|
Skąd się tu wziąłem i dlaczego akurat teraz |
| Autor |
Wiadomość |
Tler

|
Wysłany: 14 Marzec 2007, 22:40
|
|
|
Sojusz Nac Mac jest dobrą reklamą..
Jestem Cantryjczykiem. Czyli przybyłem z alternatywnego zielonego (dosłownie) świata jakim jest Cantr.
Szczudlarz ze mnie.. a i na tą stronę zapraszam: http://uwagaprzyjechalteatr.blog.onet.pl/
Może ktoś jest z okolic Katowic? ..i ma chęci na happeningi itd. ..?
hm.. Swego czasu to moim celem był relatywizm...hehe
Postaram się równać kroku w tematach o Terrym, choć szczerze to za dużo nie mogę powiedzieć.
Ot, przeczytałem z około 10 książek.. Ale mam zamiar nadrobić zaległości *mówi przepraszająco*
Witam.. *uśmiecha się* |
_________________ Śmierć mym życiem,
przemoc moim natchnieniem,
...na każdy dzień mój.
http://uwagaprzyjechalteatr.blog.onet.pl/ |
|
|
|
 |
.spk

|
Wysłany: 14 Marzec 2007, 23:09
|
|
|
*przewraca oczami*
Siema!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 14 Marzec 2007, 23:14
|
|
|
| Tler napisał/a: | | Może ktoś jest z okolic Katowic? |
katowicki implant na zdrowym ciele Gliwic, w osobie Prawie Najstarszego Srebrnej Ordy, Mistrza Marudzenia, Osoby dążącej do wynalezienia Cichego Otwieracza do Puszek z Napojami........
Staruszkowie witają, po raz kolejny, ale witają;-) |
_________________ |
|
|
|
 |
Lu-Tze
VIP

|
Wysłany: 15 Marzec 2007, 22:12
|
|
|
| Tler napisał/a: | | przeczytałem z około 10 książek |
to przez ciebie tylu ludzi jeszcze nie zna PTerry'ego!
tylko co drugi przeczytał w Polsce jakąkolwiek książkę, a ty aż 10!?
http://wiadomosci.onet.pl/1503523,69,item.html
waw mało zrzędził, czułem się w obowiązku... |
_________________ Too old to Rock'n'Roll,
too young to die
|
|
|
|
 |
Tler

|
Wysłany: 15 Marzec 2007, 23:56
|
|
|
hehe
Co do książek to raczej w setkach można liczyć.. teraz czytam Krzyżaków 'na głos'. Choć bratowi się to nie podoba... |
_________________ Śmierć mym życiem,
przemoc moim natchnieniem,
...na każdy dzień mój.
http://uwagaprzyjechalteatr.blog.onet.pl/ |
|
|
|
 |
QbaJak
Moderator

|
Wysłany: 16 Marzec 2007, 00:12
|
|
|
bratu też nie?
[ Komentarz dodany przez: Kormaciek: 16 Marzec 2007, 00:29 ]
Good point, Qba! |
_________________ Everyone has gods... but sometimes you don't think them gods. |
|
|
|
 |
shampoo

|
Wysłany: 17 Marzec 2007, 14:50
|
|
|
jak fajnie, coraz więcej nas.....jak mnie tu dawno nie było..... |
|
 |
Jinks
|
Wysłany: 31 Marzec 2007, 12:30 Gildia Sitodrukarzy. RPG.
|
|
|
salam!
Swiat Dysku znam juz od... cholera kiedy to bylo ? nie pamietam. w kazdym badz razie mimo iz czas najwiekszej fascynacji literatura Pratchetta u mnie juz minal czasem wracam to do tej to do tamtej ksiazeczki (na polce dumnie prezy sie prawie cala kolekcja prawie bo ktos kiedys mi nie oddal Morta Czarodzicielstwa i o zgrozo Eryka ilustrowanego). Troche mnie przerazacie z ta cala swoja wiedza na temat i fanowskoscia. ale rowniez mam czasem ochote porozmawiac o tym wyjatkowym swiecie. wpadlem jeszcze na taki sobie pomysl coby korespondencyjnie pograc w tekstowke. RPG. wlasnie zaciagnelem podrecznik i dodatek. ktos chetny?. ah. cos jeszcze. naleze do Gildii Sitodrukarzy. robie koszulki. ze swiata dysku cos juz mam. pozniej wrzuce. szukam tylko jakiejs dobrej jakosci herbu AM, bo taka chcialbym teraz wykonac. w sumie to tyle. pozdro moi drodzy szalency. |
|
|
|
 |
Vanti
Moderator

|
Wysłany: 31 Marzec 2007, 21:51
|
|
|
Jako, że większość osób jest na zlocie nr IIb, to mnie pozostaje przywitać nowego forumowicza. A więc witaj drogi Jinksie w tych skromnych progach. Mam nadzieję, że szybko przyzwyczaisz się do naszego towarzystwa i nie będą Cię dziwiły nasze rozmowy w szałcie |
|
|
 |
Jinks
|
Wysłany: 1 Kwiecień 2007, 12:55
|
|
|
milo milo dzieki za powitanie
jestem w trakcie sprawdzania catra II. zainteresowalem sie tym. niemniej chodzilo mi raczej o GURPS Discworld. klasyczny RPG. myslalem zeby wyeliminowac rzuty kostkami (co robilo sie nie raz grajac przy stole), stworzyc postacie i polegac tylko na narracji. moze by wypalilo. mecze temat bo calkiem ciekawe mogloby byc odgrywanie Zombie snujacego sie po uliczkach AM (taka postac sobie wlasnie wymyslilem heh). gardlo sobie podrzynam. a co do koszulek to nie mam gdzie wrzucic zdjecia jednego z drugim narazie wiec jak ktos bylby zainteresowany to dawac znac. podesle czym predzej. pozdrawiam serdecznie. |
|
|
|
 |
Jinks
|
Wysłany: 2 Kwiecień 2007, 21:16 Sorry
|
|
|
Sorrki Sorki drodzy forumowicze
nie chcialem was irytowac nie sprawdzajac archiwum . jeszcze raz przepraszam. od teraz wypowiedzi postaram sie w odpowiednich dzialach. salam! |
|
|
|
 |
Lindilea

