|
Inauguracja Spotkań Warszawskich |
| Autor |
Wiadomość |
Ninquelen

|
Wysłany: 27 Maj 2007, 23:55
|
|
|
Ja tak
Jako osoba nowa i nieznana, dostosuję się do terminu. Zresztą i tak całe lato siedzę w mieście, a jeśłi będę wybywac, to na krótko. Jestem więc zainteresowana
[ Komentarz dodany przez: Aida: 28 Maj 2007, 14:56 ]
Co "tak dobrze?" |
_________________ Tyle jest tego, co nie znajduje sobie miejsca ani latem, ani jesienią, ani na wiosnę. To wszystko, co jest nieśmiałe i zagubione. Niektóre rodzaje nocnych zwierząt i tacy, którzy nigdzie nie pasują i w których nikt nie wierzy…Trzymają się na uboczu przez cały rok. A potem, kiedy jest spokojnie i biało i kiedy noce stają się długie a wszyscy posnęli snem zimowym-wtedy wychodzą.
 |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 27 Maj 2007, 23:58
|
|
|
| QbaJak napisał/a: | Chłopaki, tu na prawdę próbuje się coś zorganizować... |
| Gadio napisał/a: | | Bo tu się mówi o Warszawie, a jak Kor chce zrobić spotkanie nadmorzowe, to niech sam zacznie temat. Tu się mówi o Warszawie. |
| Aida napisał/a: | | Tylko nie zaczynajcie znowu! |
komentarz Kora, który się nie mógł powstrzymać: weźcie wyluzujcie! Czasami trzeba coś przeczytać z przymróżeniem oka. Heloooo, it's Kor, You know?
Ech, czy gdzieś do tej pory nie było Kora? No chyba tylko na ślubie Keyffa, bo mnie zmogła choroba. Ale jak już przyjadę, jak akurat będę mógł, to szykuj Qba jakieś spanie, bo mi się nie opłaca wracać Poza tym mnie z Qbą czeka ściśle tajna narada
A co do morzowego spotkania, to po prostu jak będę jechał w tym roku nad morze, to zahaczę o Seta, albo Hennę, albo o U, mówiąc kolokwialnie, zwalę się im na bezczelnie na chatę, jakem moderator i tyle Jakbyś mieszkał nad morzem Gadio, też byłbyś zagrożony. Może nie będzie to wyczyn ala Makles style, ale zawsze cuś |
|
|
|
 |
beladonna
VIP

|
Wysłany: 28 Maj 2007, 08:20
|
|
|
Tak przy okazji kwestii organizacyjnych
To biorąc pod uwagę, ze w tym zakichanym mieście czasem dość trudno znaleźć jakieś miejsce do zainstalowania większej grupy, proponuję zwrócić uwagę na pewne fakty
Dobrze by było zawczasu ustalić i zaklepać miejscówkę.
Inna rzecz, że pierwszy termin jaki podał Qba, to Janki... Fajnie by było wylądować na barkach na Wiśle, bo prawdopodobnie wtedy będzie dość spora impreza na Podzamczu, a ze statku będzie fajnie wszystko obserwować
To taka moja mała propozycja
Co do możliwości noclegu, to jeśli ktoś ma chęć na pobudkę około 6 rano to zapraszam, jakiś kąt sie znajdzie |
_________________ Nie trzeba umieć grać w szachy, żeby umiejętnie rozstawiać pionki
http://beladonna.posadzdrzewo.pl/
 |
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 28 Maj 2007, 08:40
|
|
|
| beladonna napisał/a: | To biorąc pod uwagę, ze w tym zakichanym mieście czasem dość trudno znaleźć jakieś miejsce do zainstalowania większej grupy, proponuję zwrócić uwagę na pewne fakty
Dobrze by było zawczasu ustalić i zaklepać miejscówkę. |
Dlatego najpierw ustalamy termin - trudno cokolwiek zaklepać, na nie wiadomo kiedy. Ponadto jeśli Gadio się zdecyduje, to mamy w grupie jednego "under 18", przez co miejsca niektóre miejsca automatycznie odpadają, ale jakoś damy sobie radę. |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
beladonna
VIP

