|
Uwagi ogólne v2 |
| Autor |
Wiadomość |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 19 Czerwiec 2005, 22:39
|
|
|
| patrze i siedze, siedze i patrze, i dopatrzyc sie nie moge - o jakich (do jasnej gwiazdy swiecacej na niebie) kolorach mowice? |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
Krejt
Administrator

|
Wysłany: 19 Czerwiec 2005, 23:14
|
|
|
| QbaJak napisał/a: | | patrze i siedze, siedze i patrze, i dopatrzyc sie nie moge - o jakich (do jasnej gwiazdy swiecacej na niebie) kolorach mowice? |
Wyjdź na stronę główną i najedź myszem na swojego nicka na liście "teraz obecnych". |
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 21 Czerwiec 2005, 12:07
|
|
|
| ha wyczyscilem ciasteczka i w koncu widze zmiane - nie wiem dlaczego akurta teraz no ale lepiej to pozno niz wcale - jedna sugestia jaka chcialbym zaproponowac zeby rameczke bardziej stonowac, bo jak dla mnie troszke za ciemne to wszystko - nie wiem, moze sprobowac najjasniejsze kolory wystepujace na forum - czyli ten na okolo szbkiej odpowiedzi i tlo w jakich wrzucane sa posty? |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
Sayoko
VIP

|
Wysłany: 23 Czerwiec 2005, 14:49
|
|
|
| Chciałabym się dowiedzieć, czy zminiając nicka profil,statystyki itepe pozostają te same...po prostu wszędzie oprócz Ulic A-M występuję jako sayoko i czuję się z deka debilnie będąc esme...więc, czy zmieniając nazwę mogę pozostać tym samym userem? |
_________________ space may be the final frontier
but it's made in a Hollywood basement |
|
|
|
 |
Monkey

|
Wysłany: 23 Czerwiec 2005, 15:03
|
|
|
| Esme napisał/a: | | Chciałabym się dowiedzieć, czy zminiając nicka profil,statystyki itepe pozostają te same...po prostu wszędzie oprócz Ulic A-M występuję jako sayoko i czuję się z deka debilnie będąc esme...więc, czy zmieniając nazwę mogę pozostać tym samym userem? |
(offtop)
jeden komentarz - zespół problemu niepewności i niezdecydowania egzystencjalnego
Trzeba było się pożądnie zastanowić. Przepraszam, to ostatni taki bezczelnie widoczny offtop.
(end of offtop) |
_________________ "Chociaż pożarli przedmioty służące do szerzenia mądrości, nie stali się przez to mądrzejsi." |
|
|
|
 |
Blade_Master
VIP

|
Wysłany: 23 Czerwiec 2005, 17:40
|
|
|
Tak bardzo zależy ci na statsach ? / Fre4k /
A może chcesz się pozbyć ostrzeżenia ? / Fre4k /
Jakoś nie wierzę, żeby ci przeszkadzało to że tu jesteś "esme", a gdzie indziej "Sayoko".
---
Sposoby :
1. Jeśli ci bardzo zalezy to dorób sobie w avatarze / user : Sayoko /
2. Możesz także założyć nowe konto ( nowy nick ), i na starym nicku ( esme ) dopisać sobie podpis : jestem Sayoko.
Rady na przyszłość :
- Jeśli już zdecydowałaś się mieć taki nick to się tego trzymaj.
- Nie spamować, bo skonczy się jak Krasnola
---
Nie da się zmienic nazwy użytkownika, bez zmieniania stastów - Ale może jednak. |
_________________ Du ju lana it banana?
 |
|
|
|
 |
SStefan
VIP

|
Wysłany: 23 Czerwiec 2005, 18:42
|
|
|
Ojć, dostało Ci się, Sayo-chan, dostało XD
Naprawdę się nie da? ie znam się na tych wszystkich forumowych skryptach, ale na przykład u nas, na LPZion, da się bez problemu. Swego czasu moi koledzy nawet zabawiali się, zmieniajac swoje zwykłe nicki na cosie w stylu "Prącisław", "Lubię_Placki" czy "Spec_od_rur_"... To chyba nie jest problem, wejście w profil i po prostu napisanie czegoś innego w rubryce "użytkownik"? Bo u nas tak to działało... |
_________________ "Zacznijmy od tego, że za czasów Józefa chłopaki wyprowadzili się do Egiptu jak w PRL-u za chlebem. Przez długi czas Izraelici i Egipcjanie byli ziomalami. Ale potem przyszła niewola izraelska. (Wiecie, widocznie zły diabeł zaczął działać)." <--N ie ma to jak wykwalifikowana katecheza XD |
|
|
|
 |
Sayoko
VIP

|
Wysłany: 23 Czerwiec 2005, 19:37
|
|
|
Chcę tylko odpowiedzieć na oskarżenia o usiłowanie pozbycia się ostrzeżenia: takie ostrzeżenie to ładny element dekoracyjny, przyciąga wzrok. Po co miałabym się go pozbywać?
A tak na serio: ktoś już kiedyś sugerował, że wstydzę się osta... choroba, to tylko mały znaczek, czemu ludzie się tak nim przejmują?!
Chyba po prostu w podpisie napiszę coś o sayoko, bo bez tego stracę swoją wieśniacką tożsamość |
|
|
|
 |
SStefan
VIP

