|
III Spotkanie forumowe [27-28.X.2007] |
| Gdzie powinno odbyć się trzecie spotkanie? |
| Mstów |
|
45% |
[ 10 ] |
| Katowice |
|
54% |
[ 12 ] |
|
| Głosowań: 22 |
| Wszystkich Głosów: 22 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 31 Lipiec 2007, 19:14 III Spotkanie forumowe [27-28.X.2007]
|
|
|
Eny Ajdijas? |
|
|
|
 |
Krejt
Administrator

|
Wysłany: 31 Lipiec 2007, 19:27
|
|
|
No, only some adidas.
Przede wszystkim trzeba to jakoś zaplanować. Bo taki hidden plan jak ostatnio to trochę nieteges.
Miejsce? To samo? Jeśli tak, to może być. Jeśli nie, to... jakie propozycje?
Czas? Lato/jesień 2007? Czy to aby nie za szybko? Ja mam jesień w tym roku dość napiętą, choć pewnie te dwa dni jakoś dałoby się wyrwać.
W sumie tyle narzekania, fani jojczenia powinni być zadowoleni. |
|
|
|
 |
settler
Administrator

|
Wysłany: 31 Lipiec 2007, 19:34
|
|
|
Pomysly i tak nie maja sensu, bo wyjdzie spotkanie w ŚKFie i bez planu. Jedyne co trzeba to ustalic date.
Co prawda jest opcja, zeby to ci z poludnia przekonali sie jak to jest spedzic pol dnia w pociagu i zrobic spotkanie gdzies na polnocy.
Aby ten post przynajmniej cos wniosl to ja proponuje koniec pazdziernika. Czyli tak jak mialo byc rok temu, a nie wyszlo. Moze tym razem damy rade 2 razy w ciagu roku.
A puki co polnocna ekipa (i Agata) bedzie miala minispotkanie. |
_________________ Gehenna: ciekawe czego to centrum ten Żółwin
Gehenna: chyba kołchozu |
|
|
|
 |
Keyff
Moderator

|
Wysłany: 31 Lipiec 2007, 20:29
|
|
|
| settler napisał/a: | | Pomysly i tak nie maja sensu, bo wyjdzie spotkanie w ŚKFie i bez planu. Jedyne co trzeba to ustalic date. |
wrr
| settler napisał/a: |
Aby ten post przynajmniej cos wniosl to ja proponuje koniec pazdziernika. Czyli tak jak mialo byc rok temu, a nie wyszlo. Moze tym razem damy rade 2 razy w ciagu roku.
|
hmm
no jeśli o mnie chodzi to koniec października to raczej termin albo zbyt późny albo zbyt wczesny (zależy jak na to patrzyć). Nie wykluczam obecności w takim terminie ale też nie mogę się zdeklarować, że na pewno będę.
co do pomysłów, to chciałbym na trzecim spotkaniu zrealizować wreszcie nagranie "jeża" mam nawet pomysł jak by to można było przeprowadzić |
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 31 Lipiec 2007, 21:27
|
|
|
Wszystko zależy od tego co oznacza lato/jesień? Jak dla mnie to przełom sierpnia i września, a ten termin do idealne odzwierciedlenia Polconu... Co jak co, lubię Was, ale skoro potrafiłem jechać w jedną 7h na Dni Fantastyki we Wrocławiu (mimo, że niektórzy miejscowi nie znaleźli czasu ) to raczej Polconu, który ma mi się odbywać przed nosem raczej nie odpuszczę.
Jeśli lato/jesień rozumiesz jako połowę września to raczej też odpada. 18.IX ŚKF obchodzi 26 urodziny. Z tego co wiem, to PWC siedzi wtedy w Kopenhadze, a Ela wyjeżdża gdzieś ze znajomymi. Nie wiem jak Alex i Michał, ale może być tak, że nie będzie nam miał kto otworzyć klubowych drzwi.
Październik... Cóż, wszystko możliwe, tyle, że już w październiku zaczynają się studia, co w moim przypadku oznacza zapisy na laborki (pierwsze tygodnie) oraz same laborki (ostatnie tygodnie)... ale kto wie?
No i nie wiem czemu, o listopadzie już nie myślę |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
settler
Administrator

