Przesunięty przez: QbaJak 26 Marzec 2006, 22:21 |
Inni fani ŚD |
| Autor |
Wiadomość |
Manwë

|
Wysłany: 20 Listopad 2005, 19:56
|
|
|
Hehe, wirus bylby niezly, chociaz on sam powstaje. U mnie w nowej klasie w lic. nagle sie paru osobom zachcialo pozyczac ode mnie ksiazek
Wszyscy schwalili (KM i BF)
A ostatnio sie zastanawialem gdzie mam Rownoumagicznienie... Wiadomo, kolega pozyczyl Musze uwazac co komu i w jakich ilosciach pozyczam bo maja zapotrzebowanie na troche smiechu najwyrazniej. |
|
|
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 20 Listopad 2005, 20:20
|
|
|
| Ja to już zapisuje, bo bym zginął. |
|
|
|
 |
Słupek
VIP

|
Wysłany: 20 Listopad 2005, 20:50
|
|
|
A ja zapisywać nie muszę, gdyż jestem otoczony w większosci młotkami-analfabetami. A wracając do tematu, to pochłania mnie ciemna strona mocy Kazano nam ostatnio napisać kilka zdanek pismem technicznym (nie wiem, po co, ale pan każe, sługa musi). I co zrobiłem? Znając upodobanie pani nauczycielki do fantastyki, przepisałem fragmencik Morta. Poznała i jako do jednego z niewielu nie miała żadnych zastrzerzeń co do jakości pisma |
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer |
|
|
|
 |
Kaczuszk@

|
Wysłany: 25 Listopad 2005, 22:14
|
|
|
Mnie Pratchettem zaraziła kilka lat temu kumpela, a ja staram się rozprzestrzeniać tę chorobę. Na razie mam na koncie moją rodzicielkę, moją przyjaciółkę z klasy oraz kilka dość przypadkowych osób, jednak się nie poddaję i promuję nadal!
Wpadłam ostatnio na szalony pomysł podsunięcia mojej katechetce "Pomniejszych bóstw"...
A tak poza tym, to sporo osób, które spotykam, jest fanami Prachetta. Ostatnio nawet miałam krótką, acz miłą pogawędkę z pewnymi dwoim chłopakami, którzy zatrzymali się w Empiku pod regałem ze "Światem Dysku"... |
|
 |
Straszydło

|
Wysłany: 26 Listopad 2005, 09:44
|
|
|
A ja teoretycznie jestem posiadaczką wszystkich tomów ŚD wydanych w Polsce. Teoretycznie, bo na półce stoi ich... 5. Reszta ruszyła w świat, na zwrot niektórych mogę liczyć tylko pod warunkiem, że Poczta Polska nie urządzi strajku... Omie, aż załuję, że zaczęłam zarazać ludzi Pratchettem
Z drugiej jednak strony, mogę dużo wycierpieć ku Wienkrzej Hfale Miszcza... |
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 26 Listopad 2005, 21:11
|
|
|
| z przyczyn bardziej lub mniej zaawansowanych technicznie nastepuje zamkniecie tego tematu... w nagrode powstaje nowy topic Inni Fani ŚD 2 - fajnie nie? |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
|
|