Ulice Ankh-Morpork Strona Główna Ulice Ankh-Morpork
Dyskowe Forum Dyskusyjne :: dyskowe.info

/subscribe.phpRSS  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
III spotkanie warszawskie
Autor Wiadomość
QbaJak 
Moderator

Wysłany: 10 Wrzesień 2009, 00:10   III spotkanie warszawskie

Wrzesień, wrzesień, wrzesień...

Koniec wakacji i urlopów, początek szkoły, a co za tym idzie masowe powroty do stolicy, wydłużające się wieczory... no i "spotkania warszawskie" - bo to chyba mniej więcej w tym okresie wypada nam (jak na razie) cykliczne spotkanie :) .

Trochę korzystając z faktu że Paradox Cafe zmienił siedzibę na znacznie większą (nie będziemy się musieli zamartwiać o brak miejsca), trochę że udało mi się poszpiegować forum discworld.pl i dowiedzieć, że oni także organizują spotkanie chciałbym zapropnować datę 19 września.

Tym razem odpuścimy sobie sesję Okalecza Pana Ceblulę, na rzecz przerzucania się rozgotowanym makaronem między stolikami z ekipą discworld.pl, żeby zakończyć regularną bójką na noże, topory i połamane meble próbując wczuć się w klimat Załatanego Bębna.

To tyle. Mam nadzieję, że stali bywalcy (Beladonna, Lu-Tze), nie zawiodą i uda im się pojawić. Podobnie wszyscy inni, którzy pojawili się choć raz i jeszcze inni inni którym nie udało się poprzednio dotrzeć - to na prawdę świetna okazja, żeby sprawdzić z kim na co dzień rozmawiamy za pośrednictwem "klawiatury". Zapraszam do deklarowania się w tym temacie.

Aha, jeszcze jedno, korzystając z faktu, że Zbawiciel ostatnio zarejestrował się na forum, wywołuję go do tablicy, w celu zdania raportu odnośnie planowanej frekewncji ludności z discword.pl ;)

nanom 

Wysłany: 10 Wrzesień 2009, 13:13   

Bardzo dobra myśl jest to.

Na szczęście tym razem żaden koncert mi nie koliduje z podaną datą (Behemoth jest 6 dni później), więc oficjalnie melduję się jako chętny i gotowy do stawienia się na spotkaniu :)
twój okrzyk śmierci grzmi:
GIŃ PSIE !!!!

Łukasz 
Aniołek Krejta

Wysłany: 10 Wrzesień 2009, 21:19   

Być może się pojawię. Fifty-fifty. Jeśli będę, będę dyspozycyjny do późnych godzin wieczornych - nie ma to jak wynajęte mieszkanie w stolycy. :mrafroamerykanin:

Zbawiciel 

Wysłany: 12 Wrzesień 2009, 16:27   

Witajcie!
Faktycznie szykujemy spotkanie 19 wrzesnia i za miejsce wybralismy Paradox Cafe. I tak jak stwierdził QbaJak - spotkania można połączyć bo sprzeciwów od naszych userów nie zauważyłem. :)
Planujemy spotkac się w centrum aby każdy miał dogodny dojazd. Później jedziemy razem do Paradoxu. Pytanko: chcielibyście spotkać się z nami już w centrum czy pojedziecie sami od razu do Paradoxu i tam się zobaczymy?
Co do frekwencji... Cóż... U nas z tym bardzo pięknie to nie jest. Jak na razie wiem, że dwie damy od nas się pojawią (Yenefer i ORety - a czy reszta pań nie wiem) a panowie to póki co cisza. Będe na bieżąco informował i namawiał na spotkanie.
(nasze plany omawiamy u nas na forum w temacie: Konwent? )
Pzdr
Zbawiciel

Krasnola 
Kochanica Kora

Wysłany: 13 Wrzesień 2009, 22:03   

Kurczaki! Szkoda że nie 20.09. Ale może zdążę dojechać, bo mam zamiar być w tych okolicach czasowych w Wawie :D Tyle że przyjdę pewnie ze swoim warszawskim noclegiem :)

[ Dodano: 16 Wrzesień 2009, 14:42 ]
Dubluję, ale chcę się dopytać, do której macie zamiar tam siedzieć? Bo mój pociąg jest dopiero o 22 z groszem w Wawie.

nanom 

Wysłany: 17 Wrzesień 2009, 19:47   

a ja się chciałem zapytać - jeśli dojdzie do spotkania, to o której się zaczyna? :>
twój okrzyk śmierci grzmi:
GIŃ PSIE !!!!

Zbawiciel 

Wysłany: 19 Wrzesień 2009, 07:02   

No i wlasnie, jest problem. Bo ze spotkania nici. :(
Od nas tylko dwie osoby moglyby dzisiaj. Ja sam jestem teraz w PKS'ie ;p Na wrzesien to nie ma juz co liczyc. Zobaczcie w swoich kalendarzach jaki macie wolny termin (w pazdzierniku ofc xD ) to sie jakos wszyscy zgramy... :)

Krasnola 
Kochanica Kora

Wysłany: 19 Wrzesień 2009, 08:57   

Eeeej... Qba, napisz mi, czy Wy się spotykacie, co?

QbaJak 
Moderator

Wysłany: 19 Wrzesień 2009, 10:26   

W sumie to nie wiem, bo chętny jest tylko Nanom i Łukasz :) - ale my z Olą będziemy tak koło 19 na przysłowiowym piwku... najwyżej się nikt nie pojawi.

O ile nie zdążę się przebrać to będę miał na sobie niebieską koszulkę z tegorocznego Polconu.

Krasnola 
Kochanica Kora

Wysłany: 27 Wrzesień 2009, 18:40   

I się nikt nie pojawił, a ja nie zdążyłam dojechać, bo Kuba z Olą już poszli :(

Odpowiedz do tematu