Otwarty przez: QbaJak 31 Sierpień 2008, 14:05 |
Skąd się tu wziąłem i dlaczego akurat teraz |
| Autor |
Wiadomość |
vicurencu

|
Wysłany: 5 Styczeń 2010, 16:48
|
|
|
W ręku trzymam grę "Demon's souls" jestem zapalonym graczem
Lepszego hełmu do zdjęcia niestety nie znalazłem... przepraszam i obiecuje poprawe |
|
|
|
 |
Uboot
Moderator

|
Wysłany: 5 Styczeń 2010, 17:20
|
|
|
| vicurencu napisał/a: | W ręku trzymam grę "Demon's souls" jestem zapalonym graczem |
Już tylko każualowy gracz wita zapalonego gracza.
| vicurencu napisał/a: | | Lepszego hełmu do zdjęcia niestety nie znalazłem... przepraszam i obiecuje poprawe |
Ło! Teraz dopiero zauważyłem, że to hełm i że ma rogi. Wcześniej byłem przekonany, że to co masz na głowie to majty.
Ps. Chyba że to majty z rogami. |
|
|
|
 |
vicurencu

|
Wysłany: 5 Styczeń 2010, 18:53
|
|
|
Uboot, przejrzałeś mnie ...to majtki rogate |
|
|
|
 |
Henna
Aniołek Krejta

|
Wysłany: 5 Styczeń 2010, 18:54
|
|
|
| Ja również witam - w imieniu Towarzystwa Zwolenników Przedstawiania Wikingów Zgodnie Z Prawdą Historyczną. Ahoj! |
|
|
|
 |
Uboot
Moderator

|
Wysłany: 5 Styczeń 2010, 19:57
|
|
|
| Henna napisał/a: | | Ja również witam - w imieniu Towarzystwa Zwolenników Przedstawiania Wikingów Zgodnie Z Prawdą Historyczną. Ahoj! |
Czyli po abstynencku, bez roga proszę ja Ciebie. |
|
|
|
 |
leverette
|
Wysłany: 2 Maj 2010, 22:53
|
|
|
serwus!
weszłam na forum przez linki ze strony discworld.pl, także żadnej fascynującej historii znaleziskowej nie mam przy sobie. w sumie to było już jakiś czas temu, ale w noc dzisiejszą ściągnęło mnie tu jakoś i natchnęło do zarejestrowania. i tak o - jestem |
|
|
|
 |
Łukasz
Aniołek Krejta

|
Wysłany: 3 Maj 2010, 22:55
|
|
|
Nie pozostaje nam nic innego, tylko powitać nową forumowiczkę i życzyć owocnego postowania. |
|
 |
patataj
|
Wysłany: 29 Czerwiec 2010, 17:48
|
|
|
Witam!
Jak tu się znalazłem? przypadkiem .....szukałem jakiegoś forum o Świecie Dysku i znalazłem się tutaj ,, |
|
|
|
 |
Henna
Aniołek Krejta

|
Wysłany: 30 Czerwiec 2010, 17:36
|
|
|
Niniejszym witamy i zapraszamy do dłuższego pobytu |
|
|
|
 |
mastar
|
Wysłany: 6 Lipiec 2010, 09:31
|
|
|
witam wszystkich.
nie wiem skąd ani dlaczego,wyjdzie w praniu |
|
|
|
 |
EGladka
|
Wysłany: 27 Wrzesień 2010, 21:28
|
|
|
Dobry wieczór.
Nie jestem zagorzałą pratchettofanką i mam wiele zaległości do nadrobienia, ale mam nadzieję, że nikomu to nie będzie przeszkadzać (z góry zaznaczam, że nie należę do osób, które nie przeczytały np. "Muzyki duszy" i w związku z tym mordują innych pytaniami o to, czy zdarzyło się w nim to i to, jeśli coś na temat danej książki pojawi się w dyskusji).
Chcę lepiej poznać Świat Dysku i mam nadzieję, że mi w tym pomożecie... chociaż widzę, że ostatnio forum jest trochę pustawe
O waszym forum słyszałam/czytałam już dobrych parę lat temu (nie pamiętam, gdzie), ale rejestruję się dopiero teraz. |
_________________ http://www.youtube.com/user/ewaglad?feature=mhum - próbować czy nie próbować promować polską muzykę, oto jest pytanie! |
|
|
|
 |
Apaczyk
VIP

|
Wysłany: 28 Wrzesień 2010, 09:10
|
|
|
Witam w imieniu gildii stetryczałych geriatryków.
Forum jest pustawe, bo pewnie wszyscy powiedzieli już wszystko, co pozostali chcieliby usłyszeć. |
_________________ Moje Dziewczęta!
Moje Dziewczęta updated! |
|
|
|
 |
EGladka
|
Wysłany: 28 Wrzesień 2010, 12:50
|
|
|
| Apaczyk napisał/a: | Forum jest pustawe, bo pewnie wszyscy powiedzieli już wszystko, co pozostali chcieliby usłyszeć. |
Innymi słowy, powinnam znaleźć na nim odpowiedzi na wszystkie ewentualnie nurtujące mnie pytania |
_________________ http://www.youtube.com/user/ewaglad?feature=mhum - próbować czy nie próbować promować polską muzykę, oto jest pytanie! |
|
|
|
 |
settler
Pirat Rabarbar

