|
VI Spotkanie Forumowe (2010) |
| Autor |
Wiadomość |
settler
Pirat Rabarbar

|
Wysłany: 5 Październik 2009, 17:05 VI Spotkanie Forumowe (2010)
|
|
|
Wyszlo, ze Krejt wisi mi browarka, co jest bardzo dobrym powodem, zeby sie spotkac.
Dlatego tez pytanie, czy jest ktos chetny, zeby zrobic kolejne spotkanie forumowe, bo wole jechac do Katowic zamiast szukac na mapie tej wiochy zwanej Opole.
Wpisujcie miasta, a Gadio swoja wioche. |
_________________ Gehenna: ciekawe czego to centrum ten Żółwin
Gehenna: chyba kołchozu |
|
|
|
 |
Agata_G
Moderator

|
Wysłany: 5 Październik 2009, 17:07
|
|
|
Wyszło mi, że od ładnych paru lat wiszę Wawrzyńcowi piwo, co jest bardzo dobrym powodem, żeby się spotkać.
Jestem za.
Wpisujcie miasta! |
|
 |
Uboot
Moderator

|
Wysłany: 5 Październik 2009, 17:11
|
|
|
Bydgoszcz, czyli ta wieś pod Toruniem, potwierdza, że Settler też wisi mu piwo (już nie pamiętam z jakiej okazji, ale pamiętam, że wisi), dlatego nie omieszkam przyjechać i odebrać tego co mnie obiecano.
Jestem za. |
|
|
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 5 Październik 2009, 18:54
|
|
|
| Tia. Wszyscy zawsze wiszą mi piwo. Jeżeli nie będę w danym momencie rodził/chorował/robił innych dziwnych rzeczy - wpisuję miasto. |
_________________ |
|
|
|
 |
Krejt
Administrator

|
Wysłany: 5 Październik 2009, 21:53
|
|
|
 |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 6 Październik 2009, 08:15
|
|
|
A czy ja coś komuś wiszę? Bo bardzo chętnie... |
|
|
|
 |
Lu-Tze
VIP

|
Wysłany: 6 Październik 2009, 11:32
|
|
|
| ostatnio sporo podróżuję po kraju, ale zawsze w środku tygodnia. najbliższe plany to Wrocław i Kraków w przyszłym tygodniu. jakby tak takie spotkanie było w środę czy czwartek... tobym nie opuścił. |
_________________ Too old to Rock'n'Roll,
too young to die
|
|
|
|
 |
settler
Pirat Rabarbar

|
Wysłany: 6 Październik 2009, 12:55
|
|
|
| Spotkania sa zawsze w weekendy, bo inaczej to ludzie sa w pracy/szkole, wiec nie masz co liczyc. |
_________________ Gehenna: ciekawe czego to centrum ten Żółwin
Gehenna: chyba kołchozu |
|
|
|
 |
VenaKruczowłosa
VIP

|
Wysłany: 6 Październik 2009, 13:21
|
|
|
| Pasikorek napisał/a: | A czy ja coś komuś wiszę? Bo bardzo chętnie... |
Tak mi wychodzi, że ja mam wobec Ciebie długi. Więc zjaw się. |
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 6 Październik 2009, 23:51
|
|
|
Skoro spotkanie warszawskie IIIa nie wyszło to musimy z Olą odbić sobie 1,5 godzinne siedzenie w Paradoxie w oczekiwaniu na pojawienie się choć jednego UAM-owicza. Oczywiście się piszemy.
Ponadto wybiegając trochę przed szereg, mając na uwadze, że chyba nie udało nam się zorganizować spotkania jeszcze w mniej niż miesiąc, chciałbym już teraz zaznaczyć że termin 13-15 listopada odpada, jako że odbywa się jubileuszowy Falcon w Lublinie. Nie wiem jak PWC, ale ja na pewno się wybieram . O resztę terminów trzeba zapytać ŚKF.
No i byłbym zapomniał - Warszawa.
[PowerModeratorModeOn] Przyklejam. Zmieniam nazwe tematu, itd. itp. [PowerModeratorModeOff] |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 7 Październik 2009, 08:11
|
|
|
| VenaKruczowłosa napisał/a: | | Tak mi wychodzi, że ja mam wobec Ciebie długi. Więc zjaw się. |
To w takim razie, będę na pewno
Zaczynamy myśleć nad punktami planu? Bo nawet przy założeniu, że spoko, fajnie jest się spotkać, iść na piwo, pogadać i takie tam, opcja spotkania bez ciekawego planu jest do bani. |
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 7 Październik 2009, 08:27
|
|
|
| No ja tam nie wiem czyja teraz kolej na robienie prezentacji. |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 7 Październik 2009, 09:58
|
|
|
| Nie ma czegoś takiego, jak kolej na robienie prezentacji. Jeżeli masz pomysł, to jest twoja kolej i tyle. Jeżeli ktoś ma pomysł na coś fajnego to jest to jego kolej. A że oprócz nielicznych, ja coś wymyślałem, więc i również wymyślałem kto mógłby to zaprezentować i wtedy była jego kolej. |
|
|
|
 |
Krasnola
Kochanica Kora

