Ulice Ankh-Morpork Strona Główna Ulice Ankh-Morpork
Dyskowe Forum Dyskusyjne :: dyskowe.info

/subscribe.phpRSS  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zadziwiający Maurycy i jego edukowane gryzonie
Autor Wiadomość
Agata_G 
Moderator

Wysłany: 21 Luty 2011, 16:55   Zadziwiający Maurycy i jego edukowane gryzonie

Czy nikt jeszcze nie ma, nie przeczytał i się nie wypowie? ;)

Ja mam od dzisiaj, jeszcze nie wiem, czy mi się spodoba ;) a teraz chciałabym się zapytać, co się dzieje z dystrybucją tej książki? Nie mogłam do tej pory jej kupić ani w EMPiKu, ani w takim wielkim Matrasie [znalazła się dopiero w małym Matrasie, przypadkiem]. W EMPiKu pytałam wczoraj i nawet jej w nowościach w bazie komputerowej nie mieli [czyli jej nawet nie zamówili?]. Pratchett przestaje być modny?

Kor 
Moderator

Wysłany: 22 Luty 2011, 12:55   

Ja widziałem w Matrasie w Czewie, w Empiku sprawdzę.

wawrzyniec 
VIP

Wysłany: 22 Luty 2011, 22:11   

Przyjdzie z następną merlinową dostawą, jak znam życie i moją silną słabą wolę. Ostatnie zakupy miałem dosyć solidne jeśli chodzi o ŚD, bo 9 tytułów w jednej paczce. Musiałem uzupełnić to co mi wywiało;-) W kolejce na razie czeka nowy przekład WCL, ale Maurycy na pewno do mnie również trafi. Tym niemniej - na razie robię małą przerwę;-)

lady_Vetinari 

Wysłany: 29 Marzec 2011, 21:57   Re: Zadziwiający Maurycy i jego edukowane gryzonie

Agata_G napisał/a:
Czy nikt jeszcze nie ma, nie przeczytał i się nie wypowie? ;)

Ja mam od dzisiaj, jeszcze nie wiem, czy mi się spodoba ;) a teraz chciałabym się zapytać, co się dzieje z dystrybucją tej książki? Nie mogłam do tej pory jej kupić ani w EMPiKu, ani w takim wielkim Matrasie [znalazła się dopiero w małym Matrasie, przypadkiem]. W EMPiKu pytałam wczoraj i nawet jej w nowościach w bazie komputerowej nie mieli [czyli jej nawet nie zamówili?]. Pratchett przestaje być modny?

no właśnie, miałam ten sam problem. Prawdopodobnie za uparte wypytywanie znienawidzili mnie w 2 empikach i matrasie w ZG oraz tym rzekomo cudownym empiku na wrocławskim rynku, gdzie nie ma tak naprawdę nigdy niczego ;p

co do samego Maurycego - cóż... mi się podoba. W zasadzie jest znacznie prostszy, jeśli chodzi o przesłanie, od reszty ŚD, no ale nic dziwnego, skoro ma być dla dzieci. Plusiak za przekład, a zakończenie jest naprawdę na poziomie, więc w sumie jestem bardzo zadowolona z lektury ;)

bele 
Moderator

Wysłany: 13 Kwiecień 2011, 21:20   

Z Wrocławskich empików to chyba lepiej wypada ten w Renomie.

Odpowiedz do tematu