Przesunięty przez: Krejt 26 Listopad 2007, 12:56 |
[EDIT][18.03.2006] Update skryptu forum 1.12.4 -> 1.12.5 |
| Autor |
Wiadomość |
Krejt
Administrator

|
Wysłany: 18 Marzec 2006, 10:15
|
|
|
| Nowa wersja łatająca buga krytycznego. Żadnych nowych funkcji, tylko aktualizacja zabezpieczeń. |
|
|
|
 |
Uboot
Moderator

|
Wysłany: 18 Marzec 2006, 10:21
|
|
|
| Krejt napisał/a: | | Nowa wersja łatająca buga krytycznego. Żadnych nowych funkcji, tylko aktualizacja zabezpieczeń. |
Troszczy się o nas Nasz Boski Admin
W nagrodę poroponuję Osta (to taki ekskluzywny towar na forum), a z tego co wiem Ardian nie został jeszcze nim odznaczony.
Cóż za niewybaczalne zaniechanie |
|
|
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 6 Lipiec 2006, 17:24
|
|
|
OOOjcze!
próba wrzucenia tekstu do tematu Muzyka Duszy, a także wklejenia go do miniczata kończy się tak:
| Cytat: | Forbidden
You don't have permission to access /forum/posting.htm on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. |
są jakieś filtry?
No i Wysyłka przez Podgląd.... czy tak musi być (wiem to nie błąd)? |
_________________ |
|
|
|
 |
Krejt
Administrator

|
Wysłany: 6 Lipiec 2006, 17:42
|
|
|
1) Czy w treści posta jest słowo "cat"?
Jeśli tak, to postaw w środku kropkę czy coś. Ten bug ciągnie się w phpBB już ładnych kilka latek.
2) Wyślij wywala do podglądu? To skutek uboczny moda antyreklamiarskiego. Musisz przeboleć. |
|
|
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 6 Lipiec 2006, 19:09
|
|
|
1/ nie ma słowa cat..... tu nie mogę wysłać ale gg 86026 (czasami)
2/ przeboleję |
_________________ |
|
|
|
 |
Krasnola
Kochanica Kora

|
|
|
|
 |
Uboot
Moderator

|
Wysłany: 6 Lipiec 2006, 19:31
|
|
|
| Cytat: | | A ja 2 nie przeboleję. O. Denerwujące to z lekka, nie da się czegoś z tym zrobić? |
To tylko z myślą o Was Nie chcemy przecież deprawować użytkowników postami o seksie i powiększaniu penisa w liczbie 20 dziennie
Btw, ja się pytam czy wy nie przegladacie postów zanim ich nie wyślecie ? I potem idą posty z błędami typu "ksiarzki", "poniewarz".
Nie piję do nikogo konkretnego |
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 6 Lipiec 2006, 19:32
|
|
|
| Krejt napisał/a: | | 2) Wyślij wywala do podglądu? To skutek uboczny moda antyreklamiarskiego. Musisz przeboleć. |
a moze jedenk sie zastanowic na pomyslem Bladego z obrazkami? |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
Krejt
Administrator

