|
Dokąd zmierza A'Tuin? |
| Autor |
Wiadomość |
PAKO

|
Wysłany: 19 Styczeń 2005, 10:50
|
|
|
| Krejt nie wiem kim jest/był Zielu więc mam pytanie czy chciałeś mnie obrazić? I co Ci chodzi z tymi sterydami? Jak będę znał Twoje dokładne intencje to się ustosunkuje... |
_________________ "jego pięść zatoczyła 180 stopniowy łuk na końcu którego była ciemność i zapomnienie" |
|
|
|
 |
Krejt
Administrator

|
Wysłany: 19 Styczeń 2005, 10:56
|
|
|
Zielu to był taki zlewny user na zielonych Ulicach, założyciel słynnej Istoty Istnienia i ogólnie spoko ziom.
A jak nie pasuje Ci okreslenie "na sterydach" to wstaw sobie zamiast niego "do kwadratu".
Broń Boże nie chciałem obrazić. Potraktuj to raczej jako spory komplement. |
|
|
|
 |
PAKO

|
Wysłany: 19 Styczeń 2005, 11:05
|
|
|
aaa to dziękuję... i wiem już co miałeś na myśli pisząc o sterydach Tak więc jest luzik bądź jak kto woli lajcik... pokój bracie |
_________________ "jego pięść zatoczyła 180 stopniowy łuk na końcu którego była ciemność i zapomnienie" |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 27 Czerwiec 2006, 01:22
|
|
|
A może zmierza pod scenę?
Przedwczoraj u mnie, na tak zwanych mstowskich Błoniach był festyn, który nagłaśniałem. No i sobie jako akustyk, byłem przed sceną. Między mną a sceną był korytarzyk dla technicznych, organizatorów i w ogóle. I nagle jakieś poruszenie. Ja patrzę, a ktoś w konkursie wygrał żółwia i podszedł z nim mniej więcej metr ode mnie. W tym korytarzyku rzecz jasna. I wypuściła żółwia. Ja sobie myślę daleko nie pójdzie. Ouściłem wzrok na konsolę, a tu kolega do mnie krzyczy: "Pa, pa!!!" Patrzę, a żółw tak szybko zaginał, że aż mi scena opadła. Może był wystraszony. I zamiast uciec przejściem w dużą trawę Błoni, albo między ludzi, to ta bestia poleciała pod scenę. Na moje kable! I kto m.in. nurkował za żółwiem? Kor nurkował. Nie wiem co sie z nim stało, bo musiałem wracać za konoslę, ale wiem jedno, żółwie mają niezłego pałera.
I tak sobie myślę*, że A'Tuina tez ktoś wystraszył i on po prostu sunąc przez kosmos, próbuję po prostu się gdzieś schować |
|
|
|
 |
Uboot
Moderator

|
Wysłany: 27 Czerwiec 2006, 07:42
|
|
|
| Kormaciek napisał/a: | | żółwie mają niezłego pałera. |
A Ty za nim bo nieźle można sobie takim podjeść
To pewnie czerwonolicy był. Mam takiego to sam się na początku zdziwiłem że zółwie potrafią tak poginać.
Małe dranie |
|
|
|
 |
Keyff
Moderator

|
Wysłany: 27 Czerwiec 2006, 08:29
|
|
|
ja takiego miałem to nie dość że mi z akwarium ciągle uciekał to biegał po podłodze jak szalony. Kota mi kiedys pogryzł.
W sumie to ten zół gdzieś tam w dalekiej rodzinie żyje ciągle i nawet sie zanosi, że za kilka lat go odzyskam. Zreszta te dranie dlugo żyją. |
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 27 Czerwiec 2006, 09:07
|
|
|
Nie wiem, jaki był, ale miał kolorową skorupę. Słoni na grzbiecie brak, chociaż mogły się szpryciarze zakamuflować |
|
|
|
 |
The_Stroy

|
Wysłany: 29 Grudzień 2006, 01:02
|
|
|
dzień 1 - Coś zostaju chwycone w obiektywie Hubbla
dzień 2 - To coś sie porusza i ma rozmiary planetrane
dzień 3 - Naukowcy mogą juz rozrużnić kaształty które tylko czystym przypadkiem przypominaja żółwia ,słonie i dysk.
Dzień 4 - Naukowcy tworzą 10001 teorii dlacego ten "Nieznany planetoidalny obiekt astronomiczny" ma taki kształt.
Dzień 5 - Naukowcy obalają 10000 teorii dlacego ten "Nieznany planetoidalny obiekt astronomiczny" ma taki kształt.
Dzień 6 - Naukowcy kłócą się o poprawna wersję 10001 teorii.
Dzień 7 - Widać coraż więcej szczegółów - w tym coś na kształt atmosfery na dyskiem.
Dzień 8 - Stwierdzone zostaje że żółw rusza łapami a dysk się obraca.
Dzień 9 - Widać ze Dysk ma coś w rodzaju satelitów.W tym obiekt o dużej jasnośći. i drugi mniejszy.
Dzień 10 - Dysk widać przez teleskopy nazuiemne.
Dzień 11 - Masowe demonstracje fanów Świata Dysku
Dzień 12 - Wysłanie pierwszych lądowników
Dzień 13 - Rincewind dostaje w głowę lądownikiem z literami NASA na boku.
I co dalej z tego wyniknie??
Jak myślicie... |
|
|
|
 |
Ola
|
Wysłany: 12 Styczeń 2007, 17:55
|
|
|
Może to trochę nie na temat, ale nie chciałąm tworzyć nowego tematu
A, jestem nowa więc witam Was gorąco.
A co do mojego pytania: gdzie kończy się Wodospad Krawędziowy? Czy to prysznic dla A'Tuina?:D Czy może po prostu sobie spada spada spada? Nie przeczytałam całej serii, a być może w którymś tomie zostało to wspomniane.
To jak myślicie? |
_________________ PIP! |
|
|
|
 |
Yumi

|
Wysłany: 22 Marzec 2007, 20:13
|
|
|
A'Tuin z całą pewnością zmierza w strone ziemi.
Na spotkanie ze swoimi fanami xD
Ale jak widać, nieszczególnie się śpieszy, więc może to potrwać dłuuugo..
Pewnie nie dożyjemy - przykre xD |
_________________ "Think of me as your... better half" ^^ |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 11 Kwiecień 2007, 08:20
|
|
|
I to jest prszę ja Ciebie ciekawa koncepcja
|
|
 |
Zielu

|
Wysłany: 23 Maj 2007, 09:08
|
|
|
| Krejt napisał/a: | Zielu to był taki zlewny user na zielonych Ulicach, założyciel słynnej Istoty Istnienia i ogólnie spoko ziom.
A jak nie pasuje Ci okreslenie "na sterydach" to wstaw sobie zamiast niego "do kwadratu".
Broń Boże nie chciałem obrazić. Potraktuj to raczej jako spory komplement. |
Hehe.
Zlewny user powrocil.
Chyba zbliza sie koniec swiata (dysku) !
PS: Dobrze jest sobie poczytac stare posty...
PPS: "Zlewny"?
|
_________________ SKRP wisi mi kasę. |
|
|
|
 |
|
|