Ulice Ankh-Morpork Strona Główna Ulice Ankh-Morpork
Dyskowe Forum Dyskusyjne :: dyskowe.info

/subscribe.phpRSS  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Inauguracja Spotkań Warszawskich 1B
Autor Wiadomość
Lu-Tze 
VIP

Wysłany: 24 Listopad 2010, 14:14   

takie info wychwyciłem w sieci, może to dobra okazja żeby się spotkać?
Cytat:
W najbliższy piątek o godz. 19.00, w warszawskiej klubokawiarni Paradox Cafe odbędzie się spotkanie z Piotrem W. Cholewą, które poświęcone będzie książce „Wolni Ciut Ludzie” T. Pratchetta, w nowym przekładzie autorstwa Cholewy.

Spośród przybyłych wylosujemy 5 książek pt. „Wolni Ciut Ludzie” i tylko wtedy będziecie mieć okazję wzbogacić swój egzemplarz o autograf PeWuCa!

ZAPRASZAMY w piątek, 26 listopada 2010 roku do Paradox Cafe sci-fi & fantasy asylum
Start godz. 19.00
Ul. Jezierskiego 3/5
Warszawa
paradox-cafe.pl

DO ZOBACZENIA!
Załoga Paradox Cafe

QbaJak 
Moderator

Wysłany: 25 Listopad 2010, 12:29   

Niestety ja się nie piszę. Na ten wieczór mam w planach zalewanie się krwią na fotelu dentystycznym z powodu ekstrakcji 2 ósemek. Ostatnie doświadczenia w tym temacie nauczyły mnie, że na kolejne 3 dni nie warto nic planować. Ale gdyby chciało się komuś wybrać do Paradoxu w innym terminie to z chęcią się pojawię.

Ludziom, którzy uczestniczyli w Spotkaniach Warszawskich w Paradoxie, napiszę tylko, że Paradox już jakiś czas temu się przeniósł - a tym samym ulica Jezierskiego nie znajduje się koło ambasady USA tylko obok nowiutkiego stadionu Legii. (To tak tylko, gdyby ktoś nie przeczytał całej notki i zadowolił się samą nazwą knajpy).

Apaczyk 
VIP

Wysłany: 26 Listopad 2010, 11:03   

Kurde, trochę późno się dowiedziałem, dziś już nie dam rady zaplanować logistycznie opieki nad dzieciakami. Szkoda.

Moje Dziewczęta updated!

Odpowiedz do tematu