|
Kto chce mnie zawieźć do Wawy na wręczenie audiobooków? :) |
| Autor |
Wiadomość |
aschar

|
Wysłany: 6 Wrzesień 2009, 16:29 Kto chce mnie zawieźć do Wawy na wręczenie audiobooków? :)
|
|
|
Wybaczcie, potem ten temat niech leci do kosza... Ale na shoutboxa mało kto patrzy...
Nie ma moze tu kogoś, kto we wtorek może mnie zawieźć na 18 do Paradox Cafe w Wawie?
Ze Zduńskiej Woli mam ładny kawałek tam, a i jeszcze wrócić trzeba...
Zdarzyło mi się wygrać konkurs lektorski i wypadałoby, zebym na wręczenie audiobooka Kolor Magii się stawił...
A póki co nie mam jak |
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 6 Wrzesień 2009, 17:14
|
|
|
Ja nawet nie wiem czy uda mi się wybrać, wszytko zależy od tego czy zdążę napisać sprawozdanie na pracownię magisterską w tego co robiłem (albo raczej czego nie robiłem) przez ostatnie pół roku.
Nie wiesz czy PWC wybiera się na wręczenie nagród z okazji bycia w jury? No i warto byłoby się wybrać chociażby po to żeby zobaczyć nową siedzibę Paradoxu. Cóż - zobaczymy czy czas pozwoli.
[edit]
LOL, dopiero teraz przeczytałem Shouta, widać PWC będzie... to może i się wybiorę |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
aschar

|
Wysłany: 6 Wrzesień 2009, 17:16
|
|
|
No właśnie Pewuc ma być, ma być też Krzysztof Tyniec, bo to on czytał audiobooka, i w ogóle w ogóle...
tylko ja nie mam jak dotrzeć :/
A kurde no... chociaż spotkać tych dwóch Panów, już kij z całymi nagrodami... Ech :/
A tak chciałbym być :/ |
_________________ Jeśli za dużo sobie wyobrażasz, uważaj żeby nie zginąć w zderzeniu z Rzeczywistością |
|
|
|
 |
settler
Pirat Rabarbar

|
Wysłany: 6 Wrzesień 2009, 17:40
|
|
|
Co do dojazdu, to nie sądzę, żeby ktoś jechał do ciebie i cię zawiózł, więc polecam taki wynalazek jak pociąg.
A jak chcesz spotkać PWCa to zapraszamy na spotkanie forumowe (kiedy tylko będzie następne), bo tam można poznać i porozmawiać z Piotrem, w zdecydowanie luźniejszej atmosferze. |
_________________ Gehenna: ciekawe czego to centrum ten Żółwin
Gehenna: chyba kołchozu |
|
|
|
 |
aschar

|
Wysłany: 6 Wrzesień 2009, 17:43
|
|
|
| settler napisał/a: | | Co do dojazdu, to nie sądzę, żeby ktoś jechał do ciebie i cię zawiózł, więc polecam taki wynalazek jak pociąg |
Nie no wiem... Ale do Łodzi ktoś tam przyjechać może
Nie no żart. Wiem, mieszkam na zadupiu i to stanowi niemały problem w większości sytuacji
Pociąg... wyjdzie tak drogo, że nie opłaca mi się jechać, w dodatku nie wiem jak z noclegiem by było... bo wątpię żeby pociąg był nocą do mnie
A co do spotkania... No może w końcu się na jakieś wybiorę... |
_________________ Jeśli za dużo sobie wyobrażasz, uważaj żeby nie zginąć w zderzeniu z Rzeczywistością |
|
|
|
 |
Apaczyk
VIP

|
Wysłany: 8 Wrzesień 2009, 12:32
|
|
|
Pozostaje jeszcze autostop.
Swego czasu zjeździłem w ten sposób pół Europy, choć fakt, że akurat w Polsce, z tego co pamiętam, jeździło się słabo. Nie zmienia to jednak faktu, że za studenckich czasów to był dla mnie główny środek komunikacji. Serio, serio. |
_________________ Moje Dziewczęta!
Moje Dziewczęta updated! |
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 9 Wrzesień 2009, 00:17
|
|
|
| Apaczyk napisał/a: | | e za studenckich czasów to był dla mnie główny środek komunikacji. Serio, serio. |
Napisał Apaczyk - odpowiedzialny tatuś (na oko) 4-letniej córeczki
Wracając do tematu: Aschar, fajna laska z Ciebie... wysoka, długie włosy . Skoda że nie mogłeś się pojawić, no i że znajoma jakaś taka mało "fantastyczna", zwinęła się zaraz po oficjalnej części spotkania, jak tylko odebrała nagrody.
Poza tym, gratuluje zajęcia pierwszego miejsca w konkursie. Chciałem zrobić zdjęcie dyplomu i wrzucić na forum, ale jak już pisałem, koleżanka zmyła się, zanim zdążyłem się zorientować - więc zeby go ujrzeć poczekasz sobie pewnie trochę dłużej . |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
aschar

|
Wysłany: 9 Wrzesień 2009, 06:51
|
|
|
Czyli jednak dotarła... Uff
To była moja ostatnia deska ratunku... a że się w ogóle do mnie nie odzywała wczoraj, to bałem się, że nie trafiła czy coś...
Przepraszam, że mnie nie było... No ale życie życiem.
Co do dyplomu, to wrzucę Wam skan, jak chcecie... Ale to najwcześniej w czwartek wieczorem, bo wtedy kumpela przyjedzie z dyplomem.
A ogólnie jak impreza? Udała się?
(Miałem nadzieję - taką malutką, że może będzie jakaś telekonferencja czy coś... Bo koleżanka faktycznie małofantastyczna... No ale nic... Kiedyś tam odwiedzę paradox cafe tak po prostu i nadrobię zaległości ) |
|
|
|
 |
aschar

|
Wysłany: 10 Wrzesień 2009, 20:24
|
|
|
A oto i audiobook
tak jak obiecałem |
|
|
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 10 Wrzesień 2009, 23:47
|
|
|
Gratuluję. Bardzo serdecznie.
EoOT;-))) |
_________________ |
|
|
|
 |
aschar

|
Wysłany: 11 Wrzesień 2009, 06:06
|
|
|
EoOT?
A co to?
A za gratulacje bardzo serdeczne dziękuję
Normalnie jestem w siódmym niebie i ciągle się przyglądam tym płytom |
|
|
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 11 Wrzesień 2009, 08:24
|
|
|
End of Off Topic;-)
Bo temat jest inny zgoła, niż docenianie Twoich dokonań;) |
_________________ |
|
|
|
 |
aschar

|
Wysłany: 11 Wrzesień 2009, 09:02
|
|
|
ja proponuję już ogólnie zamknąć ten temat, z uwagi na wyczerpanie jego terminu ważności
Ale dzięki za uwagę |
|
|
|
 |
Uboot
Moderator

|
Wysłany: 11 Wrzesień 2009, 14:27
|
|
|
Fuuuuu...
Piotr na spółę z Tyńcem popisali Ci audiobooka! Cóż za niekulturalni z nich ludzie.
Ode mnie również przyjmij gratulacje. |
|
|
|
 |
aschar

|
Wysłany: 11 Wrzesień 2009, 16:14
|
|
|
Ba, powiem Ci że podpisali nawet wszystkie trzy!
Dzięki |
|
|
|
 |
|
|