|
Wysłany: 23 Czerwiec 2005, 20:35
|
|
|
| Niestety, właśnie sprawdziłam: Sayo-chan, nie można... Nie wiem, czemu, chyba inne skrypty, ale tutaj nie można... Próbowałam zmienić se na "Sztefen", ale się nie da... Mówi, że zaktualizowało profil, ale jest ciągle tak samo... |
_________________ "Zacznijmy od tego, że za czasów Józefa chłopaki wyprowadzili się do Egiptu jak w PRL-u za chlebem. Przez długi czas Izraelici i Egipcjanie byli ziomalami. Ale potem przyszła niewola izraelska. (Wiecie, widocznie zły diabeł zaczął działać)." <--N ie ma to jak wykwalifikowana katecheza XD |
|
|
|
 |
Sayoko
VIP

|
Wysłany: 23 Czerwiec 2005, 20:43
|
|
|
Tja, wiem. Już próbowałam się przechrzcić...albo chociaż maila zmienić. I chała |
|
|
|
 |
Blade_Master
VIP

|
Wysłany: 23 Czerwiec 2005, 21:08
|
|
|
A po co nam takie bajery. Co to by było, jakby każdy sobie zmieniał nicka. BAJZEL...
Co, jak co, ale maila to się da zmienić. |
 |
|
|
|
 |
Sayoko
VIP

|
Wysłany: 23 Czerwiec 2005, 21:52
|
|
|
| Blade_Master napisał/a: | | Co, jak co, ale maila to się da zmienić. |
Wcale nie. Próbowałam i mi się pojawiał jakiś komunikat:"
Wpisane przez Ciebie hasło nie pasuje do zapisanego w bazie danych" .
Tak więc są rzeczy niemożliwe... |
|
|
|
 |
Krejt
Administrator

|
Wysłany: 24 Czerwiec 2005, 10:32
|
|
|
Dementi: Na UAM da się zmienić nicka.
Jak?
Poprosić admina. A nie kombinować z zakładaniem nowego konta.
To jak, zmienić na Sayoko? |
|
|
|
 |
Aureus
|
Wysłany: 24 Czerwiec 2005, 10:34
|
|
|
| Adminie, a czy mógłbyś także i mi zmienić na Aureus [BSM]? Z góry dziękuję. |
|
|
|
 |
Sayoko
VIP

|
Wysłany: 24 Czerwiec 2005, 13:58
|
|
|
Mogę być sayoko? Mogę, mogę,mogę mogęęęęęęęęęęęęę?
Proszę Cię, zmień mnie na sayoko... |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 26 Czerwiec 2005, 12:15
|
|
|
Mam pytanko Krejt, co oznacza w statystykach administracyjnych:
| Board OnLine | 499.00 | ? |
|
|
|
 |
Krejt
Administrator

|
Wysłany: 26 Czerwiec 2005, 13:15
|
|
|
| Kormaciek napisał/a: | | | Board OnLine | 499.00 | ? |
Tzn. że forum działa nieprzerwanie od 499 dni. |
|
|
|
 |
Aida
Gość
|
Wysłany: 26 Czerwiec 2005, 16:53
|
|
|
| Uj bolesne memnto... Czy to nie zapeszy? |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 26 Czerwiec 2005, 21:57
|
|
|
re up: Pólmetek z tysiąca jak będzie tysiąc to nie ma wała, trzeba zrobić imprezę,
Przechodząc do sedna sprawy, mam taki pomysł, odnośnie nowych użytkowników, i nie tylko.
W metadziale Leże Adminów proponuje zrobić dział JESTEM NOWY, WITAJ HELLO, czy z obojętnie jaką nazwą sensowniejszą niż te, który byłby typowo dla nowych użytkowników. Byłyby tu takie tematy jak:
1) Jesteś nowy - zajrzyj.
2) Skąd się tu wziąłem i daleczego właśnie teraz?
3) Nick jego historia.
4) Nasze początki
5) [ewentualnie] Regulamin
Czyli byłby to dział typowo dla nowych użytkowników. Na większości forum jest taki dział i zdaję sie że eliminuje późniejsze animozje nowych użytkowników z moderatorami, którzy po nich sprzątają na przykłąd. Dzięki temu mozna by wywalić z każdego dzialu temat Jesteś Nowy - Zajrzyj
Byłby to typowo dział dla nowych do przedstawienia się, zapoznania się z regulaminem i zwyczajami panującymi na forum - wszystko zebrane w jeden dział, krótko, rzetelnie i na temat.
No i co myślicie |
|
|
|
 |
Blade_Master
VIP

|
Wysłany: 27 Czerwiec 2005, 17:39
|
|
|
Ja myślę, że jest to dobry sposób.
Zawsze uważałem, że przydałby się jakiś dział dla nowych userów. Taki ich kącik. |
 |
|
|
|
 |
|
|