Przesunięty przez: Krejt 7 Maj 2006, 12:47 |
I Spotkanie forumowe [13-14 maja 2006] |
| Autor |
Wiadomość |
Keyff
Moderator

|
Wysłany: 22 Maj 2006, 15:59
|
|
|
Co ty, kamera stała sobie z boku nikt specjalnie na nią nie zwracał uwagi. Możesz to traktować jako 100% dokumentu.
Zresztą z drugiej strony jest to problem. Bo jakbysmy się kamerą bawili bardziej twórczo to łatwiej byłoby coś podmontować.
A dźwiek no raz, że kompresja a dwa, że kamera stała daleko dość i niestety bez poważnego odszumiania, equalizowania i kompresje pasmowej nic się z tego nie wyciągnie. A na to trzeba czasu czasu czasu czasu. i sprzętu. |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 22 Maj 2006, 16:09
|
|
|
Oczywiście, że tylko do filmu. Naprawde było tak:
| Informator napisał/a: | | jest i bylo beznadziejnie i w ogole stypa...osoby ktorych nie ma niehc nie zaluja... naprawde nie ma czego.. i towarzystwo jakies szemrane |
|
|
|
|
 |
efzetiks
VIP

|
Wysłany: 22 Maj 2006, 17:01
|
|
|
sa dowody... towarzystwo szemrane widoczne jest na filmiku niejednokrotnie.. |
|
|
|
 |
Blade_Master
VIP

|
Wysłany: 22 Maj 2006, 18:00
|
|
|
Filmik debest, jak juz powiedzialem - A jak tam koszulki? Dobrze wyszły? |
_________________ Du ju lana it banana?
 |
|
|
|
 |
VenaKruczowłosa
VIP

|
Wysłany: 22 Maj 2006, 18:10
|
|
|
Film świetny, faktycznie. A koszulki wyszły prawie dobrze, jak zrozumiałam - prawie, bo zabrakło wielbłądziej kupy. Rozczarowanie Moherato(Ko)ra jest na którymś ze zdjęć dowodem jaskrawym. |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 22 Maj 2006, 19:06
|
|
|
Franc, k****, i co ja teraz zrobię bez kupy?
Można się spodziewać na dniach tekstu minisztuki, jak ktoś byłby zainteresowany |
|
|
|
 |
Vanti
Moderator

|
Wysłany: 22 Maj 2006, 19:13
|
|
|
W końcu udało mi się obejrzeć zwiastun made by Keyff i powiem tylko tyle - już nie mogę się doczekać CAŁEGO filmu. Stary, jak możesz to dodatkowo wrzuć mi na płytkę cały zapis w stanie surowym (bez przejść, efektów, itp.) bo nawet w takiej wersji to jest na pewno cholernie ciekawe (w szczególności dla tych co nie byli ). Tak więc z niecierpliwością czekam na całość. Trzymam kciuki by udało Ci się to zrobić jak najprędzej. |
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 22 Maj 2006, 20:07
|
|
|
| Kormaciek napisał/a: | | Można się spodziewać na dniach tekstu minisztuki, |
Buahahaha.... zwłaszacza ze na tekście sztuki poleciała tylko pierwsza scena/akt czy jakkolwiek by to nazwać |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
Aida
Moderator
|
Wysłany: 22 Maj 2006, 20:13
|
|
|
Ten planowany czy ten co był?
Nie zapomnij o didaskaliach ("Pterry: drgawki pośmiertne").
Keyff dlaczego Twojego elektryka nie było na jeżu? |
_________________ Sa o Roma babo, e bakren chinen, a me chorro, dural vesava.
Sa me amala oro kelena, oro kelena, dive kerena.
Ediwado babo, amenge bakro, sa o Roma babo, e bakren chinen.
Sa o Roma babo babo, sa o Roma o daje, sa o Roma babo babo, sa o Roma daje. |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 22 Maj 2006, 20:22
|
|
|
Bo grał na mojej sklejanej Matyldzie |
|
|
|
 |
Keyff
Moderator