|
Wysłany: 28 Maj 2007, 09:07
|
|
|
Qbo!!!!
Więc, zatem, toteż, dlatego rzuciłam taką sugestię w kwestii pierwszego podanego przez Ciebie terminu. Miejsce na barkach rozwiązałoby problem nieletniości Gadia
I podejrzewam, że w ciągu najbliższych dwóch tygodni sytuacja się wyklaruje i będzie jasne KIEDY! To będzie trochę czasu na ustalenie miejsca, bo chyba sam wiesz, że włóczenie się od knajpy do knajpy w poszukiwaniu miejsca, to raczej średnia przyjemność |
_________________ Nie trzeba umieć grać w szachy, żeby umiejętnie rozstawiać pionki
 |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 28 Maj 2007, 09:16
|
|
|
Kurde, właśnie się skapnąłem, że praktycznie jedyny termin, kiedy w czerwcu nie będę mógł przyjechać to od 23 do 30 czerwca U nas są wtedy Dni Mstowa, które współóorganizuję i kurczę muszę być na miejscu. Ech... |
|
|
|
 |
beladonna
VIP

|
Wysłany: 28 Maj 2007, 09:22
|
|
|
Oj Kor
Niedługo to Qbie pozostaną do towarzystwa latem Emeryci ze Srebrnej Ordy i Matka Polka |
 |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 28 Maj 2007, 09:29
|
|
|
| beladonna napisał/a: | | Niedługo to Qbie pozostaną do towarzystwa latem Emeryci ze Srebrnej Ordy i Matka Polka |
Może mu załatwią kolesiowsko legitkę Srebrnej Ordy |
|
|
|
 |
Gadzinisko
Aniołek Krejta

|
Wysłany: 28 Maj 2007, 13:56
|
|
|
| QbaJak napisał/a: | | Jeśli magiczny przepis w obrębie edukacji szkolnej nie zmienił się odkąd opuściłem mury liceum Gadio kończy naukę 22 czerwca - więc wątpię, że uda mu się wyjechać zaraz następnego dnia, do tego 30 czerwca to jeszcze nie lipiec... Tym samym jeśli uda mu się namówić siostrę to jest nas już 4. |
23 nie, ale wyjeżdżam 24 o 6 rano. Spakuję się i wpadnę do was na jakiś czas. Co do Marty to nie wiem dokładnie. Jak dziś wróci to wyedytuję tego posta. |
|
|
|
 |
Krasnola
Kochanica Kora

|
Wysłany: 28 Maj 2007, 20:13
|
|
|
A czy jeśli jakimś cudem znajdę się w Warszawie pod koniec sierpnia ( co z pewnych względów jest możliwe - wiecie, jakiś Polcon czy co.. ) będą chętni na spotkanie? Tak tylko informuję Czerwiec RACZEJ mi nie pasuje, ale wygląda to podobiennie do tego, co napisał Uboot - jeśli nie wyjadę za granicę, to pewnie przyjadę do was, zabawić się ^^
Ale moja obecność w czerwcu jest jak jeden do stu milionów |
_________________ Nie daj się zwieść polskim producentom cyckonoszy! Sprawdż swój PRAWDZIWY rozmiar! |
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 28 Maj 2007, 21:34
|
|
|
| Krasnola napisał/a: | | będą chętni na spotkanie? |
Z Tobą zawsze
[ Komentarz dodany przez: Aida: 29 Maj 2007, 13:36 ]
no ba! pewnie! |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
Lu-Tze
VIP

