Ulice Ankh-Morpork Strona Główna Ulice Ankh-Morpork
Dyskowe Forum Dyskusyjne :: dyskowe.info

/subscribe.phpRSS  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: QbaJak
26 Marzec 2006, 22:21
Inni fani ŚD
Autor Wiadomość
Manwë 

Wysłany: 20 Listopad 2005, 19:56   

Hehe, wirus bylby niezly, chociaz on sam powstaje. :P U mnie w nowej klasie w lic. nagle sie paru osobom zachcialo pozyczac ode mnie ksiazek :P
Wszyscy schwalili (KM i BF) :)
A ostatnio sie zastanawialem gdzie mam Rownoumagicznienie... :) Wiadomo, kolega pozyczyl :P Musze uwazac co komu i w jakich ilosciach pozyczam bo maja zapotrzebowanie na troche smiechu najwyrazniej. =D>

Kor 
Moderator

Wysłany: 20 Listopad 2005, 20:20   

Ja to już zapisuje, bo bym zginął.

Słupek 
VIP

Wysłany: 20 Listopad 2005, 20:50   

A ja zapisywać nie muszę, gdyż jestem otoczony w większosci młotkami-analfabetami. A wracając do tematu, to pochłania mnie ciemna strona mocy :P Kazano nam ostatnio napisać kilka zdanek pismem technicznym (nie wiem, po co, ale pan każe, sługa musi). I co zrobiłem? Znając upodobanie pani nauczycielki do fantastyki, przepisałem fragmencik Morta. Poznała i jako do jednego z niewielu nie miała żadnych zastrzerzeń co do jakości pisma :P

Kaczuszk@ 

Wysłany: 25 Listopad 2005, 22:14   

Mnie Pratchettem zaraziła kilka lat temu kumpela, a ja staram się rozprzestrzeniać tę chorobę. ;) Na razie mam na koncie moją rodzicielkę, moją przyjaciółkę z klasy oraz kilka dość przypadkowych osób, jednak się nie poddaję i promuję nadal! :twisted:
Wpadłam ostatnio na szalony pomysł podsunięcia mojej katechetce "Pomniejszych bóstw"... 8-)
A tak poza tym, to sporo osób, które spotykam, jest fanami Prachetta. :) Ostatnio nawet miałam krótką, acz miłą pogawędkę z pewnymi dwoim chłopakami, którzy zatrzymali się w Empiku pod regałem ze "Światem Dysku"... :mrgreen:

Straszydło 

Wysłany: 26 Listopad 2005, 09:44   

A ja teoretycznie jestem posiadaczką wszystkich tomów ŚD wydanych w Polsce. Teoretycznie, bo na półce stoi ich... 5. Reszta ruszyła w świat, na zwrot niektórych mogę liczyć tylko pod warunkiem, że Poczta Polska nie urządzi strajku... Omie, aż załuję, że zaczęłam zarazać ludzi Pratchettem #-o
Z drugiej jednak strony, mogę dużo wycierpieć ku Wienkrzej Hfale Miszcza... :D

QbaJak 
Moderator

Wysłany: 26 Listopad 2005, 21:11   

z przyczyn bardziej lub mniej zaawansowanych technicznie nastepuje zamkniecie tego tematu... w nagrode powstaje nowy topic Inni Fani ŚD 2 - fajnie nie?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi