Zamknięty przez: Keyff 15 Maj 2006, 15:28 |
konwent raz jeszcze |
| Kiedy? |
| Weekend pod koniec maja |
|
3% |
[ 1 ] |
| Weekend na początku lipca |
|
34% |
[ 9 ] |
| Weekend na koniec sierpnia |
|
57% |
[ 15 ] |
| Weekend na koniec września |
|
3% |
[ 1 ] |
|
| Głosowań: 1 |
| Wszystkich Głosów: 26 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Keyff
Moderator

|
Wysłany: 24 Marzec 2004, 15:06 konwent raz jeszcze
|
|
|
tak się zastanbawiamy kiedy by go zorganizować, tym razem rozszerzylibyśmy program konwentu o grę w GURPSa, czyli oprócz gier w Okalecz pana cebulę, rzutek, IQ-FLAT-WORLD, projekcji multimedialnych (filmy animowane) i karaoke...
Impreza odbyłaby się w sobotę. Zaczęlibysmy o 16:00 i skończyli powiedzmy jakoś fajnie w środku nocy np. o 4:00, żeby móc potem rytualnie sę zatoczyć po pijaku do rowu i obudzić się nad ranem "Laaskaaa maaaagaa...." |
|
 |
settler
Administrator

|
Wysłany: 24 Marzec 2004, 15:18
|
|
|
dla mnie, albo poczatek lipca, albo koniec sierpnia i wtedy bedzie szansa, ze wybiore sie w ta wielka podroz |
_________________ Gehenna: ciekawe czego to centrum ten Żółwin
Gehenna: chyba kołchozu |
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 24 Marzec 2004, 22:27
|
|
|
koniec maja odpada jako ze PTerry sie u nas pokazuje
lipiec i sierpień moga być tyle ze w lipcu ludzie moga powyjezdzac i nie miec okazji pojawienia sie na konwencie a pod koniec sierpnia to czesc zapewne pozostanie bez grosza przy duszy wiecd tez moze byc ciezko
z kolei we wrzesniu Ci co maja daleko i sie ucza moga tez miec nie male klopoty z pojawieniem sie |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
Keyff
Moderator

|
Wysłany: 24 Marzec 2004, 22:31
|
|
|
| no to z tego wynika, że ten początek lipca najlepszy... bo się przynajmniej ludzie będą mogli zdecydować, czy sobie jakos inaczej nie rozłożyć wyjazdów, żeby się wybrać. |
|
 |
J.Wędrowycz [Usunięty]
|
Wysłany: 25 Marzec 2004, 09:54
|
|
|
Z tym lipcem sie zgadzam - obsada imprezy też chce sobie zaplanować jakieś wakacje w pobliżu Osi naprzykład... |
|
|
|
 |
Krejt
Administrator

|
Wysłany: 25 Marzec 2004, 14:35
|
|
|
| Na kolejnym konie mam (w końcu) zamiar się pojawić. Tyle że najbardziej pasowałby mi dowolny weekend sierpnia. Maj odpada (ze względu na nadchodzącą sesję, w lipcu wyjeżdżam na zachód dorobić nieco, wrzesień rezerwuję na ewentualne poprawki sesyjne). |
|
|
|
 |
settler
Administrator

|
Wysłany: 25 Marzec 2004, 15:23
|
|
|
ale jak mi sie wydaje wiekszosci pasuje poczatek lipca
mozesz przypomniec, gdzie sie to odbywa?? Wroclaw??
mam pytanie, wstepnie kto by sie z forumowiczow tam pojawil (jesli terminem bylby poczatek lipca) ? |
|
|
|
 |
Keyff
Moderator

|
Wysłany: 25 Marzec 2004, 16:13
|
|
|
| poczekaj chwilę, daj się ludzim wypowiedzieć, tak Wrocław, terminy uzgodnimy, bardzo nam zalezy, żeby się jak najwięcej zjechało Ankh-Morporkowych uliczników ;P |
|
 |
Keyff
Moderator

