|
Polska jest płaska |
| Autor |
Wiadomość |
SKRP

|
Wysłany: 14 Marzec 2004, 13:38
|
|
|
| Aida napisał/a: | Chodziło mi rzecz jasna o SKRPa.
A co do zestawu przetrwania: czy żelazko ma duszę? To by¶ miał komplet: dusza (z żelazka); body (czaszka) i fizyka/magia (fujarka => muzyka = wszech¶wiat (zob. teoria strun, częstotliwo¶ci, promieniowanie tła jako pozostało¶ć "graj±cych" fluktuacji przestrzeni itd).
|
Niestety, zelazko jest wybrakowane, ale koledzy z s±siedniej szafki dysponuj± duchem w płynie |
|
 |
Aida
Gość
|
Wysłany: 14 Marzec 2004, 21:26
|
|
|
To wlej do żelazka i podł±cz do pradu, będzie dzieło sztuki (it's NOT alive! it's NOT alive!). |
|
|
|
 |
SKRP

|
Wysłany: 15 Marzec 2004, 16:29
|
|
|
A raczej pierwsze żelazko na biopaliwo Ale spróbowałem ze zwykła woda i nie działa - za dużo się wylewa |
|
 |
Skonto

|
Wysłany: 9 Kwiecień 2004, 18:21
|
|
|
SKRP dam ci 10 zlotych i masz 2 dni na zorganizowanie zlotu A wogóle tak to je¶li chodzi się do szkoły (SP lub jeszcze lepiej Gimnazjum), to podobieństwa widać jeszcze lepiej . Raz u nas w szkole dla żartu jednemu kolesiowi z naszej klasy rozszarpali bluzę na kawałki (chyba z 5 częsci!!). Nasza "kochana" wychowawczyni wrzeszczała na tego kolesia cał± lekcję |
_________________ H20, CO2, KSG, ET - rzeczy do życia niezbędne!! |Uuk! - cała prawda o życiu |
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 10 Kwiecień 2004, 00:15
|
|
|
jacy ci ludzie sie ostatnio agresywni robia i jescze sie potem chwala .... albo "dla żartu" |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
Skonto

|
Wysłany: 10 Kwiecień 2004, 18:28
|
|
|
Ta, albo dla żartu rzucaj± cegł± w smerfa 8 lat młodszego od siebie. Ale takie (niestety ) zaczynaj± byc realia... |
_________________ H20, CO2, KSG, ET - rzeczy do życia niezbędne!! |Uuk! - cała prawda o życiu |
|
|
|
 |
Black Dagger

|
Wysłany: 10 Kwiecień 2004, 21:54
|
|
|
re:up Demoralizacja, demoralizacja ludzie Ale farta maja na Swiecie Dysku ze jeszcze pilki noznej nie wymyslili Juz wyobrazam sobie mecze Ankh przeciwko Morporkia. Wtedy to juz wogole trzeba by Gildie Dresow zalozyc. |
|
|
|
 |
OPeCe
|
Wysłany: 11 Kwiecień 2004, 11:11
|
|
|
nad gildia dresow dawno myslalem juz w klasie z kumplami. same plusy: znizki rodzinne, darmowy kop w podbrzusze w weekendy, wizytowki |
|
|
|
 |
Aida
Gość
|
Wysłany: 11 Kwiecień 2004, 12:29
|
|
|
| Black Dagger napisał/a: | re:up Demoralizacja, demoralizacja ludzie Ale farta maja na Swiecie Dysku ze jeszcze pilki noznej nie wymyslili |
Jak to nie?! A w co Carrot grał z wojskami Klatchu w "Jingo"?
I wszyscy faulowali... |
|
|
|
 |
Skonto

|
Wysłany: 13 Kwiecień 2004, 13:33
|
|
|
| Cytat: |
Ankh przeciwko Morporkia
|
A wyobrażasz sobie deby Mroków . Jatka i nic więcej! |
|
|
|
 |
settler
Administrator

|
Wysłany: 13 Kwiecień 2004, 14:45
|
|
|
Foul Ole Ron podaje do Duckmana, ten glowkuje (AJ!)
Ron przez nikogo nie kryty (czy jest zapis o zakazie uzywania broni chemicznej podczas gry?) kopie pilke... o to chyba jednak czyjas glowa...
wynik meczu:
5 (1984) : 3 (2574)
w nawiasach podano ilu kibicow przeciwnika udalo sie "usunac" z trybun |
_________________ Gehenna: ciekawe czego to centrum ten Żółwin
Gehenna: chyba kołchozu |
|
|
|
 |
Hypello [Usunięty]
|
Wysłany: 1 Maj 2004, 23:48
|
|
|
U mnie w szkole najbardziej dyskowa postac to pan Wiesiu, wlasciciel stolówki
Zczaicie motyw; ja sie grzecznie dopominam oreszte, a on ,,Reszta, reszta... ja musze podatki tu placic, a ty sie o reszte dopominasz!" on jeszcze ma dosc komiczny sposób mówienia, wiec brzmi to nieziemsko |
|
|
|
 |
banita

