|
Kto powinien zagrać kogo? |
| Autor |
Wiadomość |
Uboot
Moderator

|
Wysłany: 1 Październik 2008, 11:22
|
|
|
| Cytat: | lenistwo....
Ghost Rider |
Jakie znowu lenistwo? Na litość boską, nie widziałem filmu i nie znałem jego tytułu. Oczywiście, że mógłbym wejść sobie na filmweb i po nazwisku Cage'a sprawdzić tytuł (nie zdziwię się jeżeli właśnie tak zrobiłeś), ale co to by mi dało? Ja chciałem się dowiedzieć jak wyglądała animacja czaszki, a nie jak nazywał się film.
Aha, dzięki za screen'a, faktycznie animacja sztywna.
Niech się wypowie ktoś kto film widział. |
|
|
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 1 Październik 2008, 11:44
|
|
|
| Uboot napisał/a: | | Jakie znowu lenistwo? |
zwykłe;-) | Uboot napisał/a: | | Oczywiście, że mógłbym wejść sobie na filmweb i po nazwisku Cage'a sprawdzić tytuł (nie zdziwię się jeżeli właśnie tak zrobiłeś), ale co to by mi dało? |
Stopklatka (widać po źródle zdjęć)
Dałoby Ci wiedzę na temat tytułu filmu, którego nie znałeś;-)
Też nie widziałem filmu..... |
_________________ |
|
|
|
 |
Henna
Aniołek Krejta

|
Wysłany: 1 Październik 2008, 19:28
|
|
|
| W sumie nic nie straciliście. Historia dość płytka, Cage dokumentnie spartolił sprawę, a animacja kościotrupa sztuczna i w ogóle bez wyrazu. |
|
|
|
 |
Gadzinisko
Aniołek Krejta

|
Wysłany: 1 Październik 2008, 19:31
|
|
|
| Ale kształt czaszki lepszy niż w wypadku Śmierciocha. Nie taka małpia... |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 1 Październik 2008, 21:14
|
|
|
| Stop! Chat here! |
|
|
|
 |
Uboot
Moderator

|
Wysłany: 1 Październik 2008, 21:25
|
|
|
| Pasikorek napisał/a: | | Stop! Chat here! |
Nie nie Korku. My bardzo dobrze wiemy, że mamy temat o filmach. Chcieliśmy tylko dociec w jakim stopniu współczesne efekty potrafią animować czaszkę.
Po prostu wydaje nam się, że do roli Śmierci nadaje się ta świetna aktorka...jak jej tam było? Aha, Animacja Komputerowa. |
|
|
|
 |
Anakolut

|
Wysłany: 1 Październik 2008, 22:07
|
|
|
| Uboot napisał/a: | | Pasikorek napisał/a: | | Stop! Chat here! |
Po prostu wydaje nam się, że do roli Śmierci nadaje się ta świetna aktorka...jak jej tam było? Aha, Animacja Komputerowa. |
Hah, a juz myslalem, ze napiszesz "Calista Flockheart"... |
_________________ "Spotkamy się u studni i będziemy znów tacy młodzi... "
http://discworld.pl |
|
|
|
 |
I.Inni

|
Wysłany: 2 Październik 2008, 20:30
|
|
|
| Edward Norton jako Vetinari? Z tym swoim piskliwym głosikiem? Dziękuję, postoję. |
_________________ Curses upon you, Thomas Construction! Humanity will remember you as another Judas, if we aren’t all destroyed! |
|
|
|
 |
bele

|
Wysłany: 7 Październik 2008, 10:28
|
|
|
David Tennant na Moista! Obejrzałem jakiś czas temu kilka odcinków Doctora Who i jak czytałem GP to widziałem w tej roli tylko jego. Zupełnie jakby postać pisana była pod niego |
_________________ may you live in interesting times. |
|
|
|
 |
Erpegis

Wiek: 26 Dołączył: 15 Lut 2004 Skąd: Miasto moje a w nim.
|
Wysłany: 22 Październik 2008, 18:33
|
|
|
Jeśli w filmie Going Postal Gilta nie zagra Stephen Fry (Melchett w Blackadderze) to nie ma sprawiedliwości Może być też Brian Blessed. |
_________________ Najbardziej cyniczny i zblazowany użyszkodnik forum. |
|
|
|
 |
Szczery

|
Wysłany: 9 Listopad 2008, 20:15
|
|
|
| A bardzo się zmienił Stephen Fry od czasów Czarnej Żmii? Bo ani ten z sezonu drugiego (Melchett) ani trzeciego (ten wojskowy w ostatnim odcinku) jakoś mi nie pasuje na Gilta... |
_________________ "Tu właśnie odeszły smoki.
Leżą...
Nie sa martwe i nie są uśpione. Nie czekają, bo czekanie implikuje cel. Być może odpowiednim słowem jest...
...drzemią." |
|
|
|
 |
fieloryb
|
Wysłany: 20 Maj 2009, 22:12
|
|
|
Do roli Śmierci znakomicie nadaje się Keith Richard z zespołu Rolling Stones:
Trzeba mu oczywiście dodać nieco elegancji (czarny strój i kosa, makijaż itp.), ale dla mnie to typ numer jeden. |
|
|
|
 |
Uboot
Moderator

|
Wysłany: 20 Maj 2009, 22:22
|
|
|
| fieloryb napisał/a: |
Trzeba mu oczywiście dodać nieco elegancji (czarny strój i kosa, makijaż itp.), ale dla mnie to typ numer jeden. |
Ale to tak bez maski? Chodzi mi o to, że w samym makijażu ala kościotrup śmiesznie by wyglądał. A z drugiej strony, w masce każdy mógłby zagrać Śmiercia.
No chyba, że przekonasz mnie jakimiś przykładami z googla na to, że makijaż sprawdzi sie równie dobrze co maska czy komputer. |
|
|
|
 |
fieloryb
|
Wysłany: 20 Maj 2009, 22:29
|
|
|
Mnie przekonuje widoczny (określony przez kogoś komentarzem - "On wygląda jakby miał się za chwilę rozpaść") sposób starzenia się Keitha. Poza tym ta jego kościstość... No i mógłby zagrać obocznie w jakimś zespole wykrokowym . |
|
|
|
 |
|
|