|
III spotkanie warszawskie |
| Autor |
Wiadomość |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 10 Wrzesień 2009, 00:10 III spotkanie warszawskie
|
|
|
Wrzesień, wrzesień, wrzesień...
Koniec wakacji i urlopów, początek szkoły, a co za tym idzie masowe powroty do stolicy, wydłużające się wieczory... no i "spotkania warszawskie" - bo to chyba mniej więcej w tym okresie wypada nam (jak na razie) cykliczne spotkanie .
Trochę korzystając z faktu że Paradox Cafe zmienił siedzibę na znacznie większą (nie będziemy się musieli zamartwiać o brak miejsca), trochę że udało mi się poszpiegować forum discworld.pl i dowiedzieć, że oni także organizują spotkanie chciałbym zapropnować datę 19 września.
Tym razem odpuścimy sobie sesję Okalecza Pana Ceblulę, na rzecz przerzucania się rozgotowanym makaronem między stolikami z ekipą discworld.pl, żeby zakończyć regularną bójką na noże, topory i połamane meble próbując wczuć się w klimat Załatanego Bębna.
To tyle. Mam nadzieję, że stali bywalcy (Beladonna, Lu-Tze), nie zawiodą i uda im się pojawić. Podobnie wszyscy inni, którzy pojawili się choć raz i jeszcze inni inni którym nie udało się poprzednio dotrzeć - to na prawdę świetna okazja, żeby sprawdzić z kim na co dzień rozmawiamy za pośrednictwem "klawiatury". Zapraszam do deklarowania się w tym temacie.
Aha, jeszcze jedno, korzystając z faktu, że Zbawiciel ostatnio zarejestrował się na forum, wywołuję go do tablicy, w celu zdania raportu odnośnie planowanej frekewncji ludności z discword.pl |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
nanom

|
Wysłany: 10 Wrzesień 2009, 13:13
|
|
|
Bardzo dobra myśl jest to.
Na szczęście tym razem żaden koncert mi nie koliduje z podaną datą (Behemoth jest 6 dni później), więc oficjalnie melduję się jako chętny i gotowy do stawienia się na spotkaniu |
_________________ stalowe ostrze twojego miecza
tysiące głów kruszy i tnie
niewinna krew, tysiące ciał
twój okrzyk śmierci grzmi:
GIŃ PSIE !!!! |
|
|
|
 |
Łukasz
Aniołek Krejta

|
Wysłany: 10 Wrzesień 2009, 21:19
|
|
|
Być może się pojawię. Fifty-fifty. Jeśli będę, będę dyspozycyjny do późnych godzin wieczornych - nie ma to jak wynajęte mieszkanie w stolycy. |
|
 |
Zbawiciel

|
Wysłany: 12 Wrzesień 2009, 16:27
|
|
|
Witajcie!
Faktycznie szykujemy spotkanie 19 wrzesnia i za miejsce wybralismy Paradox Cafe. I tak jak stwierdził QbaJak - spotkania można połączyć bo sprzeciwów od naszych userów nie zauważyłem.
Planujemy spotkac się w centrum aby każdy miał dogodny dojazd. Później jedziemy razem do Paradoxu. Pytanko: chcielibyście spotkać się z nami już w centrum czy pojedziecie sami od razu do Paradoxu i tam się zobaczymy?
Co do frekwencji... Cóż... U nas z tym bardzo pięknie to nie jest. Jak na razie wiem, że dwie damy od nas się pojawią (Yenefer i ORety - a czy reszta pań nie wiem) a panowie to póki co cisza. Będe na bieżąco informował i namawiał na spotkanie.
(nasze plany omawiamy u nas na forum w temacie: Konwent? )
Pzdr
Zbawiciel |
|
|
|
 |
Krasnola
Kochanica Kora

|
Wysłany: 13 Wrzesień 2009, 22:03
|
|
|
Kurczaki! Szkoda że nie 20.09. Ale może zdążę dojechać, bo mam zamiar być w tych okolicach czasowych w Wawie Tyle że przyjdę pewnie ze swoim warszawskim noclegiem
[ Dodano: 16 Wrzesień 2009, 14:42 ]
Dubluję, ale chcę się dopytać, do której macie zamiar tam siedzieć? Bo mój pociąg jest dopiero o 22 z groszem w Wawie. |
_________________ Nie daj się zwieść polskim producentom cyckonoszy! Sprawdż swój PRAWDZIWY rozmiar! |
|
|
|
 |
nanom

|
Wysłany: 17 Wrzesień 2009, 19:47
|
|
|
| a ja się chciałem zapytać - jeśli dojdzie do spotkania, to o której się zaczyna? :> |
_________________ stalowe ostrze twojego miecza
tysiące głów kruszy i tnie
niewinna krew, tysiące ciał
twój okrzyk śmierci grzmi:
GIŃ PSIE !!!! |
|
|
|
 |
Zbawiciel

|
Wysłany: 19 Wrzesień 2009, 07:02
|
|
|
No i wlasnie, jest problem. Bo ze spotkania nici.
Od nas tylko dwie osoby moglyby dzisiaj. Ja sam jestem teraz w PKS'ie ;p Na wrzesien to nie ma juz co liczyc. Zobaczcie w swoich kalendarzach jaki macie wolny termin (w pazdzierniku ofc xD ) to sie jakos wszyscy zgramy... |
|
|
|
 |
Krasnola
Kochanica Kora

|
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 19 Wrzesień 2009, 10:26
|
|
|
W sumie to nie wiem, bo chętny jest tylko Nanom i Łukasz - ale my z Olą będziemy tak koło 19 na przysłowiowym piwku... najwyżej się nikt nie pojawi.
O ile nie zdążę się przebrać to będę miał na sobie niebieską koszulkę z tegorocznego Polconu. |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
Krasnola
Kochanica Kora

|
|
|
|
 |
|