|
Największy brytyjski żyjący pisarz |
| Autor |
Wiadomość |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 29 Marzec 2006, 19:29 Największy brytyjski żyjący pisarz
|
|
|
Na stronie Book Magazine można oddawać głosy na największego brytyjskiego żyjacego pisarza. Głos można oddać tylko raz.
http://www.thebookmagazine.co.uk/author.asp
Ciekawe czy Terry ma szanse... |
|
|
|
 |
Gadzinisko
Moderator

|
Wysłany: 29 Marzec 2006, 19:33
|
|
|
Mam nadzieję. Kibicujmy mu!
W każdym razie jeśli wygra Rowling, to ja rozważę popełnienie seppuku. Bez przesady, fajnie się czyta, ale żeby NAJWIĘKSZA??? A PTerry niesie przynajmniej jakieś przesłanie pożądne, a nie tylko "zło jest złe". Zwłaszcza, że u PTerrego zło nie zawsze jest złe. |
|
|
 |
Słupek
VIP

|
Wysłany: 29 Marzec 2006, 20:04
|
|
|
| Ja już zagłosowałem. Wszyscy powinniśmy się zmobilizować, bo to zawsze jest kilkadziesiąt głosów do przodu.A wygra zapewne i tak Rowling z racji swojej popularności. |
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer |
|
|
|
 |
Uboot
Moderator

|
Wysłany: 29 Marzec 2006, 21:08
|
|
|
| Pamiętajcie że głos oddaje się zaznaczając pole pod autorem a nie nad jego nazwiskiem. |
|
|
|
 |
Słupek
VIP

|
Wysłany: 29 Marzec 2006, 21:27
|
|
|
Oj, coś Ci ta Opera (kolejny nawrócony? ) posypała stronkę. U mnie pole jest zaraz obok nazwiska, po prawej. Swoją drogą, zawsze jak ludzie piszą akie rzeczy, jak Ty, zaczynam się zastanawiać czy napewno sie nie pomyyliłem przy klikaniu (wcześniej miałem pewność ). |
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer |
|
|
|
 |
Nobby

|
Wysłany: 29 Marzec 2006, 22:50
|
|
|
HA- ja zaglosowalem na PTerrego oczywiscie - mimo ze moja argumentacja dosc kulała |
_________________ Wykluczony z gatunku ludzkiego za faule. |
|
|
|
 |
Godrick
|
Wysłany: 30 Marzec 2006, 08:33
|
|
|
| Jak Rowling wygra, to do reszty zatracę moją, i tak już dość nadwątloną, wiarę w inteligencję człowieka... |
_________________ I've seen excitement, and I've seen boredom. And boredom was best. |
|
|
|
 |
Sayoko
VIP

|
Wysłany: 30 Marzec 2006, 08:44
|
|
|
| Słupek napisał/a: | | U mnie pole jest zaraz obok nazwiska, po prawej |
A ja mam jak Uboot...
A co do Rowling- nie ma co się łudzić. Wygra.
To jest konkurs, który polega na tym, że najwięcej ludzi ma na danego pisarza głosować, a "wyborców" to jej akurat nie brakuje... |
_________________ space may be the final frontier
but it's made in a Hollywood basement |
|
|
|
 |
|
|