|
http://swiat-dysku.w.interia.pl |
| Autor |
Wiadomość |
Vanti
Moderator

|
Wysłany: 6 Czerwiec 2004, 00:18 http://swiat-dysku.w.interia.pl
|
|
|
| KACEK napisał/a: | | mi wystarczy ten bekart ktorego ja stowrzylem..:Dzapraszam.. link na samym dole.. |
wydzielilem temat, a wywodzil sie on z tego zdania napisanego przez autora strony, na co Vanti odpowiedział nastepujaco: (settler)
Kacek: Jezeli moge dodac cos od siebie na temat Twojej stronki...
1) Zmniejsz rozmiar strony do min. 1024x768 - bardzo malo osob stosuje tak kosmicznie wysoka rozdzialke.
2) Nie kazdy posiada taka czcionke jakiej uzyles na stronie (np. ja)
To na razie tyle uwag. Jakby co to sie jeszcze odezwe
A jezeli zas chodzi o podzial na dwa obozy... Hmmm... Prawde mowiac to jakos watpie, by cosik z tego wyszlo... |
|
|
|
 |
KACEK

|
Wysłany: 6 Czerwiec 2004, 12:04
|
|
|
| juz zmiany zaszly pewne..:Dwejdzcie i powiedzcie czy czegos zapomnialem bo ja ide na sabat..;]rodzinny.. i juz nie mam sily poza tym..:D |
|
|
|
 |
||c [Usunięty]
|
Wysłany: 7 Czerwiec 2004, 18:12
|
|
|
fajna sobie ustawiles liczbe poczatkowa na liczniku. Widze ze tez masz activstata pozatym w jakims pozadnym edytorze grafiki (paint hhe) zmien na jpegi (jak zreszta mowil settler i zmien ich jakosc (ja robilem to photoshopie i jest tam opcja zapisz dla weba) i zrob cos z przejzystoscia ! za duzo suwakow i male okienka! W czym robiles ta stronke? |
|
|
|
 |
KACEK

|
Wysłany: 8 Czerwiec 2004, 12:47
|
|
|
| na liczniku mailem 10..:]jezeli hccesz wiedziec:Pna jpg juz zmienilem..;)a zapomnialem rozdzielczosc zmienic bo normalnie to mam 1152..a nie 1024..;)ale dzisiaj to sie zmieni ..tj rozdzielczosc strony znowu na 1024..:D |
|
|
|
 |
||c [Usunięty]
|
Wysłany: 8 Czerwiec 2004, 14:26
|
|
|
wiesz jak masz modem to mozesz sie laczyc i wchodzic na strone, rozlaczac itd. a za kazdym razem nabije ci na licznik, bo przy kazdym poloczenie zmienia ci sie IP. dobre, wiedziales o tym poza tym strona bardzo fajna. |
|
|
|
 |
KACEK

|
Wysłany: 8 Czerwiec 2004, 15:57
|
|
|
| dziki..wiedzialem..poza tym mam stalke..:Pi mnie nie liczy..:P |
|
|
|
 |
KACEK

|
Wysłany: 8 Czerwiec 2004, 16:34
|
|
|
| juz powinno byc dobrze w 1024..:]ale ta tabelka mnie wkurza..:]bo sie zmniejsza wtedy co nie trzeba przy wiekszej rozdzielczosci..:/argh..:] |
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 8 Czerwiec 2004, 18:45
|
|
|
| to wpisz zamiast procentow strala szerokosc tabelki w pikselach i powinno byc oki |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
KACEK

|
Wysłany: 8 Czerwiec 2004, 20:00
|
|
|
| wlasnie nie..:/bo mnie chodzi o ten napis ..:/i obrazki ktore przy zmianie rzdzielczosci na 1152 zmniejszaja sie i ten po prawej laduje 1,5 centymetra od krawedzi ekranu..:Djakbyscie mogli wymyslec cos innego..:Dbylbym wdzieczny..:Pjutro powinienem cos z tym zrobic..;)ale nie obiecuje..:D |
|
|
|
 |
Black Dagger

|
Wysłany: 8 Czerwiec 2004, 20:09
|
|
|
| Jak dla mnie strona lekko chaotyczna, niezbyt poukładana. Technicznie przcietna, ani jakiś fajerwerków, ani jakiejś sczególnej ignirancja w tejzę dziedzinie. |
|
|
|
 |
KACEK

|
Wysłany: 8 Czerwiec 2004, 20:17
|
|
|
| czemu chaotyczna..???nio coz nikt niejest doskonaly..:Pale spokojnie..stronka przecietna ale podrasuje sie ja..;)wkrotce..:D |
|
|
|
 |
||c [Usunięty]
|
Wysłany: 18 Czerwiec 2004, 14:11
|
|
|
| mam pytanie, czy napis to napis, czy grafika? zawsze moglbys polaczyc obrazki i napis w calosc wzucic to tlo i do tabelki |
|
|
|
 |
KACEK

|
Wysłany: 18 Czerwiec 2004, 19:30
|
|
|
| napis to napis..zrobie go jako grafe ale dopiero po wakacjach...bo przed mam troche zajec a poza tym nei chce mi sie..:Dale dzieki za pomysla..;)myslalem juz nad tym ale teraz bede mial motywacje..;) |
|
|
|
 |
||c [Usunięty]
|
Wysłany: 20 Czerwiec 2004, 20:35
|
|
|
| bo wiesz czcionka jest cuagnieta z kompa przegladajacego strone, dlatego ja pisalem tylko w verdanie, arialu lub times new roman. reszta napisow u mnie to grafiki. bo skad ktos ma miec na przyklad Kramera? |
|
|
|
 |
KACEK

|
Wysłany: 21 Czerwiec 2004, 14:32
|
|
|
| wiesz..:dmialem dzis chwile i zrobilem logo..:Da co do czcionki to od poczatku wiedzialem ze wybor takiej czcionki nei jest szczesliwy..;)dlatego pisze ,verdana i innymi popularnymi, juz..;) |
|
|
|
 |
|
|