|
V Spotkanie Forumowe [25-26 04 2009] |
| Autor |
Wiadomość |
Krasnola
Kochanica Kora

|
|
|
|
 |
settler
Administrator

|
Wysłany: 9 Kwiecień 2009, 18:58
|
|
|
| Mam pytanie, czy ktos rozwazyl moja propozycje, aby spotkanie rozpoczac w piatek wieczorem? Bo jakby nie bylo ekipa polnocna musi zaplanowac sobie ten dzien, a tym bardziej nocleg. Nie kazdy ma tak latwo, ze w 3h jest na spotkaniu... |
_________________ Gehenna: ciekawe czego to centrum ten Żółwin
Gehenna: chyba kołchozu |
|
|
|
 |
Saviq

|
Wysłany: 10 Kwiecień 2009, 11:23
|
|
|
| Nie każdy też ma ochotę wpadać w wir wydarzeń po 3h smażenia w aucie. My (nas 5) będziemy w piątek, więc spotkanie wieczorem zdecydowanie ma sens (o czym Keyff już pisał). |
_________________ 42! |
|
|
|
 |
Uboot
Moderator

|
Wysłany: 10 Kwiecień 2009, 11:56
|
|
|
Sporo osób zatem będzie w ten piątek.
Pewniacy to Agata, Gehenna, Settler, ja i "Wasza piątka" to już 9 osób.
Jeszcze +/- z 4 osoby i jest już niezła grupka. |
|
|
|
 |
settler
Administrator

|
Wysłany: 10 Kwiecień 2009, 14:38
|
|
|
| Saviq napisał/a: | | Nie każdy też ma ochotę wpadać w wir wydarzeń po 3h smażenia w aucie. |
Jesli jest ktos taki, to po co w ogole przyjezdza na spotkanie, jesli go nie chce? Zreszta gdyby nie znaczna roznica finansowa to bym z checia zamienil te 10h w pociagu na 7h w samochodzie.
W kazdym razie, trzeba podjac decyzje, bo dla nas jest to problem logistyczny. |
|
|
|
 |
LeeLa

|
Wysłany: 10 Kwiecień 2009, 14:51
|
|
|
Chcecie w ten piątek robić po prostu spotkanie integracyjne w jakimś miejscu, czy macie jakieś inne konkretne plany, typu rozmowa o niewydanych książkach albo wspólne oglądanie okładek? |
_________________ "me have feeling you only have books" |
|
|
|
 |
Saviq

|
Wysłany: 10 Kwiecień 2009, 14:57
|
|
|
| settler napisał/a: | Jesli jest ktos taki, to po co w ogole przyjezdza na spotkanie, jesli go nie chce? Zreszta gdyby nie znaczna roznica finansowa to bym z checia zamienil te 10h w pociagu na 7h w samochodzie.
W kazdym razie, trzeba podjac decyzje, bo dla nas jest to problem logistyczny. |
Kurde chyba się nie zrozumieliśmy... albo nie doczytałeś do końca... Wyrażę się może dokładniej:
Nie każdy też ma ochotę wpadać w wir wydarzeń zaraz po 3h smażenia w aucie, dlatego my (nas 5) będziemy w piątek, więc spotkanie wieczorem zdecydowanie ma sens (o czym Keyff już pisał). |
_________________ 42! |
|
|
|
 |
Uboot
Moderator

|
Wysłany: 10 Kwiecień 2009, 15:03
|
|
|
| settler napisał/a: | | Jesli jest ktos taki, to po co w ogole przyjezdza na spotkanie, jesli go nie chce? |
Patrz nowy post Saviqa Seciu i się nie unoś.
Uśmiałem się po paszki. |
|
|
|
 |
settler
Administrator

|
Wysłany: 10 Kwiecień 2009, 15:27
|
|
|
| Saviq napisał/a: | | Kurde chyba się nie zrozumieliśmy... albo nie doczytałeś do końca... Wyrażę się może dokładniej: |
To ty mnie nie zrozumiales. Nie miales brac tego do siebie. Ja zrozumialem cie w 100% bo wiem, ze z wami nie ma takiego problemu.
| Uboot napisał/a: | | Patrz nowy post Saviqa Seciu i się nie unoś. |
Kolejny co nie zrozumial...
A mialem napisac w tamtym poscie, ze oczywiscie sie to do nich nie odnosi, bo sa normalni i zawsze chetni to dzialania. |
|
|
|
 |
nanom

