Przesunięty przez: Krejt 7 Maj 2006, 12:47 |
PTerry w Polsce |
| Autor |
Wiadomość |
settler
Pirat Rabarbar

|
Wysłany: 14 Kwiecień 2004, 15:34
|
|
|
| człek z Proszynskiego, ze info ukaze sie na ich stronce, kiedy bedzie w danym miescie |
_________________ Gehenna: ciekawe czego to centrum ten Żółwin
Gehenna: chyba kołchozu |
|
|
|
 |
Antrajk

|
Wysłany: 14 Kwiecień 2004, 17:29
|
|
|
Aidus, ty mi sie nie odwazysz do W-wy wyemigrowac prawda? |
_________________ Antrajkus Masterus Koderus stapajacy Na Glinianych Nogach, Arcykaplan Pomniejszych Bostw, Honorowy czlonek Strazy Miejskiej Ankh-Morpork, ulubieniec patrycjusza, itp etc |
|
|
|
 |
Aida
Gość
|
Wysłany: 14 Kwiecień 2004, 20:22
|
|
|
Ciemu? 25 kilometrów... |
|
|
|
 |
Antrajk

|
Wysłany: 15 Kwiecień 2004, 13:18
|
|
|
No dobra, mozesz jechac /me usmiecha sie laskawie
(slowem wyjasnienia: znam juz dwie fanki TP uzywajacego nicku Aida, co polaczone z brakiem rejestracji na forum wprowadza pewien chaos do mojej malej dzieciecej glowki ;P) |
_________________ Antrajkus Masterus Koderus stapajacy Na Glinianych Nogach, Arcykaplan Pomniejszych Bostw, Honorowy czlonek Strazy Miejskiej Ankh-Morpork, ulubieniec patrycjusza, itp etc |
|
|
|
 |
Skonto

|
Wysłany: 15 Kwiecień 2004, 20:13
|
|
|
Zaleciało South Parkiem |
_________________ H20, CO2, KSG, ET - rzeczy do życia niezbędne!! |Uuk! - cała prawda o życiu |
|
|
|
 |
Aida
Gość
|
Wysłany: 18 Kwiecień 2004, 12:37
|
|
|
Bosze, niech kto¶ wreszcie wszystkim wyja¶ni, że ja to ja a nie ona. A w ogóle to nie ja tu plagiat popełniam. |
|
|
|
 |
Antrajk

|
Wysłany: 18 Kwiecień 2004, 12:40
|
|
|
Aida to sie zarejestruj i daj se to w sygnaturce )
no i dodatkowa motywacja: jesli tamta aida by zaczela uzywac tego forum, i sie zarejestrowala to dla ciebie juz bedzie za pozno
re down:
Nie expie. Nawet nie zrobilem specjalnej notki zeby ci o tym powiedziec, o ! |
| |
|
|
|
 |
Aida
Gość
|
Wysłany: 19 Kwiecień 2004, 09:57
|
|
|
I co chłopaki? Stanie kto¶ w mojej obronie? |
|
|
|
 |
Skonto

|
Wysłany: 19 Kwiecień 2004, 12:41
|
|
|
No nie wiem, Antrajk zaczyna mówić logicznie! (sic ) |
_________________ H20, CO2, KSG, ET - rzeczy do życia niezbędne!! |Uuk! - cała prawda o życiu |
|
|
|
 |
Black Dagger

|
Wysłany: 19 Kwiecień 2004, 12:47
|
|
|
| Antrajk, o rejestracji Aidy pisz w odpowiednim temcie(''Dlaczego Aida nie chce się zarejestrować''). Coraz więcej expisz, Antrajk. |
|
|
|
 |
Vanti
Moderator

|
Wysłany: 19 Kwiecień 2004, 14:42
|
|
|
| Jak tak dalej pojdzie z expieniem, to co niektorzy moga stac sie niezbyt przyjemni... |
|
|
|
 |
Black Dagger

|
Wysłany: 20 Kwiecień 2004, 11:39
|
|
|
| Na przyklad nastepne ostrzezenie... |
|
|
|
 |
Skonto

|
Wysłany: 20 Kwiecień 2004, 14:44
|
|
|
Przepraszam, że tak trochę off-topic, ale czy powyższe posty odosz± się się również do mnie? |
|
|
|
 |
Aida
Gość
|
Wysłany: 23 Kwiecień 2004, 20:03
|
|
|
| "Na Konkrecie, podczas spotkania z Piotrem Cholew±, padła konkretna data wizyty Terry´ego Pratchetta w stolicy : 4 czerwca." (http://www.valkiria.net/WiescMore.asp?ID=7537) |
|
|
|
 |
Vanti
Moderator

|
Wysłany: 24 Kwiecień 2004, 10:31
|
|
|
No to cos juz wiadomo. Teraz tylko pozostaje mi sie modlic, bym nie mial zadnego examinu w tym dniu... |
|
|
|
 |
Słupek
VIP

|
Wysłany: 7 Maj 2004, 20:53
|
|
|
Ach, gdyby PTerry wpadł do Trójmiasta, to bym jechał, a tak... Wawa za daleko, a inne miasta.... |
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer |
|
|
|
 |
Skonto

|
Wysłany: 9 Maj 2004, 16:25
|
|
|
Dla mnie ok byłoby Trójmiasto - tylko 200 km |
|
|
|
 |
Słupek
VIP

|
Wysłany: 9 Maj 2004, 20:37
|
|
|
Ciesz się, że nie mieszkasz tam gdzie ja. Nawet do Gdańska mam daleko. Żeby przedstawić moj± sytuację zamieszczam mapkę
http://www.pilot.pl/index...d=97194&lang=pl
W Pratchetty zaopatruję się przede wszystkim w necie. Chociaż w księgarni w Kartuzach też kilka jest (a jak się poprosi, to zamówi±- kiedy¶) |
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer |
|
|
|
 |
Antrajk

|
Wysłany: 10 Maj 2004, 06:10
|
|
|
Hyh nie narzekaj, ja do krakowa mam ponad 80 kilometrow - ale co to dla prawdziwego fana?
Nikt nie wie w jakie dni bedzie w innych miastach Pterry? /me bedzie pewnie musial naklonic rodzicow ze opuscic 1 dzien szkolny to nic takiego i chcialby juz powoli zaczynac |
|
|
|
 |
Vanti
Moderator

|
Wysłany: 10 Maj 2004, 21:33
|
|
|
Dzisiaj wracajac do domku zauwazylem plakat reklamujacy tournee PTerryego po Polsce. I co sie okazalo? W stolicy Mistrz bedzie az dwa razy! 1 czerwca czat na WP + spotkanie prasowe i podpisywanie ksiazek w Empiku Megastore Junior na Marszalkowskiej w godzinach popoludniowych (cosik kolo 16:00), a 4 czerwca spotkanie i podpisywanie ksiazek w auli Politechniki w godzinach wczesno popoludniowych (cosik kolo 13:00). JAk inne miasta nie wiem, bo tylko tyle zdarzylem zapamietac |
|
|
|
 |
|
|