|
IV Spotkanie Forumowe [24-25 V 2008] |
| Kto jest Najbardziej? |
| Kor |
|
48% |
[ 12 ] |
| Kor |
|
24% |
[ 6 ] |
| Kor |
|
28% |
[ 7 ] |
|
| Głosowań: 25 |
| Wszystkich Głosów: 25 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Agata_G
Moderator

|
Wysłany: 17 Kwiecień 2008, 20:04
|
|
|
Nie mam nic do puzzli - przecież sam widziałeś, z jaką ochotą układałam. Teraz układam od nowa wszystkie moje, żeby poćwiczyć przed następnym spotkaniem . Ale tak, jak piszę - puzzle nie wszystkim się podobają, a spotkanie ma łączyć, nie dzielić. No i jednak zajmują strasznie dużo czasu - nie "chwilę". |
|
 |
Uboot
Moderator

|
Wysłany: 17 Kwiecień 2008, 20:18
|
|
|
| Agata_G napisał/a: | | No i jednak zajmują strasznie dużo czasu - nie "chwilę". |
Ja bym ujął to inaczej. Osoby układające puzzle są jakby nieobecne. Niby fizycznie siedzi obok Ciebie Qba, ale myśli jego krążą po puzzlowym Świecie Dysku.
Żeby nawiązać kontakt to trzeba się dosiąść i też układać. |
|
|
|
 |
Krasnola
Kochanica Kora

|
Wysłany: 18 Kwiecień 2008, 08:47
|
|
|
czyli:
PLAN:
- puzzle
- Q&A z PWCem
- być może T***** *****s. (:P)
- zagramy znowu w mafię? W sumie fajne to było
- pizza, albo inne żarło made by Qba
- parasolki,
- minisztuka,
- lotki (o ile Aida coś narysuje),
- konkurs 1 z 7a (Qba),
- kalambury
Czasu pełno do spotkania, a propozycji dużo, to dobrze wróży
Koncepacja:
Agata_G
Krejt
Settler
Krasnola
Gadio
Wawrzyniec
Uboot
Antykoncepcja
Walter
A ja zmieniłam zdanie, bo prawdopodobnie pojadę sobie w piątek do Krakowa (kurczę, to prawie jak plagiat ) spotkać się ze znajomymi z innego forum, a więc jednak koncepcja
Jeszcze co do planu: póki co ze świeżych planów, to jedynie konkurs Qby...
I kilka osób z Poznania chce jechać też, jestem ciekawa co z tego wyjdzie i czy nie skończy się tak jak ostatnio, więc póki co ich nie deklaruję |
_________________ Nie daj się zwieść polskim producentom cyckonoszy! Sprawdż swój PRAWDZIWY rozmiar! |
|
|
|
 |
Uboot
Moderator

|
Wysłany: 18 Kwiecień 2008, 10:12
|
|
|
Pytanie o chętkę na gadgety wyślę jak już dostaniemy projekt od Belego. Grafika na pewno będzie genialna, ale nie chcę Wam wciskać kota w worku. ^_^
Później będzie na mnie. |
|
|
|
 |
bele
Moderator

|
Wysłany: 18 Kwiecień 2008, 13:25
|
|
|
Ok, mnie na 100% nie będzie Gdybym dostał pracę, to były by jakieś fundusze, ale niestety pracę zabrała mi jakaś pani negocjowalnego afektu, wdzięcząca się na ulicy, w szczególności przy takim czy innym zakręcie lub pod latarnią bez szkoły (to nie żart, wybrali kogoś kto nie studiuje ). Maybe next time.
Grafikę dostaniecie po weekendzie, bo mam szkołę, a już mam ogólnie luźniej z pracami, wiec juz zacząłem szkicować. Jeśli będę miał coś konkretnego dzisiaj to dam znać.
edit by Qba |
_________________ may you live in interesting times. |
|
|
|
 |
Sayoko
VIP

|
Wysłany: 19 Kwiecień 2008, 21:36
|
|
|
Ja nie wiem, co ja takiego zrobiłam światu, że jest taki złośliwy, ale coś chyba musiałam.
Przy każdym spotkaniu obiecuję sobie, że na następne pojadę. Pojadę jak nie wiem co, absolutnie pojadę.
No ale nie pojadę. 25 maja to pierwszy dzień zielonej szkoły. Cholera, wszystko się na mnie uwzięło. Za każdym razem BARDZO chcę jechać i za każdym razem się nie udaje |
_________________ space may be the final frontier
but it's made in a Hollywood basement |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 20 Kwiecień 2008, 19:05
|
|
|
| Bywa. |
|
|
|
 |
ciacho00

|
Wysłany: 21 Kwiecień 2008, 00:06
|
|
|
To drugi post kora w dzisiejszym dniu który jest albo chamski albo po prostu niepotrzebny. Mości Korze, jesli miewasz jakieś problemy to zostaw je dla siebie a nie odreagowuj na Bogu ducha winnych użytkownikach. |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 21 Kwiecień 2008, 09:03
|
|
|
lol
[ Komentarz dodany przez: Krejt: 21 Kwiecień 2008, 09:10 ]
W pierwotnej wersji posta było "Daj mi osta lol".
No to lecim. |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 21 Kwiecień 2008, 10:21
|
|
|
| mój tajny agent w Prószku napisał/a: |
Postraram sie tym razem dotrzec, o ile nie bede musiala wczesniej jechac do
Rzymu na festiwal literatury...
A nie jestem za stara do Waszego towarzystwa? Mam 33 lata |
Odpisałem, że to taki wiek, że już szukamy jakiegoś solidnego krzyża i kołków na allegro, bo tego jeszcze na spotkaniu nie było |
|
|
|
 |
Aida
|
Wysłany: 22 Kwiecień 2008, 16:57
|
|
|
Sie mi pół wątka uciekło. Zapisuję się na kubasek.
Jak zwykle będę wiedzieć w ostatniej chwili termin jest mi obojętny tym razem, najwyżej będę krócej, byleby mnie ktoś zmotoryzowany podrzucił tradycyjnie do ŚKFa.
Jak Wam czego potrzeba od Aidy na spotkanie to się mejlujcie! |
_________________ Sa o Roma babo, e bakren chinen, a me chorro, dural vesava.
Sa me amala oro kelena, oro kelena, dive kerena.
Ediwado babo, amenge bakro, sa o Roma babo, e bakren chinen.
Sa o Roma babo babo, sa o Roma o daje, sa o Roma babo babo, sa o Roma daje. |
|
|
|
 |
settler
Administrator

