|
AlterEgo |
| Autor |
Wiadomość |
The_Stroy

|
Wysłany: 24 Grudzień 2006, 00:15
|
|
|
HEJ! A Ja Chiałbym być Fik Mik Figlem...
Wkólko bójki i chlanie "Specjalneg płynu dla owiec" Hehehe:D
Opcjonalnie - jakimś zakeconym magiem na NU.
Albo i uczniem - najlepiej kolegą Rincewinda... |
|
|
|
 |
Yumi

|
Wysłany: 12 Sierpień 2007, 17:23
|
|
|
Ha.. Ja chciałabym być nielicencjonowanym złodziejem... Nauczyłabym tych leniwych baranów z gildii co to prawdziwe złodziejstwo!!
A jeśli nie... Chętnie byłabym na dysku magicznym przedmiotem. Mieczem konkretnie. Takim jak Kring ^^ |
_________________ "Think of me as your... better half" ^^ |
|
|
|
 |
Esme

|
Wysłany: 21 Sierpień 2007, 20:17
|
|
|
Ja tam najchetniej chcialabym zostac czarownica. Urodzic sie w A-M, probowac w zyciu roznych zajec, ale caly czas czujac w sobie jakas dziwna moc. Moc, ktorej ludzie sie boja, ktora sprawia, ze czesto nie musze nic mowic na glos, a wszystko i tak uklada sie po mojej mysli. Potem przybylaby po mnie Babcia , zabrala do Lancre i zostalabym jej uczennica (nie taka jak Esk oczywiscie). A jesli chodzi o to, ktora chcialabym byc, to chyba najbardziej atrakcyjna wydaje mi sie propozycja : Matki |
_________________ Musisz zaczac od nauki wiary a male klamstwa, aby potem moc uwierzyc w wielkie, takie jak sprawiedliwosc, milosierdzie, obowiazek... |
|
|
|
 |
Silmone

|
Wysłany: 11 Wrzesień 2007, 09:32
|
|
|
Najbardziej przemawia do mnie kariera w straży. Można łazić po nocy, wścibiać nos w nie swoje sprawy, tłuc ludzi po narządach i jeszcze ci za to płacą. Parę miesięcy szkoły komunikacji Vimesa i szybki kurs interrogacji sierżanta Detrytusa byłoby ciekawym doświadczeniem. Ciekawi mnie też jak smakuje pączek z kawą klatchiańską. |
_________________ Look, that's why there's rules, understand? So that you think before you break 'em. |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 11 Wrzesień 2007, 10:05
|
|
|
| Silmone napisał/a: | | tłuc ludzi po narządach i jeszcze ci za to płacą. |
Za dużo Jackassów, Piły i Sadysty leci ostatnio w kinach i w tv |
|
|
|
 |
Lu-Tze
VIP

|
Wysłany: 12 Wrzesień 2007, 22:40
|
|
|
| świeżo po LC chętnie wcieliłbym się w boga ewolucji - tyle jeszcze w chrząszczach można zrobić. i w partiach nie zrobić. |
_________________ Too old to Rock'n'Roll,
too young to die
|
|
|
|
 |
Keisy

|
Wysłany: 29 Wrzesień 2007, 10:33
|
|
|
Biorąc pod uwagę zarówno moją płeć jak i niewyparzony język, przeżyłabym tam tylko wyłącznie jako czarownica ^^ Z kolei gdyby płeć od tego nie zależała wolałabym zostać albo magiem albo strażnikiem. Mag magiem, moc ograniczona wiadomo, ale za to mogłabym bez przeszkód zagrzebać się książkach z biblioteki, które najbardziej chyba mnie korcą. Po zaopatrzeniu się w kiść bananów, oczywiście. A rola strażnika... To się rozumiem samo przez siebie ^^
Ale i tak po herbacie, bo po konfliktach związanych z wypróbowaniem postaci nie alienizującej się czarownicy z Ankh-Morpork, stworzyłam nową klasę z około czterdziestoma nowymi postaciami, przewijającymi się przez całą książkę. I na razie żyję |
_________________ I'm Keisy. The Fireball Master!
You must stop!
FIREBALL!!!
<bum>
Hm... Odkupie? |
|
|
|
 |
Pingwin

|
Wysłany: 2 Październik 2007, 22:22
|
|
|
| A ja - trolem. Żeby móc bezkarnie przyznawać się do tego, że nic żem nie zrobił, i żeby ludzie nie patrzyli przy tym na mnie jak na wariata, tylko jak na trola. |
_________________ Czyli Krasnol. |
|
|
|
 |
Ave80

|
Wysłany: 17 Październik 2007, 20:16
|
|
|
Ja mogłabym być Elfem bo... jestem Urocza czyli rzucam uroki , A po za tym moja uroda powala :D strzałą |
_________________ Romansowanie je bardzo ważne. W zasadzie je to sposób, coby chłopocek mógł się zbliżyć do dziewcyny tak, coby łona go nie pobiła i nie wydropała łocu |
|
|
|
 |
Yachoo
|
Wysłany: 30 Wrzesień 2008, 18:28
|
|
|
| Ave80 napisał/a: | Ja mogłabym być Elfem bo... jestem Urocza czyli rzucam uroki , A po za tym moja uroda powala :D strzałą |
Przepraszam?
.....................
Czy to forum o Świecie Dysku?!
.....................
Na pewno?
.....................
[ Komentarz dodany przez: Lejgolas: 3 Październik 2008, 09:37 ]
Yup. |
|
|
|
 |
Uboot
Moderator

|
Wysłany: 1 Październik 2008, 07:00
|
|
|
| Cytat: | Przepraszam?
.....................
Czy to forum o Świecie Dysku?!
.....................
Na pewno? |
Większego dowodu niz powyższy cytat nie ma. W PiD była taka gra słów.
Aż przytoczę:
| Cytat: | Elfy są przedziwne. Budzą zadziwienie.
Elfy są cudowne. Sprawiają cuda.
Elfy są fantastyczne. Tworzą fantazje.
Elfy są urocze. Rzucają urok.
Elfy są czarowne. Splatają czary.
Ich uroda powala. Strzałą. |
|
|
|
|
 |
|
|