|
Wysłany: 6 Lipiec 2006, 20:31
|
|
|
| QbaJak napisał/a: | | a moze jedenk sie zastanowic na pomyslem Bladego z obrazkami? |
Naprawdę tak ciężko kliknąć "wyślij" drugi raz? Można przy okazji przejrzeć czy post jest poprawnie napisany.
Krasnolu, autokorekta jest zainstalowana, ale okazało się że skrypt jest zabugowany i zawiesza forum przy sprawdzaniu... słowa "nie". Dlatego ją wyłączyłem.
Wawrzyńcu, wyślij mi treść posta na maila. Przeanalizuję. |
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 6 Lipiec 2006, 20:56
|
|
|
| Krejt napisał/a: | | Naprawdę tak ciężko kliknąć "wyślij" drugi raz? |
Tylko w moim przypadku to wyglada tak ze wciskam wyslij, potem wyslij, jeszcze raz wyslij. i jeszcze... i dopiero jak juz jestem mocno zirytowany wpadam na pomysl odczekania 5 sekund i ostatecznego wcisniecia magicznego przycisku.
A tak wogole jesli mamy klikac tyle razy wyslij (teraz mowie o teoretycznych 2) to wydaje mi sie, że opcja szybkiej odpowiedzi jest zbyteczna |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 6 Lipiec 2006, 21:10
|
|
|
| Krejt napisał/a: | | Naprawdę tak ciężko kliknąć "wyślij" drugi raz? Można przy okazji przejrzeć czy post jest poprawnie napisany. |
nie jest ciężko, trzeba tylko zmienić przyzwyczajenia, na razie kilku postów nie wysłałem, aczkolwiek (nie dziękujcie) myślałem, że mi się udało, bo odruchowo po wyślij i następnym ekranie naciskałem backspace 2 razy;-) Przyzwyczaję się (o zgrozo!).
| Krejt napisał/a: | | Wawrzyńcu, wyślij mi treść posta na maila. Przeanalizuję. |
wysłanie maila przez forum nie działa, wyskakuje forbidden...... jakiś adres na PM ))) |
_________________ |
|
|
|
 |
Krasnola
Kochanica Kora

|
Wysłany: 7 Lipiec 2006, 04:53
|
|
|
| Krejt napisał/a: | | Można przy okazji przejrzeć czy post jest poprawnie napisany. |
No,ok to fakt, przynajmniej można poprawić literówki, bo ja edit wciskam tylko w przypadku orta... Ale jak widzę reszta ma z tym większe problemy..
| Krejt napisał/a: | | Krasnolu, autokorekta jest zainstalowana, ale okazało się że skrypt jest zabugowany i zawiesza forum przy sprawdzaniu... słowa "nie". Dlatego ją wyłączyłem. |
Ech. |
_________________ Nie daj się zwieść polskim producentom cyckonoszy! Sprawdż swój PRAWDZIWY rozmiar! |
|
|
|
 |
Blade_Master
VIP

|
Wysłany: 7 Lipiec 2006, 10:57
|
|
|
| Cytat: | | Ale jak widzę reszta ma z tym większe problemy.. |
Zdaje Ci się.
---
Mi tam się to podoba, bo zwykle, jak już posta napiszę, to nagle mi się coś przypomni i mogę dopisać, bez funkcji edit
()()()()
SHIT! coś jest nie tak, bo klikam wyślij i mi nie wysyła!
lol, naciskałem z 5 razy po kolei i mi wywalalo tą stronkę z podglądem posta (a na pewno klikalem wyslij) |
_________________ Du ju lana it banana?
 |
|
|
|
 |
Krejt
Administrator

|
Wysłany: 7 Lipiec 2006, 11:19
|
|
|
| Blade_Master napisał/a: | | SHIT! coś jest nie tak, bo klikam wyślij i mi nie wysyła! |
Musisz odczekać 5 sekund.
Dziwne, że mi się jeszcze ani razu nie zdarzyło, żeby mnie wywaliło ponownie do podglądu. |
|
|
|
 |
settler
Pirat Rabarbar

|
Wysłany: 7 Lipiec 2006, 11:22
|
|
|
| Ten skrypt dziala tak, ze post musi byc pisany przez co najmniej 4, czy 5 sekund, dlatego trzeba chwilke poczekac. |
_________________ Gehenna: ciekawe czego to centrum ten Żółwin
Gehenna: chyba kołchozu |
|
|
|
 |
Keyff
Moderator

|
Wysłany: 7 Lipiec 2006, 23:02
|
|
|
| chyba jednak dłużej, bo przy poście który dlugo piszę - też mnie wywala, chyba że jest jakaś zależność - ilości znaków do czasu ich wytworzenia i, że za szybko piszę ogólnie. |
|
|
|
 |
settler
Pirat Rabarbar

|
Wysłany: 7 Lipiec 2006, 23:08
|
|
|
| Wlasnie o to chodzi, ze jesli piszesz w szybkiej odpowiedzi to skrypt nie liczy czasu pisania i dlatego zawsze wywala podglad. |
_________________ Gehenna: ciekawe czego to centrum ten Żółwin
Gehenna: chyba kołchozu |
|
|
|
 |
|
|