Przesunięty przez: Krejt 7 Maj 2006, 12:47 |
PTerry w Warszawie |
| Autor |
Wiadomość |
settler
Pirat Rabarbar

|
Wysłany: 2 Czerwiec 2004, 20:54
|
|
|
dobra, to jak by byla mozliwosc to tez moznaby 4-tego zorganizowac kolejke (jak w Krakowie) - i my oczywiscie na samym poczatku (Qbajak, w razie czego wpisz "1. ekipa forumowa" )
a kolejna sprawa to aparat, tzn kto wezmie? w najgorszym wypadku moge zabrac jakis idioten camera i kupic po drodze film |
_________________ Gehenna: ciekawe czego to centrum ten Żółwin
Gehenna: chyba kołchozu |
|
|
|
 |
Aida
Gość
|
Wysłany: 2 Czerwiec 2004, 21:48
|
|
|
| Ja wezmę jedną "idiotkę", mam tam już 2 zdjęcia Terrego z 1.VI. Do tego mam zapasowy film 400, jakoś pójdzie... |
|
|
|
 |
settler
Pirat Rabarbar

|
Wysłany: 3 Czerwiec 2004, 06:34
|
|
|
A ja wczoraj wymyslilem, ze zapytam o Lewtona, czy bedzie o nim ksiazka . |
_________________ Gehenna: ciekawe czego to centrum ten Żółwin
Gehenna: chyba kołchozu |
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 3 Czerwiec 2004, 14:05
|
|
|
oto moje pytanak ktore nie przeszly na chacie
1.(ze to nie przeszlo to sie nie dziwie - po prostu niewygodne politycznie ;P) Jest Pan nadzwyczaj płodnym autorem - ¶rednio 1 ksi±żka na pół roku. Czy nie spotyka się Pan z opiniami, że taka płodno¶ć wymuszana jest poprzez zawarte kontrakty i ile jest w tym prawdy.
2.(juz raczej nie pytanie a proba polemiki na teama ZM, napisane po odpowiedzi PTerrego na moje pytanie o tej ksi±żce)No tak ale jest znacznie bardziej brutalne niż pozostałe Pana ksi±żki, powiedziałbym też, że powaga tej pozycji jest znacznie bardziej uwypuklona niż pozostałych gdzie różne głęboki tre¶ci schowane s± dopiero pod grubym płaszczem humoru
3.(kolejne pytanie za ciosem tym razme na odpowiedz udzielna na pytanie Ejki odnosnie wymykanie sie bohaterow SD spod piora pisarza)Czy te "systemy" natchnęły Pana do napisania Nauki ¦wiata Dysku
4.Zadziwiaj±cy Maurycy, "Wee Free Men" i "A Hat Full of Sky" to pozycje osadzone w ¦D ale nie Dysku do jakiego jest¶my przyzwyczajeni... czy ten "cykl" ksi±żek to próba stworzenia czego¶ nowego czy może nieudana próba ucieczki przed ¦D
5.(po pytaniu o ¦mierci na chatcie) Jesli chodzi o ¦mierć - czy zamierzał go Pan stworzyć jako jednego z najbardziej "ludzkich" bohaterów ¦wiata Dysku, czy jest to po prostu paradkosalny zbieg okoliczno¶ci?(to pytanie slalaem 2 razy jako ze za pierwszym poprzez konstrukcje zdania zgubił mi sie sens)
6.(i ostatnie dosc glupie... ale bylem tak zdesperowany ze puszczaja glupie innych ze wolalem glupie swoje )W jednym z wywiadów przeczytałem że był Pan rzecznikiem prasowym kilku elektroni atomowych... wyrazie się Pan o nich żartobliwie: "To niepewne posada - one ci±gle wybuchaj±" Czy w ten sposób narodziała sie Gildia Alchemików?
Re Settler, Vanti: jak ktorys mi sie spyta o film/gre albo o inne gumowe kaczki ze Swiata Dysku to udusze wlasnorecznie
postaram sie jeszcze cos powymyslac, ale jak znam zycie to najlepsze pytania przyjda mi do glowy podczas konferencji |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
|
|