|
Wysłany: 22 Maj 2006, 22:43
|
|
|
bo był juz w plecaku... tfu... w matizie.
ogólnie jesli chodzi o material z jeża to wejdzie tylko kilka ciekawszych momentów bo ogólnie to wszyscy głowy mieli pospuszczane i coś tam szemrali, ja się nie zgrywam do kora, i wogóle wygląda jak impreza na kacu
Vanti: oczywiście możesz zapomnieć że dostaniesz wszystko boc zęść już poszłóa do kosza. Poza tym są jeszcze inne powody, a tak poza wszystkimj to obiecuję ująć wszystko co dobre.
ps: Aida jak już będziesz sławnym gitarsyzstą to mamy na video Twoją pierwszą solówkę |
|
|
|
 |
Vanti
Moderator

|
Wysłany: 23 Maj 2006, 12:37
|
|
|
Keyff: Czyżbyś się obawiał, że mógłbym wykorzystać film do szantażu? A tak na poważnie - cóż, szkoda. Jakoś to przeżyję... |
|
|
|
 |
Keyff
Moderator

|
|
|
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 23 Maj 2006, 13:25
|
|
|
| Cytat: | | nie no, po prostu musi ten materiał przeleżeć i za jakieś 10 lat wypuści się wersję reżyserską. |
ja proszę z figurkami (PWCa na przykład)..... i komentarzem reżysera, którego nie było;-) |
_________________ |
|
|
|
 |
Słupek
VIP

|
Wysłany: 23 Maj 2006, 16:05
|
|
|
Dźwięk faktycznie marny, zwłaszcza dla ludzi głuchych, jak ja Ale np. rozmówkę "serwer pada po raz pierwszy" usłyszałem Czekam na całość z dolbi diżitol. |
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer |
|
|
|
 |
Krasnola
Kochanica Kora

|
|
|
|
 |
Keyff
Moderator

|
Wysłany: 29 Maj 2006, 14:43
|
|
|
[przerzucam tutaj cześć posta, bo Kor wydzielił temat samej Sztuki, tym samym rozbijając temat o jednym DVD na dwie części - choć rozumiem jego racje]
stąd rozmowę o dystrybucji DVD wrzucam tutaj a tam skupmy się wyłącznie na cześci dotyczącej sztuki.
Druga sprawa: ponieważ całość Film+sztuka będzie dystrybuowana pocztą zwykła na płytkach DVD - proponuję rozwiązać to metodą "tree" - czyli tak jak kiedyś wymieniano się bootlegami: Ja wyślę trzem osobom po sztuce, każda z tych trzech osób zrobi 2-3 kopie i prześle nastęonym osobom. Na końcu łancucha damy tych co nie mają mozliwości skopiowania płyty DVD.
Zatem proszę o zgłaszanie się [też PM-em] osób chętnych do otrzymania filmu z zaznaczeniem, czy jest w stanie wykonać kopię, czy nie. A ja sporządzę odpowiedni graf. i w ciągu tugodnia dwóch od ukończenia prac - uda się całość rozesłać, jak sądzę. Ja wezmę też na siebie wysłanie kopii do PeWuCa.
pozdrawiam. |
|
|
|
 |
settler
Pirat Rabarbar

|
Wysłany: 5 Czerwiec 2006, 08:57
|
|
|
Dlugo oczekiwane avatary Kora i Seta .
Scenariusz, rezyseria & zdjecia - Kor
Montaz - Set
Studio filmowe - łoże PeWuCa
enjoy! |
_________________ Gehenna: ciekawe czego to centrum ten Żółwin
Gehenna: chyba kołchozu |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 5 Czerwiec 2006, 09:00
|
|
|
Aktorzy:
- Tchórzofretka [własność Ela G.]
- Żółw Maciuś [własność Maciek K. ]
Zwierzęta od momentu narodzin były szkolone do tego spektakularnego czynu. Ewentualne prośby o wywiad i pytania o dietę należy kierować do właścicieli zwierzątek.
WAŻNE!
Podczas zdjęć nie ucierpiało żadne zwierzę ("nic nie zrobiliśmy Ubootowi") i jak do tej pory nie wiemy o żadnym nowym gatunku, typu Tchórzożółw*.
* Później na miejscu aktu spał settler, więc ewentualny nowy gatunek, jaki mógl powstać, jeżeli któreś ze zwierząt zostawiło po sobie spuściznę, to tchórzoset (zwany potocznie przez setofretką), albo settler morski. |
| |
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 5 Czerwiec 2006, 09:33
|
|
|
| sietne i piekne, ale teraz mam prosbe albo usuncie swoje avy, albo zrobice tak zeby animacja byla z jednego kadru bo oczy bola nawet jak sie na to nie patrzy |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
|
|