|
Zadziwiający Maurycy i jego edukowane gryzonie |
| Autor |
Wiadomość |
Agata_G
Moderator

|
Wysłany: 21 Luty 2011, 16:55 Zadziwiający Maurycy i jego edukowane gryzonie
|
|
|
Czy nikt jeszcze nie ma, nie przeczytał i się nie wypowie?
Ja mam od dzisiaj, jeszcze nie wiem, czy mi się spodoba a teraz chciałabym się zapytać, co się dzieje z dystrybucją tej książki? Nie mogłam do tej pory jej kupić ani w EMPiKu, ani w takim wielkim Matrasie [znalazła się dopiero w małym Matrasie, przypadkiem]. W EMPiKu pytałam wczoraj i nawet jej w nowościach w bazie komputerowej nie mieli [czyli jej nawet nie zamówili?]. Pratchett przestaje być modny? |
|
 |
Kor
Moderator

|
Wysłany: 22 Luty 2011, 12:55
|
|
|
| Ja widziałem w Matrasie w Czewie, w Empiku sprawdzę. |
|
|
|
 |
wawrzyniec
VIP

|
Wysłany: 22 Luty 2011, 22:11
|
|
|
| Przyjdzie z następną merlinową dostawą, jak znam życie i moją silną słabą wolę. Ostatnie zakupy miałem dosyć solidne jeśli chodzi o ŚD, bo 9 tytułów w jednej paczce. Musiałem uzupełnić to co mi wywiało;-) W kolejce na razie czeka nowy przekład WCL, ale Maurycy na pewno do mnie również trafi. Tym niemniej - na razie robię małą przerwę;-) |
_________________ |
|
|
|
 |
lady_Vetinari
|
Wysłany: 29 Marzec 2011, 21:57 Re: Zadziwiający Maurycy i jego edukowane gryzonie
|
|
|
| Agata_G napisał/a: | Czy nikt jeszcze nie ma, nie przeczytał i się nie wypowie?
Ja mam od dzisiaj, jeszcze nie wiem, czy mi się spodoba a teraz chciałabym się zapytać, co się dzieje z dystrybucją tej książki? Nie mogłam do tej pory jej kupić ani w EMPiKu, ani w takim wielkim Matrasie [znalazła się dopiero w małym Matrasie, przypadkiem]. W EMPiKu pytałam wczoraj i nawet jej w nowościach w bazie komputerowej nie mieli [czyli jej nawet nie zamówili?]. Pratchett przestaje być modny? |
no właśnie, miałam ten sam problem. Prawdopodobnie za uparte wypytywanie znienawidzili mnie w 2 empikach i matrasie w ZG oraz tym rzekomo cudownym empiku na wrocławskim rynku, gdzie nie ma tak naprawdę nigdy niczego ;p
co do samego Maurycego - cóż... mi się podoba. W zasadzie jest znacznie prostszy, jeśli chodzi o przesłanie, od reszty ŚD, no ale nic dziwnego, skoro ma być dla dzieci. Plusiak za przekład, a zakończenie jest naprawdę na poziomie, więc w sumie jestem bardzo zadowolona z lektury |
_________________ Na cóż tworzenie wieczne, na cóż uganianie,
jeśli stworzone pada w nicości otchłanie?
J. W. Goethe |
|
|
|
 |
bele
Moderator

|
Wysłany: 13 Kwiecień 2011, 21:20
|
|
|