Ulice Ankh-Morpork Strona Główna Ulice Ankh-Morpork
Dyskowe Forum Dyskusyjne :: dyskowe.info

/subscribe.phpRSS  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
http://kosiarz.i.inni.w.interia.pl
Autor Wiadomość
Nabu 

Wysłany: 18 Wrzesień 2006, 13:25   

VenaKruczowłosa napisał/a:
Czy pojawienie się tego posta tutaj jest jakąś sugestią, że robił takie nieładne rzeczy jakiś bywalec UA-M?

Nie, nikogo o takich nickach nie znalazłem. Post pojawił się tutaj, ponieważ w dziewięćdziesięciu procentach wejścia na moją stronę są właśnie z UAM i listy stron o Terrym. Chciałem więc przekazać, jak już wspomniał Uboot, za pomocą forum moje stanowisko w tej sprawie i spowodować, że naśladowcy pomyślą choć trochę, zanim skorzystają z łatwego sposobu na wzbogacenie się cudzym tekstem, ba, może nawet zrezygnują. Wiem, że to strasznie naiwne myślenie, jednak cuda się zdarzają.

@Uboot, Vanti--> Dziękuję, na szczęście to nikt z UAM. Czekam na razie na odpowiedź od autorek stron. Mam nadzieję, że sprawa sie wyjaśni i nie będę musiał wplątywać nikogo z Was w takie niezbyt przyjemne dla nikogo sprawy. Dziękuję za ofertę pomocy, doceniam ją i nie omieszkam się z niej skorzystać, gdy sam nie będę mógł dać rady.

Edit:
Dyplomaci wrócili. Sprawa zakończona pomyślnie.

Odpowiedz do tematu