|
Wysłany: 30 Marzec 2004, 07:47
|
|
|
hmm - byłbym bardzo wdzięczny, gdyby odwiedzające to miejsce osoby głosowały - bo w ciągu 2-3 tygodni trzebaby podjąć jakąś decyzję |
|
 |
Aida
Gość
|
Wysłany: 31 Marzec 2004, 13:13
|
|
|
Wędrowycz! W pobliżu osi, to w zimę! W zimę! |
|
|
|
 |
J.Wędrowycz [Usunięty]
|
Wysłany: 31 Marzec 2004, 20:47
|
|
|
EEE tam... każde miejsce jest dobre po odpowiedniej ilości bimberku
a poza tym to ja już tęsknię za zimą - na nartach w tym roku nie jeździłem, rybek pod lodem na dynamit nie łapałem... |
|
|
|
 |
Skonto

|
Wysłany: 13 Kwiecień 2004, 18:19
|
|
|
| Chyba najlepszym terminem byłby koniec Lipca. Wiem, że dla większości środek wakacji to nienajlepszy pomysł, ale wg. i tak najlepszy |
_________________ H20, CO2, KSG, ET - rzeczy do życia niezbędne!! |Uuk! - cała prawda o życiu |
|
|
|
 |
Antrajk

|
Wysłany: 13 Kwiecień 2004, 18:26
|
|
|
mrauk.. poczatek lipca |
_________________ Antrajkus Masterus Koderus stapajacy Na Glinianych Nogach, Arcykaplan Pomniejszych Bostw, Honorowy czlonek Strazy Miejskiej Ankh-Morpork, ulubieniec patrycjusza, itp etc |
|
|
|
 |
settler
Administrator

|
Wysłany: 13 Kwiecień 2004, 19:43
|
|
|
| Skonto napisał/a: | | Chyba najlepszym terminem byłby koniec Lipca. Wiem, że dla większości środek wakacji to nienajlepszy pomysł, ale wg. i tak najlepszy |
ten argument ma w sobie chyba pewna sprzecznosc
'to co jest nienajlepsze jest najlepsze' |
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 13 Kwiecień 2004, 20:59
|
|
|
settler przeciez to powszechnie znany fakt
a tak btw Keyff co ustalilioście? |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
Keyff
Moderator

|
Wysłany: 28 Kwiecień 2004, 15:13
|
|
|
no mamy drobną aberrację czaso-przestrzenną naszych sił decyzyjnych ale wszystko wskazuje na to, że jednak koniec wakacyji studenckich, czyli kkoniec września. zresztą to o tyle nieistotne, że będziemy zaczynać popołudniu w sobotę i kończyć w niedzielę nad ranem, więc zawsze uda się wrócić przyjezdnym. |
|
 |
SKRP

|
Wysłany: 29 Kwiecień 2004, 16:51
|
|
|
Ja proponuje lipiec gdyż raczej wtedy będę we Wrocławiu. Aha i jeszcze jedno ostrzezenie - jestem przyzwoitym niepełnoletnim młodzieńcem, dlatego też takie rozrywki jak picie/nocne hulanki/późne powroty do domu sa mi niedozwolone Za to nie odpowidam jeszcze przed sądem dla dorosłych |
|
 |
Keyff
Moderator

|
Wysłany: 29 Kwiecień 2004, 16:57
|
|
|
walczymy w tej sprawie jeszcze, ale wszystko wskazuje na pewien dualizm tego konwentu. Część będzie podbywała się w wynajętych pomieszczeniach (bezalholowo itp.) a część w mieszczącej się w tym samym budynklu (tylko w piwnicach ) knajpie.
Poprzednei dwa odbywały się wknajpach, ale miało to też swoje wady. Ale są też zalety dlatego postaramy się to jakoś połączyć. |
|
|
 |
Krejt
Administrator

|
Wysłany: 29 Kwiecień 2004, 16:58
|
|
|
O poprzednich konwentach nic nie mówiono w programie Uwaga!, więc raczej excesów nie zanotowano.
Tak na dobrą sprawę termin wrześniowy mi odpowiada. No i będzie dodatkową motywacją do zaliczenia wszystkiego w pierwszym terminie. |
|
|
|
 |
Black Dagger

|
Wysłany: 29 Kwiecień 2004, 18:05
|
|
|
Ja niestety z nieuwagi głos oddałem na początek lipca, który wogóle mi nie pasuje. Ja dla mnie najlepszy jest sierpien, ale cóż, widzę że z lipcem przegrywa |
|
|
|
 |
|
|