|
Ulice Ankh-Morpork
Dyskowe Forum Dyskusyjne :: dyskowe.info
|
Przesunięty przez: settler 14 Wrzesień 2007, 17:21 |
liczby, dane, fakty, daty |
| Autor |
Wiadomość |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 27 Czerwiec 2006, 10:42
|
|
|
a ja wkładałem głowę do kamery
i też nie dorosnę
o!
a tak BTW: co ten upał robi z ludźmi, normalnie jak zwierzęta !;-) |
_________________ |
|
|
|
 |
Keyff
Moderator

|
Wysłany: 27 Czerwiec 2006, 11:04
|
|
|
dobra kor, przegiąłeś.
to że czegoś nie pamiętasz do jasnej gwiazdy polarnej, nie znaczy że tego nie ma na taśmie. Czy to dla ciebie niejasne. A ja nie mówię, o czym rozmawialiście, tylko, że robiliście to w tym samym czasie kiedy PeWuC cos mówił i nie słychać.
I nie robię z igły widły tylko Ty mi zarzucasz, że piszę bez zastanowienia i bzdury. A ja się tylko bronię.
Wciskasz w moje usta rzeczy których nie powiedzialem, po czym masz od mnie o to pretensje.
i kor cieszę sie, że jak zwykle uważasz że wszystko najlepiej zrobiłbyś sam. ale tak się składa, że ja tego nie kręciłem, kamera stała w jednym miejscu. A ja siedzialem daleko od niej. Dziekuję też za sugestię, że mogłem siedzieć w innym pomieszczeniu. jesteś przesympatycznym, miłym, młodym człowiekiem, z którym rozmowa to czysta przyjemność. |
|
|
|
 |
Krejt
Administrator

|
Wysłany: 27 Czerwiec 2006, 12:47
|
|
|
Wrzuciłbym tu brzydkiego linka, ale jestem absolutnie pewnien, że Keyff i Kor się na mnie śmiertelnie obrażą.
Więc nie wrzucę.
Temat zamykam. Danych nie ma. Jestem za leniwy. |
|
|
|
 |
|
|
Theme modified by Vanti & Krejt. Discworld, Ankh-Morpork and all related characters are trademarks registered by Terry Pratchett. All trademarks are used with permission from Terry Pratchett. Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group - recenzje anime |