|
Ciutludzie - Początek |
| Autor |
Wiadomość |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 20 Lipiec 2010, 16:07 Ciutludzie - Początek
|
|
|
Jakbyście zobaczyli gdziekolwiek takową pozycję, to nie ma się co dziwić.
Nowa okładka i... chyba tyle. Jest to wydanie podwójne - WCL + KPN. Już wcześniej w ŚD zdarzały się takie antologie, w każdym bądź razie nie u nas.
Pewnie za rok wyjdzie druga część z Zimistrzem i ISWM. W każdym bądź razie ciekawy prezent dla kolekcjonerów, okładkowych zbieraczy czy innych dziwnych ludzi
LINK: http://www.harpercollins.com/books/Wee-Free-Men-Beginning-Terry-Pratchett/?isbn=9780062012173 |
|
|
|
 |
Uboot
Moderator

|
Wysłany: 20 Lipiec 2010, 17:05
|
|
|
| Pasikorek napisał/a: | | Pewnie za rok wyjdzie druga część z Zimistrzem i ISWM. W każdym bądź razie ciekawy prezent dla kolekcjonerów, okładkowych zbieraczy czy innych dziwnych ludzi |
Jak się drań przypomina.
Jeszcze nam napisz kiedy dokładnie masz urodziny.
Ja tam WCL i KPN nie posiadam, to może i bym się skusił gdyby takie coś wyszło u nas. |
|
|
|
 |
settler
Pirat Rabarbar

|
Wysłany: 20 Lipiec 2010, 17:35
|
|
|
| Uboot napisał/a: | | może i bym się skusił gdyby takie coś wyszło u nas. |
Nie liczyłbym, żadna z poprzednich kompilacji nie wyszła. |
_________________ Gehenna: ciekawe czego to centrum ten Żółwin
Gehenna: chyba kołchozu |
|
|
|
 |
Uboot
Moderator

|
Wysłany: 20 Lipiec 2010, 17:46
|
|
|
| settler napisał/a: | | Nie liczyłbym, żadna z poprzednich kompilacji nie wyszła. |
Może dlatego, że prószek na serii dalej zarabia (wznowienia są praktycznie co roku), albo wstrzymywał się do momentu dogonienia angielskiego wydawcy i dopiero teraz na serio zacznie z tymi wszystkimi wariacjami i "dalszymi" dodatkami.
Nie bój się, jeszcze na takich duperelach wycisną kasę z takich Ubootów i Korków. |
|
|
|
 |
Krejt
Administrator

|
Wysłany: 20 Lipiec 2010, 18:01
|
|
|
Czy tylko ja jeszcze czekam na NORMALNE tłumaczenie pierwszych dwóch części Ciutludzi?
Pal sześć kompilację, mogą być pojedynczo. |
|
|
|
 |
Uboot
Moderator

|
Wysłany: 20 Lipiec 2010, 18:13
|
|
|
| Cytat: | | Czy tylko ja jeszcze czekam na NORMALNE tłumaczenie pierwszych dwóch części Ciutludzi? |
Właśnie przypomniałeś mi dlaczego jeszcze tych pozycji u siebie nie mam. |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 21 Lipiec 2010, 14:43
|
|
|
W każdym bądź razie nadarza się możliwość, żebyś miał te części w normalnym tłumaczeniu |
|
|
|
 |
|
|