|
Wysłany: 29 Maj 2007, 23:39
|
|
|
| sam koniec czerwca - bez problemów. dalej nie wiem, wiele zależy od szefa i rodziny. ale w zasadzie weekendy spędzam na miejscu i dam radę się wyrwać. |
_________________ Too old to Rock'n'Roll,
too young to die
|
|
|
|
 |
Aida
Moderator
|
Wysłany: 30 Maj 2007, 14:40
|
|
|
Weź pociechę! Pójdziemy do Bestmall i pogramy w cymbergaja ("grzybki")! (Ja bardzo lubię!) |
_________________ Sa o Roma babo, e bakren chinen, a me chorro, dural vesava.
Sa me amala oro kelena, oro kelena, dive kerena.
Ediwado babo, amenge bakro, sa o Roma babo, e bakren chinen.
Sa o Roma babo babo, sa o Roma o daje, sa o Roma babo babo, sa o Roma daje. |
|
|
|
 |
Gadzinisko
Aniołek Krejta

|
Wysłany: 4 Czerwiec 2007, 15:04
|
|
|
| Przykra rzecz, ale niestety nie będę mógł przyjść 24. Powód? Już 23 czerwca wyjeżdżam na obóz. |
|
|
|
 |
beladonna
VIP

|
Wysłany: 6 Czerwiec 2007, 15:21
|
|
|
Hmmmm.. No właśnie!! Temat up!!!!!!
Słuchajcie, pora byłaby już teraz zdecydować kiedy to spotkanie i warto by było zdecydować gdzie się lokujemy, ewentualnie zaklepać miejscówkę.
Ktoś ma jakąś ciekawą propozycję???? |
 |
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 7 Czerwiec 2007, 09:15
|
|
|
Hmmm, trochę mnie nie było, ale wiadomo - przedsesyjne urwanie głowy
Z tego co przejrzałem temat, to lista zadeklarowanych:
- Beladonna
- Ninquelen
- Aida
- Apaczyk
- Qbajak
nie mamy jeszcze odpowiedzi od Lu-Tze. W związku z powyższym proponuje 23 czerwca, start godzina 16-17... tylko gdzie?
Bela wspomniała coś o barkach na Wiśle, jak dla mnie może być. Możemy znaleźć też coś na Starym Mieście, bądź wybrać się na Pola Mokotowskie (np. New Bolek) - będzie blisko do metra. Co Wy na to?
Aha, Agatka i Uboot - jeśli w dalszym ciągu przyjeżdżacie - odezwijcie się na PM albo gadu - ustalimy jakieś szczegóły. |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 7 Czerwiec 2007, 09:32
|
|
|
| A nie mogłoby być 22? |
|
|
|
 |
Uboot
Moderator

|
Wysłany: 7 Czerwiec 2007, 09:45
|
|
|
| QbaJak napisał/a: | Aha, Agatka i Uboot - jeśli w dalszym ciągu przyjeżdżacie - odezwijcie się na PM albo gadu - ustalimy jakieś szczegóły. |
Odpowiem tutaj. Mój ostatni egzamin będę miał dopiero 25 czerwca, a Agata jakoś podobnie. Jak by nie patrzeć cała organizacja, czyli przyjazd Agaty do mnie, Warszawa, powrót, odjazd Agaty to trochę dużo. 3 dni z życia studenta.
Także my odpadamy.
Pozostaje nam tylko życzyć Wam miłej zabawy
| Kormaciek napisał/a: | | A nie mogłoby być 22? |
A chcesz po głowie? |
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 7 Czerwiec 2007, 09:50
|
|
|
Kor - do kiedy masz te dni Mstowa? Bo z tego co patrzę wszystkim zadeklarowanym i tak będzie bez różnicy kiedy się spotkamy. A jeśli przesuniemy na 29 lub 30 to i U z Agatką się pojawią.... i Aida nie będzie nas musiała łączyć z prawkiem... i może jeszcze ktoś się pojawi...
edit: 22 dla mnie też może być ale w mało optymistycznej wersji do 17 siedzę na egzaminie... tylko mówię - wszystko zależy od tego jak się do tego ustosunkują już zadeklarowani. |
|
|
|
 |
beladonna
VIP

|
Wysłany: 7 Czerwiec 2007, 10:03
|
|
|
| Podejrzewam, ze od biedy można by było też zaproponować termin jakoś na początku lipca, to może więcej już nas będzie.... to chyba jest weekend 6/7 lipca... Chyba już większość będzie bez żadnych zobowiązań?? |
 |
|
|
|
 |
|
|