|
Wysłany: 4 Maj 2004, 11:22
|
|
|
| Cytat: |
Juz wyobrazam sobie mecze Ankh przeciwko Morporkia. Wtedy to juz wogole trzeba by Gildie Dresow zalozyc.
|
Widzę, że stereotypy maj± się dobrze. Czy może byłe¶ na jakim¶ meczu? Jak by¶ był to by¶ zobaczył, że to tak do końca nie jest. Niestety w Polsce cały czas pokutuje taki obraz kibiców, a media cały czas go wpajaj± wrzucaj±c wszystko do jednego worka. Tak już jest, że gazety goni± za sensacj± i nie napisz±, że na meczu była ¶wietna atmosfera i doping (niekoniecznie z pomoc± tr±bek), tylko będ± węszyć gdzie była awantura... Zamiast więc pisać bez refleksji to co słyszysz idz na jaki¶ mecz i zobacz jak to wygl±da na prawdę. Z reszt± nie będę tu się rozpisywał. Jeżeli kto¶ ma ochotę na dyskusję o tym, to należało by założyć nowy w±tek bo to temat rzeka. |
|
 |
settler
Administrator

|
Wysłany: 4 Maj 2004, 11:53
|
|
|
wybaczcie OT, najwyzej zaraz przeniesie sie to do II
Musze obronic opinie kolegi . Nikt nie napisal, ze wszyscy kibice sa zawsze zli, ale ze w duzej czedsci to dresy. A to jest prawda. Kolejna sprawa, ze dresy to dresy i w wiekszosci nie sa to mili ludzie. Nie mowie, ze wszyscy sa nie mili, bo to nie prawda, ale tak to jest, ze wiekszosc mowi za wszystkich.
Wiadomo, ze sa grupy prawdziwych
Mysle, ze na koncertach (bo z masowych imprez to na takich bywam czesciej) atmosfera miedzyludzka jest duzo lepsza.
a zeby nie robic do konca OT to taka gildia dresow bylaby niezla, ale zorganizowanie czegos takiego to jednak rzecz niemozliwa |
_________________ Gehenna: ciekawe czego to centrum ten Żółwin
Gehenna: chyba kołchozu |
|
|
|
 |
Black Dagger

|
Wysłany: 4 Maj 2004, 18:01
|
|
|
Na koncertach jest to prawda dużo lepiej.
re: banita Wiesz, nie na próżno jak s± mecze to kordony policji stoj± blisko stadionów. Na meczu Cracovia-Wisła to w Krakowie cał± ulicę zamkneli na czas meczu. |
|
|
|
 |
SKRP

|
Wysłany: 4 Maj 2004, 18:42
|
|
|
Kolejny przykład na dyskowo¶ć Polski. Jutro i pojutrze mam niew±tpliw± przyjemno¶ć pisania egzaminow końcowogimnazjalnych. Na tym te¶cie wolno używać WYَCZNIE czarnego długopisu. Nie można wykorzystywać innych przyborow do pisania, nawet w wypadku rysunków. I tu jest wła¶nie sedno problemu - jak u licha wepchn±ć długopis do cyrkla*? Za rady z góry dziekuję
*tutaj zaznaczę, że brak mi zdolno¶ci artystycznych - jak mawiaja, gdy rysuję dwie proste równoległe to one się przecinaj± |
|
 |
Antrajk

|
Wysłany: 4 Maj 2004, 19:06
|
|
|
SKRP: czy jesli zasugeruje niesmialo uzycie samego wkladu, oklejenie go plastelina i wepchniecie do cyrkla to wszyscy sie beda bardzo smiali?
A powaznie to znajdzie sie chyba jakis dlugopis cienszy - oby
Przy okazji pragne zyczyc szczescia wszystkim co jutro beda pisac |
_________________ Antrajkus Masterus Koderus stapajacy Na Glinianych Nogach, Arcykaplan Pomniejszych Bostw, Honorowy czlonek Strazy Miejskiej Ankh-Morpork, ulubieniec patrycjusza, itp etc |
|
|
|
 |
SKRP

|
Wysłany: 4 Maj 2004, 19:09
|
|
|
Rozwiazałem problem - będę odrysowywać k±tomierz Problem tkwi w tym, ze nie za bardzo wiadomo, czy wolno rownież używać wszelkiego rodzaju mierników. Nie zdołałem się zapytać, bo prawo głosu odebrano mi kiedy pytałem się czy można używać korektora (odpowiedĽ - nie, błedne zakreslenie b±dĽ zdanie należy wzi±ć w kółeczko, broń Boże nie przekre¶lać!). Dziekuję za zyczenia - bed± przydatne. |
|
 |
Słupek
VIP

|
Wysłany: 21 Maj 2004, 22:25
|
|
|
| SKRP napisał/a: | *tutaj zaznaczę, że brak mi zdolno¶ci artystycznych - jak mawiaja, gdy rysuję dwie proste równoległe to one się przecinaj± |
Nie przejmuj sie, biorac pod uwage nowa teorie, ze wszechswiat jest w ksztalcie trabki, to gdzies beda musialy sie te proste przeciac A ja sie ciesze, bo egzamin dopiero za 2 lata |
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer |
|
|
|
 |
Aida
Gość
|
Wysłany: 23 Maj 2004, 14:17
|
|
|
Tylko pytanie kto w ni± dmucha i jaki dĽwięk wydaje? (D0bra, może to pytanie jest trochę nie na miejscu. Co powiecie na nowy w±tek o ATuinie? ) |
|
|
|
 |
|
|