|
Wysłany: 7 Październik 2009, 17:47
|
|
|
Ja się piszę, ale możliwe że na Falcon i Nordcon będę jechać. Więc wolałabym żeby ominęło to te dwie imprezy (tzn. biorąc pod uwagę, że Ela i Piotr pewnie na jednym i drugim będą, to w sumie nie mam co się martwić ). Może najpierw zapytajmy ich, co o tym sądzą i kiedy im pasuje?
A na 3 spotkanie warszawskie niewiele brakowało, a bym trafiła, ale się zmyliście za wcześnie
[ Dodano: 15 Październik 2009, 21:42 ]
i jak? wiadomo coś już? |
_________________ Nie daj się zwieść polskim producentom cyckonoszy! Sprawdż swój PRAWDZIWY rozmiar! |
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 12 Styczeń 2010, 01:07
|
|
|
Hmmm, listopad nie wyszedł to może zorganizujemy coś na wiosnę?
Rozmawiałem wczoraj z Elą, powiedziała że najlepszy termin na spotkanie w ŚKF to kwiecień ewentualnie początek maja. Spojrzałem w kalendarz i:
- 4,5 kwietnia odpada bo to Wielkanoc
- podobnie 1,2 maja bo ludzie się rozjeżdżają.
Zostają weekendy 10-11, 17-18, 24-25.
Osobiście jestem za tym ostatnim, jako że najcieplej, łatwo będzie znaleźć parasolki, a i na podłodze nie będzie nam zimno. Co Wy na to? Myślę, że warto coś ustalić już teraz i wstępnie zarezerwować sobie termin w ŚKF-ie. Poza tym warto by było rozpisać jakiś PLAN. |
|
|
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 12 Styczeń 2010, 23:07
|
|
|
Jak nie, jak tak....?
U mnie wiele chęci, ale rzeczywistość potrafi to zweryfikować.
25 maja mój Starszy Syn ma urodziny (bez. bez. bez), ale 24 może być;-) |
_________________ |
| |
|
|
|
 |
Krasnola
Kochanica Kora

|
|
|
|
 |
Lu-Tze
VIP

|
Wysłany: 22 Luty 2010, 10:58
|
|
|
| bardzo bym chciał się załapać na spotkanie. i w sumie to miejsce i czas dowolne, chyba, że coś w robocie wypali nagle. planujmy - może się uda. |
_________________ Too old to Rock'n'Roll,
too young to die
|
|
|
|
 |
bele

|
Wysłany: 5 Marzec 2010, 21:14
|
|
|
Ja bym też chciał się z chęcią załapać, więc dajcie znać co ustalicie. W marcu odpada, bo jadę do Wrocławia na weekend. W kwietniu oprócz świąt mam zawalony 16-18 marca, bo Komiksowa Warszawa, którą pośrednio organizuję, więc wypada mi być.
Trochę staram się jeździć teraz, więc jeśli organizowalibyście to w maju (gdzie tak btw?) to moze dałbym radę jakoś tam zahaczyć. Who knows? |
_________________ may you live in interesting times. |
|
|
|
 |
Aida
Moderator
|
Wysłany: 26 Marzec 2010, 19:57
|
|
|
Maj jest dobry, kwiecień mam wyjazdowo-seminaryjny, ale na maj na razie chyba nic. |
_________________ Sa o Roma babo, e bakren chinen, a me chorro, dural vesava.
Sa me amala oro kelena, oro kelena, dive kerena.
Ediwado babo, amenge bakro, sa o Roma babo, e bakren chinen.
Sa o Roma babo babo, sa o Roma o daje, sa o Roma babo babo, sa o Roma daje. |
|
|
|
 |
|
|