|
Terry Pratchett. Living With Alzheimer's (1 & 2) BBC |
| Autor |
Wiadomość |
tiara

|
Wysłany: 22 Marzec 2009, 18:20 Terry Pratchett. Living With Alzheimer's (1 & 2) BBC
|
|
|
Znalazłam ostatnio przypadkowo na necie. Może już ktoś o tym pisał. Trzeba to obejrzeć. Świetny film.
Terry Pratchett. Życie z Alzheimerem (1 & 2) BBC
Emisja była 4 i 11 lutego tego roku
http://www.bbc.co.uk/head...lzheimers.shtml |
_________________ To see a World in a Grain of Sand
And a Heaven in a Wild Flower,
Hold Infinity in the palm of your hand
And Eternity in an hour.
- William Blake, Augries of Innocence |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 3 Czerwiec 2009, 08:09
|
|
|
| Wczoraj wyniuchałem tę pozycję w świecie torrentów, w kilku wersjach nawet dodam (xvid, x264, pda). Umieszczanie tego typu filmów dokumentalnych nie jest chyba jakimś wielkim naruszeniem, także zachęcam do pobrania i pooglądania zmagań Terry'ego z chorobą. |
|
|
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 3 Czerwiec 2009, 09:04
|
|
|
| Pasikorek napisał/a: | | Umieszczanie tego typu filmów dokumentalnych nie jest chyba jakimś wielkim naruszeniem |
Jest takim samym jak umieszczenie każdego innego filmu, chyba że właściciele praw autorskich wyrazili na to zgodę.....
Tyle tytułem wyjaśnienia;) |
_________________ |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 5 Czerwiec 2009, 07:42
|
|
|
Czekam zatem na pozew od BBC
Miałem na myśli, że nie jest to film kinowy czy cuś, tylko dokumentalna produkcja telewizyjna, która prawdopodobnie została tylko raz puszczona na antenie, bądź były jakieś powtórki a teraz spoczywa w niezbadanych archiwach kilka stóp pod ziemią |
|
|
|
 |
Anonim
|
Wysłany: 24 Czerwiec 2009, 15:11
|
|
|
Ehh... piractwo dosięga wszystkiego. Nawet fani Pratchett'a ściągają filmy o nim...
Ale na temat, film może być ciekawy, poczekamy i zobaczymy. Może kiedyś znowu go puszczą ? |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 25 Czerwiec 2009, 08:18
|
|
|
| Jak zrobisz zrzut zawartości multimedialnej swojego komputera + historię sprzed 3 formatów, to porozmawiamy i nie w tym temacie, tylko w temacie o piractwie (jest takowy na tym forum). |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 29 Czerwiec 2009, 07:58
|
|
|
| Call ma Jack Sparrow! |
|
|
|
 |
Anonim
|
Wysłany: 29 Czerwiec 2009, 08:35
|
|
|
Historia sprzed trzech formatów i nie byłbym czysty ale sprzed dwóch i byłbym. Formaty robię baaardzo rzadko. I sprzed trzech to było by jeszcze ze starego kompa . Ale zrozumiałem że piractwo niszczy rynek gier/programów komputerowych i nie tylko (filmy, muzyka itp.) i przestałem piracić. |
|
|
|
 |
|
|