|
Wysłany: 1 Sierpień 2007, 00:46
|
|
|
Przegadalismy troche czasu padly dwa pomysly. Jeden, zeby zrobic spotkanie w Gdansku, ale tak naprawde nic nie wiadomo o ewentualnej lokalizacji i o tym ile osob by przyjechalo, wiec zdecydowalismy sie na co innego.
Spotkanie odbedzie sie w Mstowie (kolo Czestochowy), czyli u Kora na podworku. Czemu tam?
- dom kultury, w ktorym jest duzo miejsca
- jest to miejsce polozone bardziej centralnie geograficznie
- odciazymy Ele i PWCa od zajmowania sie spotkaniem, a jako, ze maja blisko liczymy, ze nas odwiedza (bedzie zalatwiane)
Moze jesli chodzi o lokalizacje niewielka roznica, ale chyba milo zrobic spotkanie gdzie indziej. Niestety nie bedzie Silesia Center w okolicy, ale moze jakos damy rade. Póki co propozycja do rozpatrzenie i podobnie trzeba ustalic date.
Wiem, ze juz bedzie zimno, ale ja bym proponowal terminy od polowy pazdziernika. To juz bedzie po rozpoczeciu semsetru na uczelniach. Z wrzesniem jest to niebezpieczenstwo, ze ktos ma jakies poprawki, trzeba zalatwiac wpisy i inne takie zabawy. Od strony nie studentow, chyba nie ma to wiekszego znaczenia.
Wracam za tydzien, to mysle, ze przez ten czas cos ustalicie.
PS. Qba nie tylko ty masz problem z laborkami. Ale jak sie pokombinuje to mozna cos odrobic w innym terminie, albo inaczej sie pomeczyc, zreszta spotkanie to znowu weekend, wiec chyba nie ma takiego duzego zmartwienia. |
|
|
|
 |
Krasnola
Kochanica Kora

|
Wysłany: 2 Sierpień 2007, 15:44
|
|
|
MI miedzy wrzesniem a grudniem wlasciwie kazdy termin pasuje.
A jesli chodzi o posilki - jesli umowimy sie, ze ktos przywiezie zarlo (na przyklad Kor, skoro to jego okolice), jakies polprodukty, to ja moge ugotowac cokolwiek Zla kucharka nie jestem chyba Wszyscy sie zrzuca i po sprawie, Silesia Center nam niepotrzebne. Najlepiej cos prostego typu spaghetti, to duzo stania przy garach nie bedzie (i moge zrobic moj popisowy makaron )
Co do programu - ja mam caly czas w zanadrzu Morrisa. Jedynym problemem bedzie odpowiednia ilosc kijow. Chyba, ze ciupagi poprzywozicie |
_________________ Nie daj się zwieść polskim producentom cyckonoszy! Sprawdż swój PRAWDZIWY rozmiar! |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 3 Sierpień 2007, 00:13
|
|
|
Ja mieszkam na wiosce, więc kijów tu pod dostatkiem.
[ Komentarz dodany przez: Krejt: 3 Sierpień 2007, 11:22 ]
Chyć sztachete i hajda pod remizę. |
|
|
|
 |
Walter

|
Wysłany: 3 Sierpień 2007, 20:10
|
|
|
| Krasnola napisał/a: | | Najlepiej cos prostego typu spaghetti, | Ojciec chrzestny?
Mi by to odpowiadło, ale rzucie jakieś propozycje terminów. |
_________________ "I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę."
Nie płakałem po Kaczyńskim.
|
|
|
|
 |
Henna
Moderator

|
Wysłany: 3 Sierpień 2007, 20:54
|
|
|
Po rozmowie z prezesem GKFu okazało się, że moglibyśmy tam zorganizować spotkanie. Są tylko dwa warunki - musielibyśmy wybrać termin, który nie kolidowałby z żadnywmi wydarzeniami w klubie i posprzątać po sobie Kor miał to przekazać szerszej publiczności, ale jak widzę skleroza się szerzy |
|
|
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 6 Sierpień 2007, 22:36
|
|
|
Od razu deklaruję, iż Gdańsk jak dla mnie trochę za daleko
Syn nie potrafi jeszcze biegać na takie dystanse... |
_________________ |
|
|
|
 |
Krejt
Administrator

