosting.com/blade_master/
Trochę długi, ale zrobię jakiś alias i będzie k. |
_________________ Du ju lana it banana?
 |
|
|
|
 |
SStefan
VIP

|
Wysłany: 30 Styczeń 2006, 17:22
|
|
|
Widzę, że dużo ludzi głosuje w ankiecie
Bardzo ładna stronka jest teraz, lubię proste layouty bez wodotrysków...
Mam nadzieję, że twórczy ludzie będą coś wysyłać... I faktycznie przydałoby się te ikonki zmienić.^^ |
_________________ "Zacznijmy od tego, że za czasów Józefa chłopaki wyprowadzili się do Egiptu jak w PRL-u za chlebem. Przez długi czas Izraelici i Egipcjanie byli ziomalami. Ale potem przyszła niewola izraelska. (Wiecie, widocznie zły diabeł zaczął działać)." <--N ie ma to jak wykwalifikowana katecheza XD |
|
|
|
 |
Słupek
VIP

|
Wysłany: 30 Styczeń 2006, 22:37
|
|
|
| Blade_Master napisał/a: | | Cytat: | | Troszkę dziwnie wyglądają te wyjeżdżające napisy (Discworld Fan Page) poza ekran. Tak troszkę tienaturalnie to wygląda |
Hm...? Whaza?
|
Ja na pierwszy rzut oka myślałem, że to menu mi się rozłazi bo mam jakąś niepasującą rozdzielczość.
Ikonki są koniecznie do zmiany, bo takie pasuja tylko do jakiejś stronki o tematyce okołokomputerowej, za to do Dysku już nie bardzo. Jeśli zrobisz jakieś estetyczne nowe, to będzie super.
A tematyka stronki super, trafiłeś w niszę. Za dużo materiałów fanowskich na innych polskich stronach nie widziałem, a tutaj to będzie wszystko w jednym miejscu. Przydałoby się jeszcze coś o piosenkach, żeby laskę maga albo jeża kontynuować |
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer |
|
|
|
 |
Maniaczek

|
Wysłany: 31 Styczeń 2006, 00:10
|
|
|
| Doceniam twój wysiłek w stworzeniu strony o tematyce "okołodyskowej" jednakże ten layout to lekkie przegięcie. Jest prosty, żeby nie powiedzieć prostacki. No i w jaki sposób nawiązuje on do tematyki strony? |
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 31 Styczeń 2006, 12:38
|
|
|
| ja nei wiem, co Wy sie tak czepiacie, layout moze malo dyskowy, ale za to bardzo czytelny co dla mnie jest o wiele cenniejsze... zlaszcza jesli popatrzy sie na niektore strony dyskowe (i nie tylko) |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
Blade_Master
VIP

|
Wysłany: 31 Styczeń 2006, 20:40
|
|
|
Eh, to dopiero początek.
Maniaczek - wyluzuj, stronka będzie się rozwijała - potem zmienię trochę grafika. Z drugiej strony prostota jest bardzo wskazana. |
 |
|
|
|
 |
Blade_Master
VIP

|
Wysłany: 14 Marzec 2006, 20:34
|
|
|
| Strona ma zastój. Staram się otworzyć galerię Coppermine. Właściwie to już jest założona, tylko, że nie mogę za pyte dodać rysunków... Wie ktoś coś o tym? Zna się ktoś na tym? Proszę o pomoc. |
 |
|
|
|
 |
Blade_Master
VIP

|
Wysłany: 3 Kwiecień 2006, 18:35
|
|
|
Postęp jest - udało mi się jakoś ujarzmić galerię. Można już na nią wchodzić pod adresem: http://www.uam.dmkhosting.com/bm/galeria/index.php
niedługo załatwię jakiś alias. Proszę wysyłać chęć umieszczenia swojej pracy (nie musi być ŚD - ale dobrze by było, gdyby były to prace Pratchettowskie |
 |
|
|
|
 |
|
|