|
Wysłany: 3 Kwiecień 2007, 15:12
|
|
|
tak się jakoś wydarzyło - 2 h wolne, siedze w bibliotece, szukam czegoś o swym mistrzu i widzę forum - jak tu nie skorzystać z tak wspaniałej okazji do zirytowania kolejnej rzeszy ludzi zmęczonych moim sposobem wysławiania się w najprostrzych, trywialnych nieraz sytauacjach?
przepraszam za idiotyczny login (zakorzenił się i nie chciał odpuścić) i witam z nadzieją na miłą, przyjemną i owocną współpracę. już mi się tu podoba ^^ |
|
|
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 3 Kwiecień 2007, 15:18
|
|
|
| Lindilea napisał/a: | | jak tu nie skorzystać z tak wspaniałej okazji do zirytowania kolejnej rzeszy ludzi zmęczonych moim sposobem wysławiania się w najprostrzych, trywialnych nieraz sytauacjach |
może tak osta na dzień dobry?;-)
za czynne groźby?
wita Gildia Skrzypiących Inaczej |
_________________ |
|
|
|
 |
Yumi

|
Wysłany: 3 Kwiecień 2007, 19:17
|
|
|
Skąd ja siętu wizięłam i czemu akurat teraz...
Odpowiedzi... nie ma. Nie mam pojęcia.
Po prostu buszyjąc tu i tam trafilam na to forum. Całkiem w sumie nie dawno, ale.. ale..
Podoba mi się tu. |
_________________ "Think of me as your... better half" ^^ |
|
|
|
 |
Lu-Tze
VIP

|
Wysłany: 3 Kwiecień 2007, 19:23
|
|
|
| Yumi napisał/a: | Podoba mi się tu. |
taa... wszystkie tak mówią, a potem... eh...
komitet powitalny w osobie czcigodnego starca i jego schizofrenii wita serdecznie |
_________________ Too old to Rock'n'Roll,
too young to die
|
|
|
|
 |
vinsione

|
Wysłany: 16 Kwiecień 2007, 20:46
|
|
|
dlaczego tu i dlaczego teraz?
to proste, tak wyszło. i cieszy mnie taki obrót wydarzeń
witam więc ja się i przywitowuję |
|
|
|
 |
Vanti
Moderator

|
Wysłany: 17 Kwiecień 2007, 11:39
|
|
|
A witamy, witamy nowego użytkownika |
|
|
 |
mr.Radek

|
Wysłany: 17 Kwiecień 2007, 19:01
|
|
|
uuk.
jestem wielkim fanem Pratchetta. mam chyba wszystkie wydane po Polsku książki o Świecie Dysku. od kolesia z innego forum dowiedziałem się o istnieniu forum o Dysku w ogóle. od czego są google... i jestem tutaj
dlaczego akurat tu i teraz? tak się jakoś złożyło, że zacząłem czytać Pratchetty z nową mocą, i coraz bardziej mnie to interesowało (do tej pory czytałem o programowaniu, zacząłem akurat czytają "Straż! Straż!" i jakoś do tej pory nie mogłem się zebrać, żeby zacząć czytać Pratchetta znowu). najbardziej lubię ksiązki o Rincenwindzie, i of kors - o Bagażu, który jest moją ulubioną postacią.
hm, o mnie... mam 14 lat, nazywam się... nie, tego chyba nie trzeba mówić nigdzie nikomu w Internecie z mojej strony nazwiska i miejsca zamieszkania nie zdradzę z uwagi ochrony danych osobowych
hmmm, co jeszcze... to chyba tyle. reszta wyjdzie w praniu. pozdrawiam |
_________________ "Poszedłem do teatru i nie odrąbali mi nóg, sikający pies, sikający pies". |
|
|
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 17 Kwiecień 2007, 20:24
|
|
|
chroń własne dane, ale i tak Cię znajdziemy i przywitamy
skrzyp-skrzyp-skrzyp.....
[ Komentarz dodany przez: Vanti: 18 Kwiecień 2007, 09:34 ]
W końcu od czego są Twoje znajomości, nie? |
_________________ |
|
|
|
 |
Liia

|
Wysłany: 19 Kwiecień 2007, 13:55
|
|
|
Witam wszystkich bardzo serdecznie
Kiedyś przez przypadek trafiłam na tę stronkę i od tego czasu zaglądam tu dosyć często i podczytuję Wasze wypociny.. eeee... to jest... chciałam powiedzieć ... światłe i przesycone głęboką wiedzą wypowiedzi
Oczywiście jestem wielką fanką Pratchetta i Świata Dysku dlatego chętnie powtrącam swoje trzy grosze:) |
|
|
|
 |
|
|