|
Wysłany: 22 Kwiecień 2008, 23:21
|
|
|
Poniewaz czas na jakies ustalenia, to podsumuje i tylko Walter byl w koncu za antykoncepcja, wiec mysle, ze mozemy rozpoczac klasycznie, czyli kolo 12 w sobote (24.05) oficjalnie startujemy.
Co do planu to na pewno bedzie powtorka sprawdzonych punktow. Czyli bedzie pizza i parasolki. Chyba ostatnio wszystkim podobala sie mafia, wiec mysle, ze nie bedzie problemu ze znalezieniem chetnych do gry. Jesli grupa scenarzystow sie zbierze i bedzie miala pomysl to moznaby pomyslec nad sztuka, ale nie chce nic obiecywac za innych.
Jesli ktos bylby chetny cos jeszcze przygotowac to nie zastanawiajcie sie, tylko robcie . |
_________________ Gehenna: ciekawe czego to centrum ten Żółwin
Gehenna: chyba kołchozu |
|
|
|
 |
Lukasch89

|
Wysłany: 24 Kwiecień 2008, 19:18
|
|
|
Niestety ponownie nie będę mógł się zjawić.... czemu to nie może np. 2 dni potem? Akurat 26 maja mam ostatnią mature (polski ustny... ). maybe next time |
|
|
|
 |
Krejt
Administrator

|
Wysłany: 24 Kwiecień 2008, 20:08
|
|
|
| settler napisał/a: | | Chyba ostatnio wszystkim podobala sie mafia, wiec mysle, ze nie bedzie problemu ze znalezieniem chetnych do gry. |
Jeszcze kalambury, mój drogi emo-adminie. Poprzednim razem były absolutnie rewelacyjne. |
|
|
|
 |
settler
Administrator

|
Wysłany: 24 Kwiecień 2008, 20:35
|
|
|
| Lukasch89 napisał/a: | | czemu to nie może np. 2 dni potem? |
Bys przeczytal temat to byc wiedzial.
Masz blisko to akurat na sobotnie popoludnie moglbys wpasc. Nie musisz nocowac i siedziec z nami do 4 rano. Niektorzy sa w stanie jechac kawal dorgi, zeby przynajmniej chwile byc na spotkaniu, czyli warto.
| Krejt napisał/a: | | Jeszcze kalambury |
Tru, zapomnialem. Kalambury beda. |
|
|
|
 |
Keyff
Moderator

|
Wysłany: 25 Kwiecień 2008, 12:26
|
|
|
to ja jeszcze raz:
ogólnie termin wstępnie pasuje. ale moje życie ostatnio tak wygląda że choćbym chciał napisać ze będę na 100% to i tak może nic z tego nie wyjść.
jak coś to pojawimy się w składzie jak zwykle + Tymon. I będziemy na 100% nocować poza ŚKFem - tak opropos miejsca na podłodze
no i co jeszcze - projektor oczywiście możemy wziąć - jesli coś jeszcze będzie potrzebne też możemy wziąć [tylko nie wiem co]
oczywiście wypada mi uprzedzić i zapytać czy nikomu nie będzie przeszkadzało 6 miesięczne dziecko. Bo różnie to bywa a nie chciałbym aby potem pojawiły się jakieś problemy. |
|
 |
Uboot
Moderator

|
Wysłany: 25 Kwiecień 2008, 16:34
|
|
|
| Cytat: | | oczywiście wypada mi uprzedzić i zapytać czy nikomu nie będzie przeszkadzało 6 miesięczne dziecko. Bo różnie to bywa a nie chciałbym aby potem pojawiły się jakieś problemy. |
A "picce" będzie grzecznie jadło, czy może będzie grymaszenie, że sos nie taki? |
|
|
|
 |
settler
Administrator

|
Wysłany: 25 Kwiecień 2008, 17:22
|
|
|
| Keyff napisał/a: | | czy nikomu nie będzie przeszkadzało 6 miesięczne dziecko |
Chyba odwrotnie, czy my niebedziemy przeszkadzac 6 miesiecznemu dziecku. Ja mysle, ze jesli wy nie widziciew tym problemu to my tymabrdziej. Przyjezdzajcie!
| Uboot napisał/a: | | czy może będzie grymaszenie, że sos nie taki? |
To moja rola.
[ Komentarz dodany przez: Agata_G: 25 Kwiecień 2008, 18:03 ]
STOP!
Piłeś?! Nie pisz!
edit - dowod na to, ze ciagle nie moge sie przyzwyczaic do spacji w laptoku (piszac to zdanie tez mi zjadlo spacje ) |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 26 Kwiecień 2008, 12:43
|
|