|
Inauguracja Spotkań Warszawskich 1B |
| Autor |
Wiadomość |
Lu-Tze
VIP

|
Wysłany: 24 Listopad 2010, 14:14
|
|
|
takie info wychwyciłem w sieci, może to dobra okazja żeby się spotkać?
| Cytat: | W najbliższy piątek o godz. 19.00, w warszawskiej klubokawiarni Paradox Cafe odbędzie się spotkanie z Piotrem W. Cholewą, które poświęcone będzie książce „Wolni Ciut Ludzie” T. Pratchetta, w nowym przekładzie autorstwa Cholewy.
Spośród przybyłych wylosujemy 5 książek pt. „Wolni Ciut Ludzie” i tylko wtedy będziecie mieć okazję wzbogacić swój egzemplarz o autograf PeWuCa!
ZAPRASZAMY w piątek, 26 listopada 2010 roku do Paradox Cafe sci-fi & fantasy asylum
Start godz. 19.00
Ul. Jezierskiego 3/5
Warszawa
paradox-cafe.pl
DO ZOBACZENIA!
Załoga Paradox Cafe
|
|
_________________ Too old to Rock'n'Roll,
too young to die
|
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 25 Listopad 2010, 12:29
|
|
|
Niestety ja się nie piszę. Na ten wieczór mam w planach zalewanie się krwią na fotelu dentystycznym z powodu ekstrakcji 2 ósemek. Ostatnie doświadczenia w tym temacie nauczyły mnie, że na kolejne 3 dni nie warto nic planować. Ale gdyby chciało się komuś wybrać do Paradoxu w innym terminie to z chęcią się pojawię.
Ludziom, którzy uczestniczyli w Spotkaniach Warszawskich w Paradoxie, napiszę tylko, że Paradox już jakiś czas temu się przeniósł - a tym samym ulica Jezierskiego nie znajduje się koło ambasady USA tylko obok nowiutkiego stadionu Legii. (To tak tylko, gdyby ktoś nie przeczytał całej notki i zadowolił się samą nazwą knajpy). |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
Apaczyk
VIP

|
Wysłany: 26 Listopad 2010, 11:03
|
|
|
| Kurde, trochę późno się dowiedziałem, dziś już nie dam rady zaplanować logistycznie opieki nad dzieciakami. Szkoda. |
_________________ Moje Dziewczęta!
Moje Dziewczęta updated! |
|
|
|
 |
|
|