|
Wysłany: 6 Sierpień 2007, 22:42
|
|
|
| wawrzyniec napisał/a: | | Od razu deklaruję, iż Gdańsk jak dla mnie trochę za daleko |
Bardziej prawdopodobna jest jednak Korlandia, czyli okolice Częstochowy (a konkretnie Mstów).
Nie są to może Katowice, ale chyba nie za daleko dla Ciebie, prawda? |
|
|
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 6 Sierpień 2007, 23:38
|
|
|
Znacznie bliżej Mości Krejcie, o ile zechcesz mnie ujrzeć;-)
Dodatkowo - często przebywam w Szczekocinach, a to jest o tak zwany rzut jaskółką afrykańską nieobciążoną kokosem od Częstochowy;-) |
_________________ |
|
|
|
 |
settler
Administrator

|
Wysłany: 7 Sierpień 2007, 20:00
|
|
|
Powiem, ze nie wierze, aby puki co udalo sie w Gdansku, wiec nie bede naciskal. Dlatego tez siedzac wczoraj z Agata, Ubootem i Korem w Malborku rozmawialismy o koncepcji Mstowa. Kor zoobowiazal sie, ze odda Eli i PWCowi sloje lozko, wiec mamy nadzieje, ze zgodziliby sie przyjechac, gdyz nie jest to daleko.
Miejsca byloby bardzo duzo z tego co Kor mowi, a zamiast centrum handlowego bysmi mieli jakiegos grilla i dzikie spiewy do rana.
Niektorzy nie uwieza, ale zaczynamy juz pracowac nad planem, wiec moze cos przez te dwa miesiace sie tym razem uda opracowac.
Jako, ze mamy nikly odzew, to niedlugo pojawi sie ankieta z pytaniem o preferowane miejsce spotkania. |
|
|
|
 |
Krasnola
Kochanica Kora

|
|
|
|
 |
Keyff
Moderator

|
Wysłany: 8 Sierpień 2007, 23:17
|
|
|
| nie muszę dodawać że nam do gdańska też raczej daleko? |
|
 |
settler
Administrator

|
Wysłany: 8 Sierpień 2007, 23:29
|
|
|
| Cytat: | | nie muszę dodawać że nam do gdańska też raczej daleko? |
A nam do Katowic bylo blisko? Zreszta i tak na razie wchodzi w gre albo wiocha Kora, albo znow Katowice. Z duzym wskazaniem na Mstow z mojej strony, gdyz ciekawiej byloby w takim miejscu, niz ciagle w jednym.
Jak tylko dowiemy sie co na to Ela i PWC to zrobimy male glosowanie.
Mam tez nadzieje, ze zaiteresowanie tym spotkaniem bedzie wieksze niz na razie wynika z tego tematu. Licze, ze osoby obecne na poprzednim spotkaniu i teraz beda chetne.
| Walter napisał/a: | | Mi by to odpowiadło, ale rzucie jakieś propozycje terminów. |
Co do terminow, to koniec wrzesnia lub druga polowa pazdziernika. Drugi termin lepszy, bo we wrzesniu ludzie moga byc jeszcze zajeci, ale za to bedzie juz chlodniej.
Póki co jest to do ugadania. |
|
|
|
 |
Lu-Tze
VIP

|
Wysłany: 9 Sierpień 2007, 10:26
|
|
|
proszę Pani! a settler znowu napisał !!!
odległość do zniesienia, pierwsza połowa października również. nie zauważyłem czy ktoś coś o noclegach wspominał. centralne ogrzewanie byłoby zapewne nie od rzeczy |
_________________ Too old to Rock'n'Roll,
too young to die
|
|
|
|
 |
Uboot
Moderator

|
Wysłany: 9 Sierpień 2007, 11:24
|
|
|
Dla nas bez różnicy gdzie będzie, czy w Gdańsku, czy w Częstochowie, czy w Katowicach. Od tych paru godziny podróży na pewno nagle nie umrzemy. Moze być Częstochowa (Mstów), zawsze to coś nowego.
Myślę, że druga połowa października to realny termin. |
|
|
|
 |
settler
Administrator

|
Wysłany: 9 Sierpień 2007, 11:54
|
|
|
| Lu-Tze napisał/a: | | pierwsza połowa października również |
Nie pierwsza, a druga. Pierwsza odpada bo zaczyna sie semestr i przez pierwsze 2 tygodnie raczej trzeba byc na wszystkich zajeciach. |
|
|
|
 |
|
|