|
Wysłany: 28 Wrzesień 2010, 16:23
|
|
|
Forum nie jest takie pustawe, bo ciągle trochę osób zagląda. Jedyny problem w tym, że niewiele piszą.
Dlatego witamy i zachęcamy do pisania. |
_________________ Gehenna: ciekawe czego to centrum ten Żółwin
Gehenna: chyba kołchozu |
|
|
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 28 Wrzesień 2010, 19:05
|
|
|
| Apaczyk napisał/a: | | Forum jest pustawe, bo pewnie wszyscy powiedzieli już wszystko, co pozostali chcieliby usłyszeć. |
Albo usłyszeli wszystko, co pozostali chcieli napisać;-)
Sezon ogórkowy i tyle.
Witam również.
Skrzyp. Skrzyp. |
_________________ |
|
|
|
 |
Lu-Tze
VIP

|
Wysłany: 1 Październik 2010, 22:44
|
|
|
| wawrzyniec napisał/a: | | Albo usłyszeli wszystko, co pozostali chcieli napisać;-) |
albo też (skrzyp, skrzyp) wiedzą dokładnie wszystko, co inni mogliby chcieć napisać...
takczysiak - srebrna orda górą... dołem... głównie bokiem... |
_________________ Too old to Rock'n'Roll,
too young to die
|
|
|
|
 |
Apaczyk
VIP

|
Wysłany: 26 Październik 2010, 09:06
|
|
|
Heh. Kiedyś to było tak, że każdy nowy użytkownik z marszu pisał co najmniej kilkanaście postów, dopisując się do większości najbardziej "nośnych" tematów dotyczących twórczości PTerry'ego. A od pewnego czasu mam wrażenie, że nowi się rejestrują, owszem, a potem milkną, często na zawsze. Ki diabeł?
Inna sprawa, że stali użytkownicy też niespecjalnie się udzielają. Szczerze powiedziawszy, każde inne forum, na którym przez kilka dni z rzędu nie pojawia się ani jeden nowy wpis, uznałbym za martwe lub dogorywające. |
_________________ Moje Dziewczęta!
Moje Dziewczęta updated! |
|
|
|
 |
aschar

|
Wysłany: 26 Październik 2010, 21:09
|
|
|
A nasze jest po prostu w hibernacji |
_________________ Jeśli za dużo sobie wyobrażasz, uważaj żeby nie zginąć w zderzeniu z Rzeczywistością |
|
|
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 26 Październik 2010, 21:17
|
|
|
Ciągle czekam na ten moment w którym pokrywy uchylą się i załoga zacznie się powoli rozgrzewać....
Sezon ogórkowy minie kiedyś? |
_________________ |
|
|
|
 |
Kwestor
|
Wysłany: 14 Styczeń 2011, 19:26
|
|
|
Witam wszystkich obecnych na forum. Wziąłem się tu stąd, że wstałem z łóżka, wziąłem laptopa, włączyłem i wpisałem sobie: Terry Prachet filmy. Ale jak zwykle musiało się coś nie zadziałać i tak oto wlazłem tu. Postanowiłem się zarejestrować, no bo czemu nie.
Coś o sobie: Nazywam się Tomek, lubię wszystko o sporcie. Mam dwie koszatniczki, jedna nazywa się Vimes. Koniec.
Po Prachetta sięgnąłem po raz pierwszy po urodzinach, dwa lata temu. Dostałem dwa, mianowicie Straż Nocną i Potworny Regiment. Spodobały mi się. Trochę było głupio czytać np. Straż Straż!, wiedząc że Vimes zostanie komendantem. No cóż, jakoś dobrnąłem i mam teraz wszystkie książki o panu Diuku.
Potem przyszły inne książki, spodobały mi się szczególnie o magach. Ulubioną postacią stał się Kwestor, jak ja lubię takich ludzi . Nie skompletowałem wszystkich książek o Rincewindzie i 2kwiacie, czego bardzo żałuje. Aktualnie rozpaczliwie poszukuje w której Kwestora walnął ktoś w łeb i stał się prawdziwym Kwestorem. Bo przecież w tej książce, gdzie Ridcully został nadretaktorem jest normalny.
Nie lubię jednej książki Prachetta. Mam nadzieję, że pozwolicie mi żyć. Mianowicie: "Niewidoczni Akademicy". Nie ma Kwestora, Dziekana, a wszystko robi Styibbons. buuu
Ogólnie:
Jestem Szafką biblioteczną! |
|
|
|
 |
|
|