Zamknięty przez: Krejt 19 Listopad 2006, 23:07 |
Jestem Nowy... |
| Autor |
Wiadomość |
Bagaż
|
Wysłany: 19 Listopad 2006, 21:32 Jestem Nowy...
|
|
|
| Nie zabardzo umiem się obsługiwać tym forum... uwarzam te ksiązki za klasyke i szukam kogos kto moze mi pomoc znalezc jakas mape Świata Dysku... proszę o odpowiedz |
_________________ Pratchett to mistrz... jego trylogia RZĄDZI!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
Wilkołak [Usunięty]
|
Wysłany: 19 Listopad 2006, 21:38
|
|
|
po pierwsze to nie "uwarzam" tylko "uważam" (dobra każdy moiże popełnić błąd).
Po drugie to NIE MA MAPY ŚWIATA DYSKU! Dzieki temu każdy może wyobrazić sobie świat ten jak najlepiej tej osobie pasuje.
EDIT: I jeszcze ostrzeżenie przed twoim podpisem. Masz wielkość liter "12" a dozwolona jest "9". Przez to właśnie dostałem ostrzeżenie. Wpisz na podpisu końcu "[/size]", a na początku "[size=9]". |
|
|
|
 |
Gadzinisko
Aniołek Krejta

|
Wysłany: 19 Listopad 2006, 22:00
|
|
|
| A wydawnictwo "Świat Dysku: Mappa" stworzona przez PTerrego z Briggsem? Panie Wilkołaku, czy to nie odpowiednia mapa? |
|
|
|
 |
Słupek
VIP

|
Wysłany: 19 Listopad 2006, 22:11
|
|
|
Temat dla nowych użytkowników już istnieje.
http://uam.dmkhosting.com...8,220.htm#26757
| Wilkołak napisał/a: | | po pierwsze to nie "uwarzam" tylko "uważam" (dobra każdy moiże popełnić błąd). |
Rozumiem, że to żart taki | Gadio napisał/a: | | A wydawnictwo "Świat Dysku: Mappa" stworzona przez PTerrego z Briggsem? |
Dobrze mówi, polać mu! |
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer |
|
|
|
 |
Krejt
Administrator

|
Wysłany: 19 Listopad 2006, 23:06
|
|
|