|
Wysłany: 20 Kwiecień 2009, 23:05
|
|
|
ech
praca nie radość, ale z czegoś żyć trzeba. Dostałem zlecenie. Duże. I na tyle bliski deadline, że zostałem skutecznie wyłączony z jakiegokolwiek życia towarzyskiego na okres najbliższych dwóch tygodni. Przykro mi niezmiernie, ale nie ma mowy, żebym pojawił się na zlocie
Więc w ramach prezentu urodzinowego życzę sobie obszernej relacji i duużo zdjęć |
_________________ stalowe ostrze twojego miecza
tysiące głów kruszy i tnie
niewinna krew, tysiące ciał
twój okrzyk śmierci grzmi:
GIŃ PSIE !!!! |
|
|
|
 |
Krasnola
Kochanica Kora

|
|
|
|
 |
ciacho00

|
Wysłany: 23 Kwiecień 2009, 20:37
|
|
|
| Ja sie zjawie, ale dopiero w niedziele, koło godz. 11 |
|
|
|
 |
Uboot
Moderator

|
Wysłany: 23 Kwiecień 2009, 21:07
|
|
|
| Cytat: | | Ja sie zjawie, ale dopiero w niedziele, koło godz. 11 |
Ale zdajesz sobie sprawę, że ok 11 zaczną się pierwsze ucieczki ludu Północy z ŚKFu? Spotkanie chylić będzie się ku zachodowi.
A propos. Uboot dojedzie na spotkanie w sobotę ok 13.00. Coś mi się tam w pracy pomerdało i muszę iść wyrabiać PKB w piątek jeszcze. |
|
|
|
 |
ciacho00

|
Wysłany: 23 Kwiecień 2009, 21:09
|
|
|
| Uboot napisał/a: | | Spotkanie chylić będzie się ku zachodowi. |
Nie szkodzi. Priorytet to Sapkowski, na spotkanie wpadne dlatego, że akurat będę w Okolicy i głupio nie zahaczyć |
|
|
|
 |
Vanti
Moderator

|
Wysłany: 24 Kwiecień 2009, 12:47
|
|
|
Cholera mnie bierze, bo planowałem tym razem się pojawić na spotkaniu, ale niestety nie dam rady Jednak będę z Wami duchowo (jak zwykle, chciałoby się rzec). Liczę na jakąś relację i duuużo zdjęć
[ Komentarz dodany przez: Agata_G: 24 Kwiecień 2009, 13:50 ]
Czemu mnie to nie dziwi? |
|
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 24 Kwiecień 2009, 16:30
|
|
|
Biorąc pod uwagę fakt, iż - odpukać - zamierzam się zjawić w sobotę, proszę o informację co do punktu zbornego forumowiczów, żeby nie powiedzieć Uliczników;)
Aha, Tobiasza nie zabieram, bo rozwaliłby imprezę. Tym samym przybędę jedynie z psem, który znajdzie schronienie u mojej Siostry, która mieszka w okolicy. Rozważam przyjazd samochodem, ale to się wiąże z postawieniem kreski na parasolkach w wersji czynnej. Tak czy siak - mam nadzieję zobaczyć Wasze .... roześmiane;-) |
_________________ |
|
|
|
 |
settler
Administrator

|
Wysłany: 24 Kwiecień 2009, 16:52
|
|
|
| Patrz temat z konkrejtami. |
|
|
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 24 Kwiecień 2009, 17:09
|
|
|
| jeżeli dobrze rozumiem - spotykamy się gdzieś w MDK-u o godzinie bliżej niesprecyzowanej, ale przed 13:00? |
_________________ |
|
|
|
 |
settler
Administrator

|
Wysłany: 24 Kwiecień 2009, 17:35
|
|
|
| Tez tak to rozumiem. |
|
|
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 26 Kwiecień 2009, 00:11
|
|
|
| Przed chwilą wróciłem i powiem, że było bardzo sympatycznie. Fajne dyskowe rozmowy, a test dla jedynych sześciu uczestników morderczy. Zwyciężczyniom gratuluję jeszcze raz. Pytania były tendencyjne (do do Krasnoli). Świetny koncert KorBandu. Aż dziw, że można tak fajnie zagrać dla garstki ludzi. Muzyka AL na żywo bardzo mi się podobała. Pierwszy raz grałem w Mafię i bardzo mi się podobało. Teraz sączę ten napój co go sobie jako Troll przyniosłem do jaskini i jest dobrze;-) |
_________________ |
|
|
|
 |
|
|