Ulice Ankh-Morpork Strona Główna Ulice Ankh-Morpork
Dyskowe Forum Dyskusyjne :: dyskowe.info

/subscribe.phpRSS  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Kto chce mnie zawieźć do Wawy na wręczenie audiobooków? :)
Autor Wiadomość
aschar 

Wysłany: 6 Wrzesień 2009, 16:29   Kto chce mnie zawieźć do Wawy na wręczenie audiobooków? :)

Wybaczcie, potem ten temat niech leci do kosza... Ale na shoutboxa mało kto patrzy... :P

Nie ma moze tu kogoś, kto we wtorek może mnie zawieźć na 18 do Paradox Cafe w Wawie? :P
Ze Zduńskiej Woli mam ładny kawałek tam, a i jeszcze wrócić trzeba...
Zdarzyło mi się wygrać konkurs lektorski i wypadałoby, zebym na wręczenie audiobooka Kolor Magii się stawił...
A póki co nie mam jak :(

QbaJak 
Moderator

Wysłany: 6 Wrzesień 2009, 17:14   

Ja nawet nie wiem czy uda mi się wybrać, wszytko zależy od tego czy zdążę napisać sprawozdanie na pracownię magisterską w tego co robiłem (albo raczej czego nie robiłem) przez ostatnie pół roku.

Nie wiesz czy PWC wybiera się na wręczenie nagród z okazji bycia w jury? No i warto byłoby się wybrać chociażby po to żeby zobaczyć nową siedzibę Paradoxu. Cóż - zobaczymy czy czas pozwoli.

[edit]
LOL, dopiero teraz przeczytałem Shouta, widać PWC będzie... to może i się wybiorę ;)

aschar 

Wysłany: 6 Wrzesień 2009, 17:16   

No właśnie Pewuc ma być, ma być też Krzysztof Tyniec, bo to on czytał audiobooka, i w ogóle w ogóle...
tylko ja nie mam jak dotrzeć :/
A kurde no... chociaż spotkać tych dwóch Panów, już kij z całymi nagrodami... Ech :/
A tak chciałbym być :/

settler 
Pirat Rabarbar

Wysłany: 6 Wrzesień 2009, 17:40   

Co do dojazdu, to nie sądzę, żeby ktoś jechał do ciebie i cię zawiózł, więc polecam taki wynalazek jak pociąg.

A jak chcesz spotkać PWCa to zapraszamy na spotkanie forumowe (kiedy tylko będzie następne), bo tam można poznać i porozmawiać z Piotrem, w zdecydowanie luźniejszej atmosferze.

aschar 

Wysłany: 6 Wrzesień 2009, 17:43   

settler napisał/a:
Co do dojazdu, to nie sądzę, żeby ktoś jechał do ciebie i cię zawiózł, więc polecam taki wynalazek jak pociąg

Nie no wiem... Ale do Łodzi ktoś tam przyjechać może :P
Nie no żart. Wiem, mieszkam na zadupiu i to stanowi niemały problem w większości sytuacji :P
Pociąg... wyjdzie tak drogo, że nie opłaca mi się jechać, w dodatku nie wiem jak z noclegiem by było... bo wątpię żeby pociąg był nocą do mnie ;)

A co do spotkania... No może w końcu się na jakieś wybiorę... ;)

Apaczyk 
VIP

Wysłany: 8 Wrzesień 2009, 12:32   

Pozostaje jeszcze autostop. :)

Swego czasu zjeździłem w ten sposób pół Europy, choć fakt, że akurat w Polsce, z tego co pamiętam, jeździło się słabo. Nie zmienia to jednak faktu, że za studenckich czasów to był dla mnie główny środek komunikacji. Serio, serio.

Moje Dziewczęta updated!

QbaJak 
Moderator

Wysłany: 9 Wrzesień 2009, 00:17   

Apaczyk napisał/a:
e za studenckich czasów to był dla mnie główny środek komunikacji. Serio, serio.

Napisał Apaczyk - odpowiedzialny tatuś (na oko) 4-letniej córeczki ;)

Wracając do tematu: Aschar, fajna laska z Ciebie... wysoka, długie włosy :P . Skoda że nie mogłeś się pojawić, no i że znajoma jakaś taka mało "fantastyczna", zwinęła się zaraz po oficjalnej części spotkania, jak tylko odebrała nagrody.

Poza tym, gratuluje zajęcia pierwszego miejsca w konkursie. Chciałem zrobić zdjęcie dyplomu i wrzucić na forum, ale jak już pisałem, koleżanka zmyła się, zanim zdążyłem się zorientować - więc zeby go ujrzeć poczekasz sobie pewnie trochę dłużej :P .

aschar 

Wysłany: 9 Wrzesień 2009, 06:51   

Czyli jednak dotarła... Uff :)
To była moja ostatnia deska ratunku... a że się w ogóle do mnie nie odzywała wczoraj, to bałem się, że nie trafiła czy coś... :)

Przepraszam, że mnie nie było... No ale życie życiem.
Co do dyplomu, to wrzucę Wam skan, jak chcecie... ;) Ale to najwcześniej w czwartek wieczorem, bo wtedy kumpela przyjedzie z dyplomem.

A ogólnie jak impreza? Udała się? :)
(Miałem nadzieję - taką malutką, że może będzie jakaś telekonferencja czy coś... Bo koleżanka faktycznie małofantastyczna... No ale nic... Kiedyś tam odwiedzę paradox cafe tak po prostu i nadrobię zaległości ;) )

aschar 

Wysłany: 10 Wrzesień 2009, 20:24   

A oto i audiobook ;)
tak jak obiecałem ;)

wawrzyniec 
VIP

Wysłany: 10 Wrzesień 2009, 23:47   

Gratuluję. Bardzo serdecznie.
EoOT;-)))

aschar 

Wysłany: 11 Wrzesień 2009, 06:06   

EoOT? :D
A co to? :D

A za gratulacje bardzo serdeczne dziękuję ;)
Normalnie jestem w siódmym niebie i ciągle się przyglądam tym płytom :P

wawrzyniec 
VIP

Wysłany: 11 Wrzesień 2009, 08:24   

End of Off Topic;-)
Bo temat jest inny zgoła, niż docenianie Twoich dokonań;)

aschar 

Wysłany: 11 Wrzesień 2009, 09:02   

ja proponuję już ogólnie zamknąć ten temat, z uwagi na wyczerpanie jego terminu ważności ;)
Ale dzięki za uwagę ;)

Uboot 
Moderator

Wysłany: 11 Wrzesień 2009, 14:27   

Fuuuuu...
Piotr na spółę z Tyńcem popisali Ci audiobooka! Cóż za niekulturalni z nich ludzie. :wink:

Ode mnie również przyjmij gratulacje. :))

aschar 

Wysłany: 11 Wrzesień 2009, 16:14   

Ba, powiem Ci że podpisali nawet wszystkie trzy! :P
Dzięki ;)

Odpowiedz do tematu